Κατάποση κοκκάλου από κατσίκι..επείγον!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Οκ θα διαβάσω.Πάντως γενικά παρατηρώ(δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα) δύο ακραίες απόψεις:

1.''Ο σκύλος μου είναι σκληροτράχηλος...και πέτρες να του δώσω θα τις χωνέψει,επίπλέον είναι θρεπτικότατες.Τρώει τα αποφάγια μου,παίρνω και μια κονσέρβα (0.90 από το σούπερ μάρκετ..σκέτο νερό λίπος και τέφρα) ή ξηρά τροφή(ένα ευρώ το κιλό).'' ....(ο τραγικός) -.-

2.''Α εγώ βάζω 30% πρωτεινη,20% υδατάνθρακα,10% φυτικές ίνες,20% σακχαρα,20%βιταμίνες''.Εννοείται 100 ευρώ σκυλοτροφή και gourmet μαγειρευτά γιατί αλλιώς νιώθει αδιάθετο'' .... (ο υστερικός...ούτε για τα παιδιά του δεν κάθεται να το ψάξει τόσο)
ο δευτερος δεν ειναι απαραιτητα υστερικος,αν το καλοσκεφτεις οι περισσοτεροι απο μας νοιζομαστε για τα συστατικα μιας τροφης(ειτε βαρφ,ειτε μαγειρευτο η στερεα...) ακομα και στα πιο μικρα ποσοστα τους!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
θες να πεις δηλαδη, οτι διαβασες και εβγαλες αυτο το συμπερασμα?
Οτι υπαρχει ο τυπος 1 η 2?

Κατι δεν καταλαβες καλα μαλλον!
Σε διαβεβαιωνω οτι αναμεσα στο 1 και στο 2 υπαρχου παααρα πολλες βαθμιδες ακομα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
O δεύτερος τύπος είμαστε αρκετά άτομα από το φόρουμ, δεν ξέρω αν είμαστε υστερικοί αλλά αφού χρυσοπληρώνουμε κάποιες ξηρές και δεν παίρνουμε μία με 1 ευρώ το κιλό ε δεν θα νοιαστούμε και για τα συστατικά τους;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οκ θα διαβάσω.Πάντως γενικά παρατηρώ(δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα) δύο ακραίες απόψεις:

1.''Ο σκύλος μου είναι σκληροτράχηλος...και πέτρες να του δώσω θα τις χωνέψει,επίπλέον είναι θρεπτικότατες.Τρώει τα αποφάγια μου,παίρνω και μια κονσέρβα (0.90 από το σούπερ μάρκετ..σκέτο νερό λίπος και τέφρα) ή ξηρά τροφή(ένα ευρώ το κιλό).'' ....(ο τραγικός) -.-

2.''Α εγώ βάζω 30% πρωτεινη,20% υδατάνθρακα,10% φυτικές ίνες,20% σακχαρα,20%βιταμίνες''.Εννοείται 100 ευρώ σκυλοτροφή και gourmet μαγειρευτά γιατί αλλιώς νιώθει αδιάθετο'' .... (ο υστερικός...ούτε για τα παιδιά του δεν κάθεται να το ψάξει τόσο)
Και εσύ ποιος τύπος είσαι;

Α! Τύπος 3 - ο ψυχολόγος.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ

στερεότυπα.....

Dimmy

Member
13 Μαϊου 2013
12
0
Πω πω φωτιές άναψα :cool:

Έχουμε μπόλικη σκυλολαγνική 2 κατηγορία βλέπω :cool:

@FrenchieFan όχι δεν συμπέρανα αυτό!Φυσικά και υπάρχουν διαβαθμίσεις ...σε μια από αυτές είμαι και γω.

@Berna αυτό τον καιρό διαβάζω freud εξού και το διαπεραστικό βλέμμα στις ψυχές των ανθρώπων. :razz:

Πέρα από το νταβαντούρι ,στην δεύτερη περίπτωση δεν ζημιώνεται ο σκύλος.Όχι όμως να σας πιάνει και ιδρώτας με τις αλχημείες . ;)

ΥΓ:Συγγνώμη για την off topic σοφιστεία.

Last edited:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
@Berna αυτό τον καιρό διαβάζω freud εξού και το διαπεραστικό βλέμμα στις ψυχές των ανθρώπων. :razz:
Κόψε το Φρόιντ - αν θες κάτι "βαρύ" διάβασε για διατροφή. :p
(Και για πιο λάιτ και χαλάρωση ...στήβεν κινγκ δαγκωτό)

Dimmy

Member
13 Μαϊου 2013
12
0
Σταμάτα να διαβάζεις Φρόιντ, σου κάνει κακό.

Φαίνεται ε;..Το ξέρω...μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έτρωγε σκυλοτροφή :cool:

Η ψυχολογία είναι πολύ ρευστή επιστήμη.Δεν υπάρχουν καλούπια για την ανθ΄ρωπινη ψυχή.Διαβάζω από περιέργεια...αν το πάρεις σοβαρά θα πέσεις με τα μούτρα σε σακί με arden grange lamb and rice ;)

Vrmode ωραίος είναι ο Στήβεν.Προτιμώ φιλοσοφικά όμως.Έγω πάντως έχω όλα τα στερεότυπα ψευτοψαγμένος,συνομοσιωλόγος,φιλόζωος,μουσικός,τζιβάτος, καροπαντελονάς ..εν ολίγοις: απόφοιτος της σχολής Μουζουράκη :cool:

Κλείνει η παρένθεση..spam overload.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Ένας πολύ ντροπαλός τυπάκος μπαίνει σ ένα μπαρ και βλέπει μια πανέμορφη γυναίκα να πίνει μόνη της...
Αφού για μια ολόκληρη ώρα μαζεύει όσο κουράγιο του χρειάζεται, τελικά την πλησιάζει και της λέει πολύ προσεκτικά:…
- «Μμμ…Θα σε πείραζε αν μιλούσαμε για λίγο;»
Αυτή απαντάει με την πιο δυνατή φωνή που μπορεί να βγάλει:
- «Όχι. Δεν θα κοιμηθούμε μαζί απόψε!»
Τα μάτια όλων στρέφονται επάνω τους.
Και ο φιλαράκος μας, φυσικά, έχει γίνει κατακόκκινος από ντροπή και με το ζόρι σέρνεται πίσω στο τραπέζι του.
Μετά από λίγη ώρα, η γυναίκα τον πλησιάζει και λέει:
- «Συγνώμη εάν σε πρόσβαλα.
Ξέρεις… είμαι φοιτήτρια της ψυχολογίας, στο πτυχίο, και κάνω μια έρευνα για το πώς αντιδρούν οι άνθρωποι όταν έρχονται σε δύσκολη θέση, όταν εκτίθενται… ξέρεις, όταν βρεθούν σε καταστάσεις που τους ντροπιάζουν»
Και ο τυπάκος, με όση δύναμη έχουν τα πνευμόνια του:

- «Τι εννοείς όταν λες… Με 300 ευρώ;»!!!!!!!!!!!!!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Κόψε το Φρόιντ - αν θες κάτι "βαρύ" διάβασε για διατροφή. :p
(Και για πιο λάιτ και χαλάρωση ...στήβεν κινγκ δαγκωτό)

Θα πρώτεινα το Salem's Lot το Cujo δεν το έχω πιάσει ακόμα. ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3