Κατάπιε μανταλάκι!

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Δεν τσατίζομαι ούτε χαλιέμαι, do not worry. ;)
Δεν είμαι τόσο μυγιάγγιχτη, άσε που έχω ακούσει πολύ χειρότερα με το στερητικό "α" μπροστά από συμφορουμίτες :maria: για να χαλαστώ με ένα ανεύθυνη από έναν DOG.CRIME.

Είναι που βρίσκω τις δικές μου απαντήσεις/αιτιολογίες στο θέμα
- πολύ πιο επεξηγηματικές και λογικές από αυτές του κτηνίατρου (ένα ξερό "δώσε πουρέ πατάτας")
- σίγουρα πιο βοηθητικές σε ότι αφορά το τί μπορούμε να κάνουμε τώρα και άμεσα από του DOG.CRIME
Πρέπει να περιμένεις μήπως και το βγάλει μόνος του,είτε στην αφόδευση είτε με εμετό.
Αλλιως αν φρακάρει στο έντερο υπάρχει η λύση του χειρουργείου.
Παρατήρησε τα κόπρανα του μήπως το βγάλει.
Μην τρέχεις τσάμπα για ακτίνες.
για να χαρακτηριστώ ανεύθυνη από τον τελευταίο.

Ό,τι ήξερα σχετικά με το θέμα το είπα (και δε συνήθιζα ποτέ να λέω κάτι στην τύχη εδώ μέσα). Ο καθένας φιλτράρει τις πληροφορίες που δέχεται και πράττει αναλόγως και υπ' ευθύνη του σ' αυτή τη ζωή.

Εύχομαι να βγει με έναν πόνο :p με όποιον τρόπο και από όποια οδό βγει τελικά το μανταλάκι.

Last edited:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
παιδια δεν υπάρχει λόγος να υπαρχει ένταση!!! όπως είπα όλες οι συμβουλές είναι καλοδεχούμενες γιατί απο τους 5-6 κτηνιατρους που πήρα τηλ σήμερα μόνο ένας μου είπε κατι χρήσιμο, οτι ο πουρές μπορεί να τον βοηθήσει να το βγάλει ευκολότερα. γενικότερα δεν έβγαλα άκρη, γι αυτό ακούω και ότι μου λέτε εσείς.. μην ανησυχεις DOG.CRIME, προς το παρων ακολούθησα μόνο την συμβουλή του γιατρού και αν δω και πως αύριο δεν έβγαλε τπτ δεν χάνω κατι πιστεύω να δοκιμάσω τα μακαρόνια. έτσι και αλλιώς αύριο θα τον παώ να τον δει ο γιατρός απο κοντά και θα ηρεμήσω. http://www.dogforum.gr/v3/member.php?5142-DOG.CRIME

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εύχομαι να βγει με έναν πόνο :p με όποιον τρόπο και από όποια οδό βγει τελικά το μανταλάκι.
:)
μακάρι, κ γω αυτο ευχομαι, δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί το σκυλάκι μου!!!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
- σίγουρα πιο βοηθητικές σε ότι αφορά το τί μπορούμε να κάνουμε τώρα και άμεσα από του DOG.CRIME
Θα έπρεπε να αρχίσω και εγώ τις οδηγίες για να θεωρούμε αποτελεσματικό μέλος?

Το ξεκίνησα με όλη την καλή διάθεση,και το κλείνω πάλι έτσι.:)

Lenaki123 εύχομαι περαστικά στον σκύλος σου.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Συγνώμη για την παρέμβαση, επιστρέφω στον όρκο σιωπής που έσπασα για να βοηθήσω να χέσει ο σκύλος το μανταλάκι.
Αδικα χαρηκα δηλαδη? Ηταν τελειως προσωρινο το "σπασιμο", ε? :(

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εγώ θα έκανα ακτινογραφία και μετά οτι πει ο κτηνίατρος που εμπιστευομαι

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
αφήστε τις κόντρες-δεν είμαστε σε κανονική συνάντηση-μην ξεχνάτε ότι το πληκτρολόγιο οθόνη αφήνει δυστυχώς χώρο για παρερμηνείες

και ο κτηνίατρος πρότεινε άμυλο-απλά ίσως να μην ήξερε ότι πολλά σκυλιά γίνονται δυσκοίλια με την πατάτα

