Καρούμπαλο!!!!!

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Καλησπερα!!!!!απο χθες με εχουν μουτζωσει....την ωρα που καθομουν ξυπναει ο Ορφεας ενα πρησμενο ματι τερμα!!!ειχε πρηστει τοσο πολυ που ειχε κλεισει..τον πηγαμε στον κτηνιατρο και μας ειιπε αλλεργια..του εκανε μια ενεσουλα,μας εδωσε και μια αλοιφη και ημασταν κομπλε μεχρι τωρα...παρατηρησα οτι εχει βγαλει ενα εξογκωμα πανω στο κεφαλακι του πανω πανω στο μεγεθος ενος καρυδιου..σαν καρουμπαλο..τι μπορει αν ειναι?βγηκε εντελως ξαφνικα..να του βαλω παγο?

Sug

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2011
151
0
Athina
Καλύτερα πριν του βάλεις κάτι επικοινώνησε με τον κτηνιατρο πρώτα..

Περαστικά

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μπορεί απλά να χτύπησε, να είναι κάποιο λιποματάκι ή και οτιδήποτε άλλο.., ο κτηνίατρος θα κρίνει!! Άσκοπο να βάλεις πάγο σε κάτι που δεν ξέρεις τι είναι.

Περαστικά και από εμένα!

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Τηλεφωνο στον γιατρο και γρηγορα..
Για να βγηκε καρυδι τοσο γρηορα δυσκολο να ειναι λιπωμα η κατι αλλο...Μαλλον τπτ αλλεργικο θα ειναι και αυτο..

Πες μας οταν μαθεις..και περαστικα σας

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Μπορει να ειναι και αντιδραση απο εμβολιο. Ενανε καποιο προσφατα;

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Στον κτηνίατρο καλύτερα, για να είσαι σίγουρη ! Περαστικά εύχομαι και περιμένουμε νέα σας ! :)

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Καλημερα!!!!Τελικα ηταν καρουμπαλο..καπου χτυπησε και δεν το προσεξαμε...ετσι οπως πηδαει σαν κατσικι λογικο να γινοταν και αυτο...ηδη εχει ξεπρηστει λιγο...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ευτυχώς ! Είχε κάνει και εμάς καρούμπαλο - προσπαθώντας να κυνηγήσει μία κότα που έβλεπε στην τηλεόραση ... :D:D:D

Περαστικά του ! :):):)

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
κάνουνε καρούμπαλα τα μικρά μας??πρίν λίγο η δικιά μου έπεσε πρός τα πίσω ξάπλα και βρήκε το κεφάλι της στο μάρμαρο της πόρτας και έκανε ένα ντούπ,δεν πόνεσε αλλά πρέπει να της βάλω κάτι και αν κάνει να το αφήσω να περάσει μόνο του?μικρή ατσουμπαλιάρα..:p

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Όχι μωρέ, τί να της βάλεις? Μην ξεχνάς ότι είναι σκύλοι και όχι άνθρωποι.....και όσο να 'ναι ο Θεός τα έχει κάνει πιο ''ανθεκτικά'' στον πόνο και στις αρρώστιες.....

Ο δικός μου έτσι και γυρίσουμε σπίτι (και 10 λεπτά να λείψουμε) κάνει σαν τρελός......κοπανάει σε καναπέδες, καρέκλες, τραπέζια....είναι και 47 κιλά τώρα......και δεν παθαίνει τίποτα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
KICKASS είναι ζήτημα χρόνου, να το ξεκάνετε τελικά το σκυλάκι έτσι;

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Λίγη προσοχή βρε αδερφέ, είσαι και μακρυά από κτηνίατρο.
Πάντε για παιχνίδι κάπου ελεγχόμενα ή παίξε ποίο χαλαρά μαζί του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δεν ξέρω αν το έμαθες αλλά η φήμη ότι τα λάμπραντορ είναι από ατσάλι ήταν τελικά μόνο φήμες...
Οπότε προσοχή στην μικρή εκτός αν όντως έχετε βάλει πλώρη να την ξεκάνετε!!