Κατάθλιψη στο σκύλο μου..

Status
Κλειδωμένο θέμα
21 Ιουνίου 2012
1
0
Γεια σας ειμαι η Τονια και ειμαι καινουριο μελος..εχω ενα σκυλο ρατσας labrador black retriever,ειναι 2 χρονων και ειχε γεννησει περισι και φετος.Της πηραμε τα σκυλακια επειδη δεν ξεραμε τι να τα κανουμε και απο τοτε δεν ειναι καλα,ανυσηχω παρα πολυ και δε ξερω τι να κανω την ταιζω συνεχεια και προσπαθω να κανω τα παντα αλλα δε γινεται τιποτα..Δεν την εχω μεσα στο σπιτι μου ειναι απ'εξω ελευθερη και σχεδον ολη μερα καθεται στη καφετερια που εχουμε γιατι ειναι κατι σαν μασκοτ του μαγαζιου και δε κανει τιποτα,παλια ετρεχε πηγαινε κοντα στο κοσμο τωρα ολη μερα ειναι ξαπλωμενη με μια λυπημενη φατσα και αναστεναζει,ανυσηχω πολυ και εγω και οι γονεις μου γιατι ειμαι 16 αν δε σας το ειπα,θελω πολυ να ακουσω τις γνωμες σας και τις συμβουλες σας..ευχαριστω

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Όταν λες της πήρατε τα κουτάβια, πότε το κάνατε?? Είχαν κλείσει 2 μήνες με την μαμά??
Και αφού δεν είχατε τι να τα κάνετε, γιατί τη βάλατε να γεννοβολήσει την έρμη??? :mad:
Αν δε θέλετε κουτάβια, υπάρχει και η στείρωση!!

η σκυλίτσα σας προέρχεται από κάποιο αναγνωρισμένο εκτροφείο και την ζευγαρώνετε??

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Ουφ τι να πώ :shake:.
Στειρώστε την επειγόντως. όταν λες ότι πήρατε τα κουτάβια γιατί δεν ξέρατε τι να τα κάνετε, τί ακριβώς εννοείς??? Που τα πήγατε?

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
το σκυλί πρεπει να παει επειγόντως σε κτηνίατρο, δεν είναι στεναχωρημένη είναι άρωστη...

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Και ναι... Τι τα κάνατε τα κουτάβια?? Τα δώσατε? τα πετάξατε σε κανένα σκουπιδοτενεκέ (μιας και είναι πολύ της μόδας πλέον).... Τα πουλήσατε??? Που βρίσκονται τα μικρά??

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τονια πες μου οτι μας κανεις πλακα. . .
Την αφηνετε και κυκλοφορει ελευθερη με κινδυνο της ζωης της, πηρατε τα κουταβακια της και ενας θεος ξερει αν τι απεγιναν και σου κανει εντυπωση που δεν ειναι καλα?

Μπορει να εχει χιλια δυο προβληματα υγειας. Αν δεν θελετε να την κρατησετε βρειτε της αλλο σπιτι γιατι ετσι δεν θα ζησει για πολυ.

Πρεπει να την πατε αμεσα σε κτηνιατρο.

Ποια ζαναχ ειναι ηπια αυτα. . .

Last edited:

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
35
Θεσσαλονίκη
Δεν έπρεπε να ζευγαρώσετε την σκυλίτσα απο την αρχή αλλα φαντάζομαι οτι θα στα πουν και άλλοι αυτά.Καλά θα είναι να την πάτε στον κτηνίατρο και να την στειρώσετε.Δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας για πάρα πολλούς λόγους αλλα είπαμε αυτα θα στα πούνε και άλλοι που έχουν μεγαλύτερη πείρα με τα θυλικά σκυλιά.Τα κακόμοιρα τα σκυλάκια τι απέγιναν?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Παιδία νομίζω ότι το σκυλάκι δεν είναι ακριβώς δικό τους, της γειτονίας το σκυλάκι που λένε.
Είναι 16 χρονών και να της-του τα χώνεται δεν θα κερδίσετε τίποτα παρά θα χάσετε. Γιατί στα 16 τα δικά μας δεν ξέραμε τίποτα από αυτά χαλαρώστε και βοηθήστε.
Το σκυλάκι καλό είναι να πάει σε κτηνίατρο και στείρωση την θέλει σίγουρα, μόνο που έκανε απανωτές γένες είναι επικύνδυνο για την υγεία της.
Και όσο για τα κουτάβια δεν θέλω να μάθω τι γίνανε γιατί θα ανεβάσω πίεση κάνε αυτά που σου είπανε οι περισσότεροι και ρώτα ποίο ψύχραιμους αν θες σε προσωπικό μύνημα.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Παιδία νομίζω ότι το σκυλάκι δεν είναι ακριβώς δικό τους, της γειτονίας το σκυλάκι που λένε.
εχω ενα σκυλο ρατσας labrador black retriever,ειναι 2 χρονων
Δεν την εχω μεσα στο σπιτι μου ειναι απ'εξω ελευθερη
ανυσηχω πολυ και εγω και οι γονεις μου...

