Δεν τσατίζομαι ούτε χαλιέμαι, do not worry. 
Δεν είμαι τόσο μυγιάγγιχτη, άσε που έχω ακούσει πολύ χειρότερα με το στερητικό "α" μπροστά από συμφορουμίτες :maria: για να χαλαστώ με ένα ανεύθυνη από έναν DOG.CRIME.
Είναι που βρίσκω τις δικές μου απαντήσεις/αιτιολογίες στο θέμα
- πολύ πιο επεξηγηματικές και λογικές από αυτές του κτηνίατρου (ένα ξερό "δώσε πουρέ πατάτας")
- σίγουρα πιο βοηθητικές σε ότι αφορά το τί μπορούμε να κάνουμε τώρα και άμεσα από του DOG.CRIME
Ό,τι ήξερα σχετικά με το θέμα το είπα (και δε συνήθιζα ποτέ να λέω κάτι στην τύχη εδώ μέσα). Ο καθένας φιλτράρει τις πληροφορίες που δέχεται και πράττει αναλόγως και υπ' ευθύνη του σ' αυτή τη ζωή.
Εύχομαι να βγει με έναν πόνο
με όποιον τρόπο και από όποια οδό βγει τελικά το μανταλάκι.
Δεν είμαι τόσο μυγιάγγιχτη, άσε που έχω ακούσει πολύ χειρότερα με το στερητικό "α" μπροστά από συμφορουμίτες :maria: για να χαλαστώ με ένα ανεύθυνη από έναν DOG.CRIME.
Είναι που βρίσκω τις δικές μου απαντήσεις/αιτιολογίες στο θέμα
- πολύ πιο επεξηγηματικές και λογικές από αυτές του κτηνίατρου (ένα ξερό "δώσε πουρέ πατάτας")
- σίγουρα πιο βοηθητικές σε ότι αφορά το τί μπορούμε να κάνουμε τώρα και άμεσα από του DOG.CRIME
Πρέπει να περιμένεις μήπως και το βγάλει μόνος του,είτε στην αφόδευση είτε με εμετό.
Αλλιως αν φρακάρει στο έντερο υπάρχει η λύση του χειρουργείου.
για να χαρακτηριστώ ανεύθυνη από τον τελευταίο.Παρατήρησε τα κόπρανα του μήπως το βγάλει.
Μην τρέχεις τσάμπα για ακτίνες.
Ό,τι ήξερα σχετικά με το θέμα το είπα (και δε συνήθιζα ποτέ να λέω κάτι στην τύχη εδώ μέσα). Ο καθένας φιλτράρει τις πληροφορίες που δέχεται και πράττει αναλόγως και υπ' ευθύνη του σ' αυτή τη ζωή.
Εύχομαι να βγει με έναν πόνο
Last edited: