Κατάπιε σακούλα...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Και βάζω στοίχημα τώρα ότι νομίζετε ότι ο Έλβις την κατάπιε!!! Κι όμως το έκανε το άλλο νέο ταλέντο, ο Τζιμάκος!
Το πρωί στην βόλτα, μια σακουλίτσα μικρή με μακαρονάκι κοφτό που κάποιος είχε βάλει για γάτες προφανώς, την άρπαξε στο στόμα του και ώσπου να βάλω το γάντι (καλά εντάξει ένα σας λέω κυκλοφορώ με χειρουργικά γάντια στην τσέπη) για να μην του την πάρω την κατάπιε!
Ο γιατρός που πήρα τηλέφωνο φάνηκε ότι ανησύχησε γιατί μου είπε να του τον πάω στις 6 το απόγευμα που θα είναι στο ιατρείο του παρόλο που είναι Κυριακή!
:confused::eek:din:

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Και βάζω στοίχημα τώρα ότι νομίζετε ότι ο Έλβις την κατάπιε!!! Κι όμως το έκανε το άλλο νέο ταλέντο, ο Τζιμάκος!
Το πρωί στην βόλτα, μια σακουλίτσα μικρή με μακαρονάκι κοφτό που κάποιος είχε βάλει για γάτες προφανώς, την άρπαξε στο στόμα του και ώσπου να βάλω το γάντι (καλά εντάξει ένα σας λέω κυκλοφορώ με χειρουργικά γάντια στην τσέπη) για να μην του την πάρω την κατάπιε!
Ο γιατρός που πήρα τηλέφωνο φάνηκε ότι ανησύχησε γιατί μου είπε να του τον πάω στις 6 το απόγευμα που θα είναι στο ιατρείο του παρόλο που είναι Κυριακή!
:confused::eek:din:

Αμαν ρε συ! :( Προφανως πρεπει να βγει αυτη η σακουλιτσα, αλλα το ερωτημα ειναι πως;
Να την χωνεψει δεν υπαρχει περιπτωση, οποτε ισως να προκαλεσει εμετο; Θα μπορουσε να βγει ετσι;
Νομιζω και παλι λιγο δυσκολο! Αλλιως μετα..τι; Εχει πολλες ωρες που εγινε αυτο, εχει καποιο συμπτωμα ως τωρα;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αμαν ρε συ! :( Προφανως πρεπει να βγει αυτη η σακουλιτσα, αλλα το ερωτημα ειναι πως;
Να την χωνεψει δεν υπαρχει περιπτωση, οποτε ισως να προκαλεσει εμετο; Θα μπορουσε να βγει ετσι;
Νομιζω και παλι λιγο δυσκολο! Αλλιως μετα..τι; Εχει πολλες ωρες που εγινε αυτο, εχει καποιο συμπτωμα ως τωρα;
Κανένα σύμπτωμα είναι ορεξάτος και έφαγε κιόλας...Αλλά η σακούλα είναι επικίνδυνο πράγμα, μπορεί να μπλεχτεί και με το έντερο και άστα να πάνε! Ο κύριος δείχνει μια χαρά αλλά δεν ξέρω κι εγώ ανησυχώ.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μήπως να του ζητούσες να τον δει νωρίτερα;
Αν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να την αφαιρέσει, και δεν σας πει να περιμένετε μερικές μέρες να δείτε μήπως την βγάλει...δια της φυσική οδού, είναι σίγουρα ευκολότερο να βγει ενδοσκοπικά από το στομάχι, παρά αν έχει ήδη προωθηθεί προς το έντερο....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μήπως να του ζητούσες να τον δει νωρίτερα;
Αν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να την αφαιρέσει, και δεν σας πει να περιμένετε μερικές μέρες να δείτε μήπως την βγάλει...δια της φυσική οδού, είναι σίγουρα ευκολότερο να βγει ενδοσκοπικά από το στομάχι, παρά αν έχει ήδη προωθηθεί προς το έντερο....
Λες ε; Θα τον ξαναπάρω.
Τον ξαναπήρα μόλις και μου είπε ότι έχουμε περιθώριο 24 ώρες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.397
Μία προσωρινή [ελπίζω] λύση, για όλα σου τα Τζιμακοειδή άγχη--------> φίμωτρο...........:neutral:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μία προσωρινή [ελπίζω] λύση, για όλα σου τα Τζιμακοειδή άγχη--------> φίμωτρο...........:neutral:
Ναι, αν και πραγματικά δεν τρώει τίποτα απέξω..Πρώτη φορά κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά θα του πάρω ένα μαλακό φιμωτράκι να μην δαγκώσει και κανένα χεράκι κι έχουμε άλλα..