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Lavernne και δικός του να είναι τι σου φταεί το 16 χρονο;
Βρες του γονείς του και πέστα το μόνο που κάνατε είναι να το τρομάξετε και ως αποτέλεσμα να μην μάθει αυτα που πρέπει και θα ξανακάνει, και ύστερα ας ψαχνόμαστε όλοι και να λέμε ότι είναι θέμα παιδείας.
Άντε να ήταν ενήλικος να τα ακούσει με το 16χρονό θα τα βάλω;
Δεν απευθύνομαι σε σένα μόνο και σε άλλους.
Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με το παραπάνω θέμα άλλο και αν δε μπει το παιδί δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Ευχαρίστως να τα πω στους γονείς του παιδιού, αλλά που είναι??

Αντιθέτως, βλέπω ένα παιδί να μην ξέρει τι να κάνει με το σκυλί, για κάτι που προφανώς αποφάσισαν και έκαναν οι γονείς του...
Γιατί να πάρει τα κουτάβια το παιδί, μου κάθεται λίγο δύσκολο!!

Δεν είναι θέμα παιδείας δηλαδή?? Δεν έπρεπε οι γονείς να προσπαθήσουν έστω να μάθουν 5 πράγματα για οτι αφορά το σκύλο τους??
Αλλά τι ρωτάω... Ο σκύλος έχει ψυχή..? Ένα καλλωπιστικό αντικείμενο είναι για το 85% των παλαιότερων γενεών!! :mad:

Άντε έχουμε ένα σκυλί, το βάζουμε να γεννοβολάει για να νιώσει και τη μητρότητα (μη χ@σω), του παίρνουμε τα κουτάβια με το έτσι θέλω, και μετά απορούν γιατί δεν είναι καλά???

Οι γονείς θα έπρεπε να είναι στη θέση του 16χρονου παιδιού και να ρωτάνε αυτή τη στιγμή!!!
Αλλά....

Το παιδί τουλάχιστον είχε τη στοιχειώδη ευαισθησία να μπει και να ρωτήσει τι και πως...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
το σκυλί πρεπει να παει επειγόντως σε κτηνίατρο, δεν είναι στεναχωρημένη είναι άρωστη...
Εάν είσαι ακόμη στο φόρουμ και διαβάζεις και δεν κάνεις απλά πλάκα ακολούθα την παραπάνω συμβουλή άμεσα.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Γεια σας ειμαι η Τονια και ειμαι καινουριο μελος..εχω ενα σκυλο ρατσας labrador black retriever,ειναι 2 χρονων και ειχε γεννησει περισι και φετος.Της πηραμε τα σκυλακια επειδη δεν ξεραμε τι να τα κανουμε και απο τοτε δεν ειναι καλα,ανυσηχω παρα πολυ και δε ξερω τι να κανω την ταιζω συνεχεια και προσπαθω να κανω τα παντα αλλα δε γινεται τιποτα..Δεν την εχω μεσα στο σπιτι μου ειναι απ'εξω ελευθερη και σχεδον ολη μερα καθεται στη καφετερια που εχουμε γιατι ειναι κατι σαν μασκοτ του μαγαζιου και δε κανει τιποτα,παλια ετρεχε πηγαινε κοντα στο κοσμο τωρα ολη μερα ειναι ξαπλωμενη με μια λυπημενη φατσα και αναστεναζει,ανυσηχω πολυ και εγω και οι γονεις μου γιατι ειμαι 16 αν δε σας το ειπα,θελω πολυ να ακουσω τις γνωμες σας και τις συμβουλες σας..ευχαριστω

:dohh:

use-it-house-brain.jpg

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
παιδιά οκ προφανώς δεν ξέρει αλλά 16 χρονών δεν είναι και μωρό μην τρελαθούμε τώρα.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Lavernne και δικός του να είναι τι σου φταεί το 16 χρονο;
Βρες του γονείς του και πέστα το μόνο που κάνατε είναι να το τρομάξετε και ως αποτέλεσμα να μην μάθει αυτα που πρέπει και θα ξανακάνει, και ύστερα ας ψαχνόμαστε όλοι και να λέμε ότι είναι θέμα παιδείας.
Άντε να ήταν ενήλικος να τα ακούσει με το 16χρονό θα τα βάλω;
Δεν απευθύνομαι σε σένα μόνο και σε άλλους.
Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με το παραπάνω θέμα άλλο και αν δε μπει το παιδί δεν έχει νόημα να το συζητάμε.
Καλα κανεις κ μας τα λες γιατι οντως οι περισσοτεροι στα δεκαξι μας ημασταν αλλου...
(εγω τουλαχιστον ημουν!)
Καποιες φορες ξεχνιομαστε - ξεχναμε..
+++++

Status
Κλειδωμένο θέμα