Χαχαχα θέλω και για εμένα εννοείται χώρο...χαχ δν χωράνε στην καταψυξουλα του ψυγειο μου..ούτε είναι πολύ κοντά μου να τα περνώ 2-2 να τα έχω ψυγείο οπότε παίρνω γυρω στα 18-20 κάθε φορά για τρίμηνο να συμπληρώσω και το 50αρικο που χρειάζεται για τα μεταφορικάΓια 6 κιλά ούτε 20 λίτρα δε θες
Ω ευχαριστώ πολύ τον έχει και καλή τιμή αποτι βλέπω... ελπίζω να τον έχει ακόμα τέλος του μηνα-αρχες Σεπτέμβρη που τον χρειαζόμαστε ..από το site το συγκεκριμένο τον αγόρασες?είναι λίγες μόνο μέρες που αγόρασα την αμέσως μεγαλύτερη εκδοχή...πολύ καλός για τα χρήματά του κι άψογη εξυπηρέτηση από τον έμπορο..https://thesgadget.gr/product/arielli-acf-131cn-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF-99lt/?ref=bestprice.gr
Ναι το -35 είναι λίγο Ανταρκτική
Αυτόν εδώ εχω εγώ.
Κάνει λίγο θόρυβο,αλλά έχει λειτουργία super freeze και είναι ανθεκτικό σε περίεργες θερμοκρασίες. σε κεσεδάκια είναι δύσκολο να χωρέσω 35-40 κιλά. Αλλά σε πλάκες πάμε καλά.
Έχει ρόδες,είναι εύκολος. 24 ώρες κρατάει θερμοκρασία αν πέσει το ρεύμα.
Η ενεργειακή του κλάση για τα λεφτά του είναι οκ.
Με super freeze γύρω στα -35 παίζει στο ψιλό του σημείο. Αλλά μετά το ξεπαγωνω έναν αιώνα, οπότε παίζω στο -20 με -25. Και είμαι οκ.
Εντάξει θα το δω οπότε..εγώ Αθήνα είμαι απλά πρέπει να βρω άτομο να το ανεβάσουμε στον πρώτο όροφο από μια σκάλα ΝΑ χαχα καλά θα πάει .. Ευχαριστώ!!ναι από το ίδιο...ο τύπος από Σαλόνικα είναι ο γενικός αντιπρόσωπος και δίνει εγγύηση χαμηλότερης τιμής..αφού στην πορεία είχε πτώση και μου επέστρεψε άμεσα τη διαφορά..δε νομίζω να υπάρξει αύξηση μέχρι τότε
Ναι νομίζω γύρω στα 12€ είχε μεταφορικά δεν είναι πολλά.δεν έχει διαφορά τα μεταφορικά είναι σχεδόν τα ίδια αν δεν κάνω λάθος..οσο για τον όροφο ανεβαίνει σχετικά εύκολα με τη συσκευασία δεν έχει ιδιαιτερο βάρος μη φανταστεις