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Δεν το συζηταω και εγω θα ανησυχουσα στη θεση σου... Οταν ειχαμε παραλαβει τον μικρο, ειχε κανει εμετο και εβγαλε ενα φουντουκι με το κελυφος,το οποιο ειχε καταπιει στην πατριδα του... Μετα απο καποιες μερες ξανα τα ιδια αλλο ενα βγηκε..
Ειχαμε παει αμεσως κτηνιατρο, καναμε υπερηχο μηπως ειχε κ αλλα ξερω γω; Και μας ειχε πει οτι αν δεν τα εβγαζε με τον εμετο, θα μπορουσαμε να εχουμε σοβαροτατο προβλημα! Και μιλαμε για φουντουκι ετσι;
Η σακουλα ειναι και πιο μεγαλη σαν ξενο σωμα και πιο δυσκολο στο να βγει με αυτον τον τροπο... Ηρεμα μεν αν γινετε, αλλα νομιζω οτι πρεπει να κανετε κατι συντομα.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
δεν θέλω να σε αγχώσω περισσότερο αλλα καλο θα ήταν να έβγαζε και τα μακαρόνια...
εγώ δεν θα ήμουνα σίγουρη πως δεν πρόκειται και για καμια φόλα..
εκτος αν γνωρίζεις ποιος είχε τα είχε βάλλει εκεί για τα αδέσποτα...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Μπαίνω στα Νέα μηνύματα, το μάτι μου πέφτει στο θέμα σου, φωνάζω ΩΧ και μου λέει ο γιός μου : μπαμπά τι έπαθές.....
Τι να πω, άντε να περάσει και αυτό χωρίς ταλαιπωρία....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μπαίνω στα Νέα μηνύματα, το μάτι μου πέφτει στο θέμα σου, φωνάζω ΩΧ και μου λέει ο γιός μου : μπαμπά τι έπαθές.....
Τι να πω, άντε να περάσει και αυτό χωρίς ταλαιπωρία....
χαχαχαχααα!!! Ευχαριστώ Δημήτρη..
Δεν είναι ότι συμβαίνουν όλα σε μας, είναι ότι έχουμε δύο διαόλια και μια κυρία και όλο και κάποια κατόρθωμα θα έχω να διηγηθώ. :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
δεν θέλω να σε αγχώσω περισσότερο αλλα καλο θα ήταν να έβγαζε και τα μακαρόνια...
εγώ δεν θα ήμουνα σίγουρη πως δεν πρόκειται και για καμια φόλα..
εκτος αν γνωρίζεις ποιος είχε τα είχε βάλλει εκεί για τα αδέσποτα...
2-3 μακαρονάκια κοφτά είχε μέσα Μαρία. Γνωρίζω ακριβώς και ποιά κυρία τα βάζει εκεί, για φόλα δεν ανησυχώ καθόλου, σε ευχαριστώ πάντως. :)

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
2-3 μακαρονάκια κοφτά είχε μέσα Μαρία. Γνωρίζω ακριβώς και ποιά κυρία τα βάζει εκεί, για φόλα δεν ανησυχώ καθόλου, σε ευχαριστώ πάντως. :)
ωραία καλο αυτό...άντε να δούμε τι θα πει ο γιατρός για την σακούλα!!! περαστικά!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μήπως δεν έπρεπε να φάει;
Περαστικά σας!
Τι να πω θα δείξει το απόγευμα αν έκανα λάθος που τον τάισα, τώρα είναι αργά, ο λόγος που του έβαλα φαγητό είναι για να δω ακριβώς αν έχει κάποια αδιαθεσία.
Ευχαριστούμε πολύ.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να βγάλει τα κακά του έτοιμα σε σακούλα!

Attachments

• 515 bytes Προβολές: 140