Καφετί δάκρυα..

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μπορεί να έχει εντρόπιο ή κατι πιο σοβαρό. Αφού λες ότι το μάτωσε... δεν είναι απλό ζήτημα. Κοίτα με φυσιολογικό ορό να της καθαρίσεις τσίμπλες και βρωμιές και ρίξε της λίγο στο μάτι να ενυδατωθεί.
Αν ξύνεται έντονα με το χερι ή στο πάτωμα, να τρέξεις σε οφθαλμίατρο.. χτες.

ΥΓ: Το χρώμα μπορεί να είναι και λόγω ξηράς τροφής. Αν την αλλάξεις, μπορεί να δεις διαφορά.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
εμενα το πομερανιαν παντα βγαζει δακρυα με χρωμα καθε μερα, κ πιο πολυ οταν βρισκετε αρκετα στον ηλιο βεβαια σε αυτη τη ρατσα υπαρχουν συχνα δακρυα ομως δεν την ενοχλουν! μπορει κ το δικο σου να ερχετε σε επαφη με κατι που να το προκαλει... ομως αυτο ειναι θεμα που πρεπει να λυσει ο γιατρος!

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
τωρα ειδα τη φωτογραφια! ετσι ειναι κ της δικιας μου!εγω τα καθαριζω με φυσικα δακρυα κ γαζα ή βαμβακι μονο. ποσο καιρο συμβαινει??? πολλες φορες τα δακρυα περα απο αλλεργια μπορει να ειναι και κρυολογημα αλλα λογικα θα ειχε κ αλλα συμπτωματα...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
jasmine, κι εσυ πηγαινε την σε οφθαλμίατρο. Το έχει η φυλή αυτό, κι όχι μόνο των σπιτς.
Να αποφεύγετε τις σκόνες και να πλένετε τα μάτια τους μετά το παιχνίδι ή τη βόλτα σε σκονισμένο χώρο.
Και οι καπνοί βλάπτουν...

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
το εχει δει, οχι μονο ενας κ μου ειπαν πως ειναι ενταξει. ομως δεν την ενοχλουν ουτε βγαζει συνεχεια.. μια φιλη εχει σπιτσ κ αυτο το ιδιο εχει!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εμένα ο κτηνίατρος δεν έβλεπε τίποτα ανησυχητικό και με έστειλε σε ειδικευμένο, όπου διέγνωσε ότι η μικρή έχει εντρόπιο. Κάτι που το περίμενα, βάσει των προβλημάτων της φυλής. Αυτές τις εξετάσεις τις κάνουν τα εκτροφικά πριν το ζευγάρωμα και μετά τη γέννηση.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
jasmine μην αγχωνεσε οτι μπορει να εχει αυτο απαραιτητα. μπορει να μην εχει τιποτα μπορει και να εχει.αυτο μονο ο γιατρος θα στο πει. για αυτο καλο ειναι να τον επισκεφτεις για να σου φυγει το αγχος. εγω εχω ραντεβου σε μια ωρα..

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
καλη τυχη! θα παω σε ενα μηνα σε αλλον κτηνιατρο για να κανω εξεταση για καλαζαρ του τακη και θα παρω και τη γιασμιν μαζι ειναι αρκετα μακρια απο την πολη μου

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
θα ενημερωσω... αν και εβαλα χτεσ βαζελινη και παρατηρησα οτι σημερα δεν ηταν τοσο κοκκινα τα ματια της

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
μολις γυρισαμε.. επιπεφυκίτιδα μου είπε θα βάζουμε μία αλοιφή και σταγόνες μία βδομάδα και ελπίζουμε να υποχωρήσει αν όχι θα πάμε σε θεραπεία κορτιζόνης με χάπια.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
αααααα και η γιασμιν ειχε περσυ και με τομπρεξ σε 2 μερες ηταν περδικι!
και σταγονες και κρεμα...ελπιζω να φυγουν και αυτα τα καφετι πια...ειναι ασχημος ετσι