Κατά κύρη, κατά... σκύλο!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πόσο αλήθεια είναι αυτό!! Σχεδόν πάντα παρατηρώ ομοιότητες μεταξύ σκύλων και ιδιοκτητών!
Και φυσικά το πιστεύω οτι για την επιλογή σκύλου πρέπει να λαμβάνοντα υπ όψιν ο χαρακτήρας και ο τρόπος ζωής του ανθρώπου ώστε η συμβίωση αργότερα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη και για τους δυο!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
όχι ρε παρεξηγημένα είναι τα κακόμοιρα. Μιλάμε ο τέλειος μικρόσωμος σκύλος για αθλήματα :p
Μονο με κλειστο το στομα.
Ειλικρινα εχω βρεθει μια φορα με 3 Τζακ ταυτοχρονα και σκεφτομουν να τα πνιξω.Με ειχε κυριευσει το εξω απο εδω.
γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ-γαβ x15000000 φορες το δευτερολεπτο και στην πιο υψηλη συχνοτητα

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Κι ομως υπαρχει ενα Τζακ φιλου, που ειναι απο τα πιο ηρεμα σκυλακια(οχι μονο σε Τζακ, αλλα γενικα) που εχω δει. Αρσενικο, τωρα ειναι 8-9 μηνων περιπου υγιεστατο, πολυ υπακουο και καθολου ατιθασο! Καθεται στο καλαθακι του αν και σε καταστημα που μπαινοβγαινει κοσμος, μπορει να ερθει να μυρισει με πολυ αργες κινησεις και να ξαναπαει στο μερος του...Τι να πω, και εγω εχω απορρησει. :confused:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
χαχαχχαχαχαχα jimbo,ακριβώς αυτό!
Τώρα που λέτε για τα τζακ ράσελ,στη βόλτα του Ρόκυ στο πάρκο συναντήσαμε προχτές ένα θηλυκό,το οποίο έτρεχε πάνω κάτω λες και του είχες βάλει νέφτι!
Κάποια στιγμή βρήκε ένα κουκουνάρι κι έτρεχε με αυτό στο στόμα,οπότε ξαφινικά κάθεται κάτω να παίξει με την ησυχία της!
Ελα όμως που ο δικός μου ήθελε κι αυτός το κουκουνάρι!!!!!!!!!!!!!!
Πάει λοιπόν κοντά της να της το πάρει ο μπουνταλάς,και τον αρχίζει αυτη μ ένα γάβγισμα....ακριβώς όπως το είπε ο jimbo!
Να προσπαθεί ο Ροκυ να της το πάρει,τίποτα αυτή! γαβ γαβ γαβ....
Κάποια στιγμή αρχίσανε το κυνηγητό να γαβγίζει αυτός,να γαυβγίζει η ρασελίνα,τελικά όμως δεν της πέρασε! Το κράτησε αυτή το κουκουνάρι κι ο Ρόκυ έπεσε ψόφιος με τη γλώσσα έξω γιατί τον ξεπάτωσε στη τρεχάλα!!!:p

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Viviana αυτό με το γάβγισμα της διεκδίκησης έχει πολύ πλάκα. Ειδικά όταν ο αντίπαλος είναι 10 φορές μεγαλύτερος! :D

Ιce η δική μου είναι έτσι στο σπίτι μόνο μετά από μεγάλη βόλτα. ;)

jimboGS κ όταν δν γαυγίζουν, "μιλάνε". Συνήθως για να σου πουν μπινελίκι. Γενικά δν το βουλώνουν

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
κ όταν δν γαυγίζουν, "μιλάνε". Συνήθως για να σου πουν μπινελίκι. Γενικά δν το βουλώνουν
Να'χεις πεθερα γυρω σου και σκυλο που να σου χωνει μπινελικια....Ε,αυτο παραπαει!!!!
:fan:
:maria:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Να'χεις πεθερα γυρω σου και σκυλο που να σου χωνει μπινελικια....Ε,αυτο παραπαει!!!!
:fan:
:maria:
:D Νομίζω είναι πιο γλυκά από τις πεθερές βρε greedy!
Δν είδες που κ ο Grifos ακόμα που διαόλια τα ανέβαζε, σατανάδες τα κατέβαζε άλλαξε άποψη? :p
Απλά θρέφουμε λίγο τον μύθο τους. Όπως για τα Ροτ. Που όλοι τα έχουν μόνο για στιβαρά, "σοβαρά" σκυλιά κ αν θέλουν γίνονται κλόουν κ εντελώς χαζοκούταβα! ;)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Απλά θρέφουμε λίγο τον μύθο τους. Όπως για τα Ροτ. Που όλοι τα έχουν μόνο για στιβαρά, "σοβαρά" σκυλιά κ αν θέλουν γίνονται κλόουν κ εντελώς χαζοκούταβα! ;)
Ετσι είναι ακριβώς, όπως τα λες!
Γι' αυτό είναι και πολύ κατάλληλος (και σωστός) ο τίτλος του θέματος...

Και σε μας ισχύει το παράδειγμα του Ροτ, που αναφέρεις:
Επειδή εμείς είμαστε τρυφεροί και ευαίσθητοι άνθρωποι, ο κούταβός μας έχει εξελιχθεί κι αυτός έτσι...
Και, το πολύ-πολύ (αν χρειαστεί κάποτε), θα δαγκώσει τον κλέφτη με τρυφερότητα και ευαισθησία!;)

Οσο για τη Μόκα... νομίζω ότι δεν θα ήταν δυνατόν να ζήσει χωρίς τρυφερούς ιδιοκτήτες... το κοριτσάκι μου!:)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ετσι είναι ακριβώς, όπως τα λες!
Γι' αυτό είναι και πολύ κατάλληλος (και σωστός) ο τίτλος του θέματος...

Και σε μας ισχύει το παράδειγμα του Ροτ, που αναφέρεις:
Επειδή εμείς είμαστε τρυφεροί και ευαίσθητοι άνθρωποι, ο κούταβός μας έχει εξελιχθεί κι αυτός έτσι...
Και, το πολύ-πολύ (αν χρειαστεί κάποτε), θα δαγκώσει τον κλέφτη με τρυφερότητα και ευαισθησία!;)

Οσο για τη Μόκα... νομίζω ότι δεν θα ήταν δυνατόν να ζήσει χωρίς τρυφερούς ιδιοκτήτες... το κοριτσάκι μου!:)
Αν ποτέ μπει κλέφτης σπίτι σας, μάλλον απλά θα αποκτήσετε ένα διακοσμητικό άγαλμα (με μια λιμνούλα από κάτω ;)) κ δν θα χρειαστεί να δαγκώσει ο μικρός! Ίσως να γαβγίσει ΜΙΑ φορά...