Καφέ σημάδι στα γεννητικά όργανα

Dina21

Active Member
6 Μαϊου 2016
40
3
Καλησπέρα! Γνωριζει καποιος τι μπορει να ναι αυτο το καφε που εχει βγαλει το σκυλι μου; Ειναι στα γεννητικα οργανα. Θα παω σιγουρα στον κτηνιατρο απλα προτου την παω ηθελα ν δω αν εχει ξανα δει καποιος κατι παρομοιο.

Attachments

marria-ektwras

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2018
81
124
Το μελανωμα πρεπει να αφαιρεθει οπωσδηποτε; τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις;
Ότι σου πει ο γιατρός σου...Εμένα σαν ελίά μου μοιάζει πάντως,πόσο ετών είναι;

marria-ektwras

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2018
81
124
10 ειναι. Μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο. :(
Ξύνετε ή τα γλύφει; δείχνει να το ενοχλούν; Να πας σε γιατρό! Μέχρι τότε μπορείς να κάνεις πλύσεις με hibitane ή και χαμομήλι Ίσως έιναι από από ερεθισμό που το προκάλεσε μόνο του από το γλύψιμο μπορεί να χρειαστεί και αντιβίωση.Θα σου πει ο γιατρός σου στα σίγουρα

Dina21

Active Member
6 Μαϊου 2016
40
3
Ξύνετε ή τα γλύφει; δείχνει να το ενοχλούν; Να πας σε γιατρό! Μέχρι τότε μπορείς να κάνεις πλύσεις με hibitane ή και χαμομήλι Ίσως έιναι από από ερεθισμό που το προκάλεσε μόνο του από το γλύψιμο μπορεί να χρειαστεί και αντιβίωση.Θα σου πει ο γιατρός σου στα σίγουρα
Παρατηρησα οτι γλειφει καποιες φορες τ σημειο εκει..
Παρατηρησα οτι το γλειφει..αυριο θα την παω οπωσδηποτε.κ βλεπουμε...ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!