Καλημερα σας! Ο μικρος μου σημερα τα ξημερωματα εκανε καφε εμετο, και πανω που ελεγα οτι παμε καλυτερα, φοβηθηκα πιο πολυ. Να σας πω ομως ολη την ιστορια. Την Κυριακη που μας περασε-πριν μια εβδομαδα-βγαινουμε τη βολτα μας με τον κυριο και οπως παντα ειμαστε στον αγωνα για να τον προλαβαινω να μην βαζει πραγματα στο στομα απο κατω(βλεπετε ειναι 4 μηνων και μεσα στην περιεργια). Ελα ομως που εβαλε στο στομα ενα πλαστικο ορθογωνιο πραγμα,το πιανω το βγαζω και μεχρι να το πεταξω συνειδητοποιω οτι εχει κατι αλλο μεσα στο στομα,κατι πιο μικρο, κατι σαν καπακι ισως(;;
. Βρε τι να προσπαθω να το βγαλω, να μην με αφηνει, να δαγκωνει, να κανει σαν τρελο, εγω να του ανοιγω το στομα και να τον ταρακουναω ελαφρα να το φτυσει, αυτος το καταπιε. Απο τα ξημερωματα της επομενης(ξημερωνοντας Δευτερα δηλαδη), μου κανει εμετο στις 5 το χαραμα. Εμετο διαφανο. Τηλεφωνω το πρωι στην κτηνιατρο και μου λεει ζαντακ 3 φορες τη μερα (μιλαμε για ελαχιστη ποσοτητα ομως) και διαιτα με ρυζι και κοτοπουλο. Εν τω μεταξυ το κουταβι να μην φαινεται να εχει τιποτα ολα μερα, να παιζει, να τρεχει, να θελει να φαει, ολα τελεια. Τριτη ξημερωματα 5 η ωρα νταν παλι, εμετος. Παλι διαφανος με μια ιδεα προς κιτρινο. Αλλα ο μικρος μια χαρα. Και τα κακα του καλα ηταν. Μετα δεν μου ξαναεκανε εμετο και τον πηγα Παρασκευη να τον δει η κτηνιατρος οπως μου ειχε πει. Μου λεει σταματας ζαντακ, συνεχιζεις διαιτα και βλεπουμε. (Τωρα ομως τα κακα μας ειναι λιγοστα, σκληρα και με βλενα) Σταματησα λοιπον το ζαντακ απο το Σαββατο(χθες δηλαδη) και Κυριακη ξημερωματα στις 5 νταν μου κανει εμετο....καφε!!! Τηλεφωνω παλι στην κτηνιατρο πριν λιγο και μου λεει συμεχιζεις διαιτα και αν σου ξανακανει εμετο θα κανουμε ακτινογραφιες. Και παλι το κουταβι μου δεν φαινεται να το ενοχλει κατι. Ειναι μια χαρα! Και ο καημενος πειναει ολη μερα γιατι τρωει μικρα γευματα και μου εχει αδυνατησει κιολας!