μας ενώνει το ενδιαφέρον για το σκυλάκι που κινδυνευει-δεν βλέπω κάτι σπουδαίο να μας χωρίσει πλήν του αθάνατου και συχνά ,αλλά όχι εδώ , χρήσιμου ελληνικού εγωισμού
εστιάστε στο τι μας ενώνει....:)

ας ξαναεπισημάνουμε την πρόληψη ώς το βέλτιστο
ας ξαναεπισημάνουμε ότι δεν το παίζουμε κτηνίατροι
ας ξαναεπισημάνουμε ότι δυστυχώς ελάχιστοι κτηνίατροι στην Ελλάδα "ξέρουν" ειδικά για σκύλους και όχι κυρίως για παραγωγικά ζώα

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Καλημέρα :)

εφώ δεν θα τολμούσα να επιμένω σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είπε ο κτηνίατρος.
Καλό θα ήταν να δίνουμε την κατέυθυνση και όχι να χαράζουμε την πορεία.
27-11-10 23:16
το σκυλάκι μου πήρε το μισό κομμάτι από ένα μανταλάκι και το κατάπιε.

28-11-10 09:47
εχω παρει 2 γιατρους τηλέφωνο και μου ειπαν οτι πρεπει να περιμενω να δω αν θα το βγαλει μόνος του.

28-11-10 12:41
Όσο περιμένεις, μπορείς να βοηθήσεις το σκύλο ταϊζοντας τον μεγάλες μερίδες μακαρόνια.
Αυτά θα γίνουν μια μάζα στο στομάχι του που θα μαζέψουν ό,τι ξένο σώμα υπάρχει και θα βοηθήσουν να το αποβάλει πιο εύκολα, πιο γρήγορα και χωρίς τραυματισμούς.

Στη θέση σου θα έδινα ΜΟΝΟ μακαρόνια για λίγες μέρες και θα έψαχνα κάθε φορά τα κόπρανα ψάχνοντας για το μανταλάκι.

Τί δεν καταλαβαίνω η γυναίκα; :confused:
Τα έκανα όλα σύμφωνα με το πρωτόκολλο σου αγαπητέ DOG.CRIME.
Στον πουρέ είναι το θέμα σου; Πες ναι να πέσω κάτω να χτυπιέμαι.
Τουλάχιστον έμαθες κάτι χρήσιμο από μένα. Ότι όταν κάνει ο σκύλος σου την καγκουριά να καταπιεί κάποια αηδία, τον βοηθάνε οι τροφές με άμυλο να την συμμαζέψει από το στομάχι και να την αποβάλει. ;)

Anyway, καλή συνέχεια. Εγώ πιθανότατα θα επέμβω και πάλι στο μέλλον σε κάποια συζήτηση, την βρίσκω να παίρνω ξένα σκυλιά στο λαιμό μου. :maria::paja1:

off topic,
@harryf3
θα σε μηνυματίσω για να ξηγηθώ για το στήσιμο. :zzzz: :oops:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
λοιπον, τελικά πήγαμε στον γιατρό του έβγαλε ακτινογραφια και του εκανε και υπερηχο. είδαμε πως ναι μεν έχει καταπιεί το μανταλάκι αλλά ευτυχώς πρόλαβε και το μάσησε έτσι είναι σε μικρά κομμάτια οπότε θα το βγάλει χωρίς κανένα προβλημα. μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος!!!

σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση!!! :)

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Ωραία!
Ας περιμένουμε και την αυλαία (σκ@τ#ύλα) για να ανακουφιστούμε όλοι μαζί! :D
Με έχει πιάσει το στομάχι μου.:(
Ούτε δικός μου να ήταν!:)
Αν και δεν κολλάει, περαστικά!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.080
Athens
λοιπον, τελικά πήγαμε στον γιατρό του έβγαλε ακτινογραφια και του εκανε και υπερηχο. είδαμε πως ναι μεν έχει καταπιεί το μανταλάκι αλλά ευτυχώς πρόλαβε και το μάσησε έτσι είναι σε μικρά κομμάτια οπότε θα το βγάλει χωρίς κανένα προβλημα. μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος!!!

σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση!!! :)
Μπράβο - άντε και καλό χ....ιμο! :D