Κατάπιε μανταλάκι!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
καλησπέρα!! το σκυλάκι μου (ημίαιμο λαμπραντορ, 8 μηνών) πήρε το μισό κομμάτι από ένα μανταλάκι και όταν προσπάθησα να του το πάρω απο το στόμα το κατάπιε. έχω αγχωθεί πολύ!! :( κινδυνεύει?????

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
πλαστικό. όχι δεν είχε σύρμα. είχε χαλάσει, ήταν μισό και το το ακούμπησα στο τραπέζι και μέχρι να ανοίξω τα σκουπίδια να το πετάξω το πήρε...

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
29
Πειραιας
Τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:eek::eek::eek:
Μακαρι να το κανει κακακια!!!
Ευχομαι να μην ειναι τιποτα!!!
Γενικα σε τετοιες περιπτωσεις τι κανεις;;
Καποτε ειχα διαβασει για εμμετο.
Ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο!!
Ηταν μεγαλο το μανταλακι;;
Ειχε μυτερες πλευρες;;
Αν το κανει εμμετο;
Ευχομαι να μην παθει τιποτα!:(

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μου κάνει για μεγάλο κομμάτι... τι να σου πω,,, έχε τον νου σου μην έχει τάση για εμετό και επικοινώνησε με τον κτηνίατρο σας!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
:'( προς το παρον μια χαρά μου φαίνεται, ελπίζω να μην παθει τπτ.. :'( :'( :'( :'(

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
29
Πειραιας
Στεναχωριεμαι για το εντερακι του!
Αλλα δεν ξερω,για να περασε απο τον ισοφαγο(που λογικα ειναι πιο μικρος απο το εντερο),θα περασει και απο το εντερο!
Μακαρι ολα να πανε καλα!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
δεν μπορώ να καταλάβω πως το κατάπιε με τέτοια ευκολιά, και το έκανε απο πείσμα για να μην του το πάρω από το στόμα!!! είναι βέβαια αρκετά μεγάλος, είναι μόλις 8 μηνών και 40 κιλά. δεν είναι παχύς, απλά είναι πολύ μεγαλόσωμος. ελπίζω να το βγάλει χωρίς να έχει προβλημα........

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
δεν μπορώ να καταλάβω πως το κατάπιε με τέτοια ευκολιά, και το έκανε απο πείσμα για να μην του το πάρω από το στόμα!!! είναι βέβαια αρκετά μεγάλος, είναι μόλις 8 μηνών και 40 κιλά. δεν είναι παχύς, απλά είναι πολύ μεγαλόσωμος. ελπίζω να το βγάλει χωρίς να έχει προβλημα........
Παρακολούθησε τον αν φέρεται φυσιολογικά..και άυριο κοίτα αν το βγάλει..αν δε το βγάλει στην ανάγκη του,να τον πάς κτηνίατρο!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά να έχεις το νου σου,μπορεί να μην το αποβάλλει ο οργανισμός τόσο εύκολα.
Πάρε αύριο το πρωί τηλ έναν κτηνίατρο.

@Labrador Retriever

Αν το βγάλει σίγουρα θα το βγάλει ολόκληρο,δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλοιωθεί.

Last edited:

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Αν του δωσεις αλατονερο θα του προξενησεις εμετο. Ισως το βγαλει ετσι.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
ίσως να μην είναι το καλύτερο το να κάνει εμετό. Μπορεί να τραυματισθεί ο οισοφάγος του ή να μπλοκάρει το κομμάτι σε κάποιο άλλο επικίνδυνο σημείο.
Αν εσύ που το είδες θεωρείς ότι το κομμάτι ήταν τόσο μεγάλο που να είναι επικίνδυνο για τον σκύλο σου, πάρε τηλ. τον κτηνίατρο σου. Στην ανάγκη τηλ. σε μια κλινική απο αυτές που εφημερεύουν...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
ΠΟΤΕ δεν προσπαθούμε να πάρουμε το αντίκειμενο από το στόμα του σκύλου!
Αγχωνόμαστε εμείς και ο σκύλος από την βιασύνη του αγχώνετε και αυτός και το καταπίνει μονομιάς!
Δίνουμε στον σκύλο την εντύπωση του ανταγωνισμού και είναι ότι χειρότερο!
Διατηρούμε την ψυχραιμία μας και αν μπορούμε να τον αποσπάσουμε με κάτι εκείνη την ώρα ή καλύτερα με μια λιχουδιά ώστε να δείξει ενδιαφέρων για την λιχουδιά και να αφήσει το αντικείμενο!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το περίεργο είναι ότι με το Μουφ γίνονται όλα έτσι όπως λέει ο Στέλιος ΜΟΝΟΝ αν του μιλήσω αγγλικά! Αν του ουρλιάξω ελληνιστί έστω και από 50 μέτρα μακρυά "ΦΤΥΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ!!", για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω το Μουφ υπακούει αμέσως!! Ο εκπαιδευτής του λέει ότι μάλλον θα τρομάζει διότι κι αυτός ο ίδιος τρομάζει όταν με ακούει να λέω αυτή τη φράση ελληνικά!! Περίεργο.... Το Μουφ μ' αφήνει πάντως και το στόμα να του ανοίξω και ό,τι θέλω να του βγάλω από μέσα. Αρκεί να του το πω ελληνικά.....

(Χρόνια πολλά στο Στέλιο και την Κατερίνα κι από μένα. :) ).

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ο εμετος σε καποιες περιπτωσεις ενδεικνυτε σε καποιες αλλες οχι ,εξαρτατε απο το τι εχει φαει ο σκυλος και απο το μεγεθος και απο το υλικο αυτου που εχει φαει ,παντα ενημερωνουμε το γιατρο και ακολουθουμε τις οδηγιες του ,στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
εχω παρει 2 γιατρους τηλέφωνο και μου ειπαν οτι πρεπει να περιμενω να δω αν θα το βγαλει μόνος του. αν δω οτι κανει εμετο και διαρροια τοτε να τον παω γιατι μπορει να εχει φραξει το εντερο.. και οταν ρωτησα αν μπορουμε να κανουμε κατι τωρα για να προλαβουμε να μην γινει κατι τετοιο μου ειπαν οτι δεν εχει νοημα και οτι πρεπει να περιμενω. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ????? να περιμενω να δω αν θα υποφερει το σκυλι μου και μετα να κανουν κατι οι γιατροι????