Καφετέριες κ φιλοζωϊα!


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
A εμεις τη βαζουμε σε καρεκλιτσα. Τα παντελονακια των ααλλων ειναι πιο καθαρα? Ασε που περνεις πετσετουλα και τη βαζεις αναμεσα σε σκυλο και καρεκλα!! η αληθεια ειναι πως απο τοτε που εκανα το σκυλο φιογκο δεν μας λεει κανεις τπτα!!! Λυσεις υπαρχουν. Το θεμα ειναι οτι εφοσον ξερω τις υποχρεωσεις μου δε μου αρεσει να μου φερονται σα λεπρο.
 




Stavkouk

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2008
57
0
Ωραίες χώρες αυτές...Λέω να προτιμήσω Ελβετία που έχει κ ωραίες σοκολάτες...:cool:
 




xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ε καλα εχουν και οι γερμανοι τα στραβα τους -μου την εχουν πει για κινητο στο τραμ και στο χωλ του γιατρου.. στο αθορυβο κινητο στο τραμ?:eek:,- Αλλα με θεματα φιλοζωιας, οικολογιας (και κοινωνικης μεριμνας αλλα ειναι ασχετο με το φορουμ)ειναι θεοι!
 


Stavkouk

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2008
57
0
Σωστά...Ιταλία τότε!Ίδιο κλίμα (χάλια πίτσες-άσχετο!)..πιστεύω θα είμαστε πιο άνετα εκεί!!:D
 






Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Ένα μήνα κάναμε φέτος διακοπές στη Ελλάδα, 4 ενήλικες και 3 σκυλιά. Στις ταβέρνες, καφετέριες, κτλ δεν είχαμε μεγάλο πρόβλημα.
Στις Μηλιές μόνο θελήσει ένας σερβιτόρος να μας βάλει στην απομόνωση για να μην ενοχληθούν οι άλλοι πελάτες. Οι πελάτες από τα διπλανά τραπέζια επενέβησαν και μας είπαν ότι δεν τους ενοχλούν τα σκυλιά. Τότε το βούλωσε και στο τέλος προσπαθούσε να δικαιολογηθεί λέγοντας μας ότι ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα αλλά ότι πολλοί πελάτες διαμαρτύρονται.

Εκεί που είχαμε συχνά πρόβλημα ήταν στην παραλία και στο δρόμο. Στο Ξυλόκαστρο μάλιστα μας φέραν την αστυνομία επειδή τα είχα δεμένα κοντά στις πετσέτες μας για να κάνω μπάνιο. Ο αστυνόμος ζήτησε στον άντρα μου, ο οποίος δεν μιλάει ελληνικά, να τα πάρει. Ο άντρας μου του είπε ότι δεν καταλαβαίνει και προσπάθησε να του μιλήσει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, αυτός όμως δεν ήξερε άλλη γλώσσα. Και τελικά τον απείλησε με το πιστόλι
ότι θα τα σκοτώσει :shock:

 

Attachments



mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
εμεις εδω στο περαμα δεν εχουμε τετοιο προβλημα...ολα τα αδεσποτα ειναι γνωστα ολου του περαματος τα ταιζει ολο το περαμα και κυκλοφορανε σε ολο το περαμα + τις καφετεριες..οποτε αν εχει τα αδεσποτα μεσα για το δικο μου uα πει?ανετα..οποιος θελει φερνει :p
 




xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Νουμερακι και ονοματεπωνυμο απο τον τσακ νορις ζητησατε? Ποο εχω και φοβια με οπλα μαχαιρια σουγιαδες, αν ειχε κανει κατι τετοιο θα ειχα φρικαρει και θα ειχα ξεσηκωσει τον κοσμο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ:mad::mad::mad::mad::mad:
 


Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Δυστυχώς δεν είχαμε χρόνο για καταγγελίες, δικηγόρους κλπ
Ερχόμαστε από Κεφαλλονιά, σταματήσαμε για 1 διανυκτέρευση στο Ξυλόκαστρο και την επομένη πηγαίναμε αεροδρόμιο :(
 


manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Εγω ετυχε να παω σε ενα χωριο της Χιου για φαγητο και εκτος απο 2-3 αδεσποτα που περναγαν απο ολες τις ταβερνες και πουθενα δεν τα εδιωξαν, περασανε και 6-7 παπιες οι οποιες μονο απο εμενα φαγανε μια φρατζολα ψωμι! Αυτες να δειτε φασαρια που εκαναν!!!
Οσο για τα σκυλια σε καφε στην Αθηνα ή οπουδηποτε υπαρχει πολυς κοσμος, εχουν δικιο νομιζω να ειναι επιφυλακτικοι οι μαγαζατορες. Μαζι με τα εκπαιδευμενα και καθαρα σκυλια, σιγουρα θα περασει και καποιο κουταβι που μπορει να κατουρησει εκει που θα ειναι δεμενο. Ακομα χειροτερα αν βρισκεται πανω σε καρεκλα!!!
Απο την αλλη, γνωριζω ανθρωπους που ακομα και κοκερακι να δουν, τα κανουν πανω τους απο τον τρομο. Φοβιες ειναι αυτες.
Εχει τυχει παλια να καθομαι στον Λεντζο στο Παγκρατι και ενα γυφτουλας εδινε νερο στο σκυλο απο το ποτηρι που πινει ολος ο κοσμος. Οταν του την ειπε ο σερβιτορος επειδη ο κοσμος παραπονεθηκε, αυτος ειπε πως ειναι πιο καθαρο απο τους ανθρωπους. Ο σερβιτορος τοτε του ζητησε να πιει το υπολοιπο νερο απο το ποτηρι και φυσικα εκεινος αρνηθηκε.
Αρα μην κατακρινουμε παντα εναν καταστηματαρχη. Δε μπορει να ξερει ποσο σωστος και κυριος εισαι στους τροπους σου, ουτε πως ειναι μαθημενο το σκυλι, ουτε αν καποιος αλλος δε θα κανει παραπονα ή και φασαρια ακομα επειδη σιχαινεται η φοβαται!
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Γιατι δεν ειναι τρομακτικα τα κοκερ?:mad::p
Εγω σου λεω εχω αλλεργια και τα νευρα μου γινονται κροσια με τα μικρα που ουρλιαζουν καθως επισης αηδιαζω με τους ελληναρες που ξυνουν μυτη αυτια κλπ στο διπλα τραπεζι. Αυτο δεν ειναι μπιχλα? Εχω η δεν εχω δικαιωμα να τον διωξω? ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ρε παιδι μου και εχω και δικιο. Αυτον θα τον διωξει ο ιδιοκτητης?
 




Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Εδώ στο Βέλγιο συνήθως σε ρωτάν αν θέλεις ένα μπολ νερό για το σκύλο η έχουν "doggy bar";)
Δεν θα έβαζα το σκύλο μου να πιει από ποτήρι αλλά δεν πιστεύω ότι κάποιος θ αρρωστήσει αφού τα ποτήρια τα πλένουν.
Και αν δεν τα πλένουν καλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να κολλήσεις κάτι από ανθρώπους
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Αλλωστα δε ζηταω απο το σουπερ σικ ρεστοραντ που εχει ντρεσ κοουντ και χρυσα κουταλια να παω με σκυλι. Οπως δε θα παω με φορμα και αχτενιστο μαλι. Μπορει να μην παω και καθολου γιατι ειναι δηθεν. Αλλα στις καφετεριες που παει ο καθενας οπως θελει κανει οτι θελει ειναι αδικο να παθαινουν πανικο για το σαβουαρ βιβρ του σκυλου μου. Αν ειναι να με διωξουν γιατι το σκυλι μου μπορειειει να δημιουργησει προβλημα αυτοι που ενοχλουν εμενα δεν πρεπει και αυτοι να φυγουν? Ερωτιλοι, μπιχλες αυτοι που ουρλιαζουν, οι καπνιζοντες (λεμε τωρα... αλλα ως ατομο που το εχει κοψει θα μπορουσα να κανω θεμα, ο νομος ξεχνιεται εκει)ο φιλαρακιεναευροεχεις κλπ. Δηλαδη μονο η Ριτα μου ειναι το προβλημα? Που ειναι και μια κουηρια?
Αλεξια ειναι αποδεδειγμενο και επιστημονικα οτι πιο ευκολα κολλας απο ανθρωπους παρα απο σκυλους
 


manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Σωστα! Τα ποτηρια ελπιζουμε οτι τα πλενουν!
Τα δικα σου σκυλακια ισως να ειναι πεντακαθαρα οπως και ολων των ανθρωπων που βρισκονται εδω στο φορουμ. Σκεψου ομως ποσες περιπτωσεις εχεις συναντησει απο βρωμυλους που κανουν μπανιο καθε Σαββατο? Αυτοι υπαρχει κανενας νομος να τους απαγορευει να εχουν σκυλια? Πως θα ξερει ο κακομοιρης ο μαγαζατορας ή ο πελατης τι σοι ανθρωποι ειναι? Εδω λοιπον πιστευω οτι ισχυει το "φυλαγε τα ρουχα σου...."
Για το μονο που εχω αντιρρηση ειναι για την επαρχια που ολοι λιγο πολυ γνωριζονται μεταξυ τους. Εκει ξερεις τι καπνο φουμαρει ο καθενας και αν ξερεις οτι ενα σκυλακι ειναι καθαρο (οσο το αφεντικο του), μπορεις απλα να ζητησεις να κατσει σε ενα απομερο τραπεζι για να μη τρομαξει κανεις απο το ΦΟΒΕΡΟ και ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ κοκερακι σου!
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Μερσι το ξερω οτι ειναι τρομαχτικη αλλα ειναι καλη κατα βαθος:p
Το βρωμυλο που κανει μπανιο καθε σαββατο καλο ειναι να του απαγορευοουν να μπει αυτος στο καφε οχι το σκυλι του. ιουου ασε που τα μισα μαγαζια ανακυκλωνουν κουλουρακοπατατακια που παιζει να τα χει πιασει με τα χερια του. Ιουουου
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.115
Μηνύματα
895.843
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981