Παρακολουθώ την δεσποινίδα 24 ώρες το 24ωρο (όχι επειδή είδα το αίμα αλλά όπως είπα ,παρουσία σκύλων, άνετα θα στεκόμουν σε μεσημεριανό πάνελΗ διάτρηση του στομάχου ή του εντέρου μπορεί να δώσει συμπτώματα και μετά απο μέρες μετά την κατάποση του κόκαλου...
Το αίμα όλες τι μέρες ήταν μαύρο μέσα σε βλέννα και λιγοστό...σήμερα δεν αιμορράγησε καθόλου.
Ω όχι φίλε μου.Είναι άκρως επικίνδυνα.Ακόμα και αν τα σκυλιά είναι συνηθισμένα σε κόκαλα και μασούν αργά και συγκρατημένα ,αυτά του κατσικιού σπάνε σε φονικές λεπίδες.Τυχερός είσαι που ζουν...το γεγονός ότι δεν έχουν πάθει κάτι μέχρι τώρα δεν δίνει αποδεικτική ισχύ στο πόρισμα '' κόκαλα κατσικιού=ακίνδυνα'' :roll: .. σίγουρα θα έχεις πρόβλημα όταν τα ζώα σου γεράσουν...φιλικά πάντααυτο με το κατσικισιο δεν καταλαβα που πειραζει..,, εμενα δυο φορες που φαγανε κατσικισιο κρεας και τα κοκκαλα η μεγαλη δεν παθανε κατι,,, ισα-ισα ζηταγαν κιαλλο....
Χωρίς να θέλω να γίνω αγενής προς σε σένα,θα εμπιστευτώ τον κτηνίατρο.Είναι σπουδαίος άνθρωπος και επιστήμονας.Ποτέ δεν επαναπαύεται στις γνώσεις που κατέκτησε στο πανεπιστήμιο.Επιπλέον έχει σώσει πολλάκις ζώα γνωστών μου προσώπων.Συγνώμη, αλλά ο κτηνίατρος σου λέει πράγματα που δεν στέκουν. Το ρύζι είναι πολύ πιο δύσπεπτο από το κατσικίσιο λίπος.
Δεν είμαι από αυτούς που παριστάνουν τους ειδήμονες και παραπληροφορούν τον κόσμο.Αρχάριος πάντως σε σχέση με τους μυστήριους τετράποδους τύπους δεν είμαι.Εμπειρικά έμαθα διάφορα πράγματα.Το ρύζι είναι θρεπτικό και επιτρεπτό φαγητό σε ένα σκύλο αρκεί να δίδεται σε λογική ποσότητα.Άσε δε που αυτό που έφαγε το μεσημέρι ήταν !λάσπη! στην οποία προσέθεσα λίγο ψιλοκομμένο κοτοπουλάκι..πάντα με την σύμφωνη γνώμη κτηνιάτρου.
ΥΓ:Συγχωρέστε μου το χιούμορ.Παρότι είμαι άθλιος αστειάτορας δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το περιορίσω καθότι άλλα είναι αυτά που ρίχνουν το επίπεδο σε ένα forum..
Last edited: