Κατοικίδιο και σχέσεις με το άλλο φύλο

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Κοίτα αν οι γυναίκα μου είχε γούνα, μπορεί και να την χάιδευα παραπάνω, από την άλλη.................

εγω μια παροιμια που ξερω λεει το μ... και το κερασι ποιος μπορει να το χορτασει δεν ξερω καμια που να λεει το σκυλι και το κερασι....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πηρα σκυλο αφοτου χωρισα. Ειμαστε μια χαρα μαζι!
Ειναι βεβαιο πως οποιαδηποτε νεα συντροφος υπαρξει, θα ερωτευτει και θα αγαπησει τον ICE.

Για εμενα δεν θα το ελεγα...:cool:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Κοίτα αν οι γυναίκα μου είχε γούνα, μπορεί και να την χάιδευα παραπάνω, από την άλλη.................
Παρ'της μία και βάζε την να τη φοράει 24/7 ....Θα τη χαϊδεύεις τότε;;;;Δε Νομίζω Τάκη!!!!!

Σίγουρα ρε παιδιά οι σχέσεις έχουν γίνει πλέον λίγο πιο περίπλοκες, όλοι μας ζητάμε τα πάντα (ή τέλος πάντων πολλά) από τον/την σύντροφό μας και τούμπαλιν....
Πάντως, χωρίς αυτό που γράφω να ακυρώνει την ανθρώπινη παρέα και συντροφικότητα,
όταν λείπω για 1-2 μέρες κι επιστρέφω οι μόνοι που εκδηλώνουν τη χαρά τους σε βαθμό....κακουργήματος, είναι η Ρούνη και ο Άρης....

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αν εισαι σε μια σχεση και παρεις κατοικιδιο και ειδικα σκυλο ανακαλυπτεις και τι ειδους γονιος θα γινει ο συντροφος σου.
Εφοσον η αποφαση της αποκτησης ηταν κοινη φυσικα.
Κατα τα αλλα ουτε και εγω θα ημουν με καποιον που δεν θα ηθελε σκυλο ή που και να ηθελε θα το ηθελε εξορισμενο στον κηπο.
Και εγω χαιδευω πιο πολυ το σκυλι μου απο το αγορι μου αλλα εκτος του οτι ειναι διαφορετικο και δεν υπαρχει συγκριση συναισθηματων το αγορι μου δεν βαζει καθε λιγο και λιγακι το κεφαλι του κατω απο το χερι μου για χαδια!
Και εχω την ευτυχια ουτε το αγορι μου ουτε ο σκυλος μου να ζηλευουν ο ενας τον αλλον. Γιατι αν γινοταν αυτο θα σημαινε οτι τους δημιουργω ανασφαλεια και θα εφταιγα εγω και σε καμμια περιπτωση αυτοι.