Κιρα - Η μικρη μας πολεμιστρια

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Καλωσήλθατε και να χαίρεσαι την Κίρα σου. Εύχομαι από εδω και πέρα μακριά από κακοτοπιές και να ζήσετε πολλά και ποιοτικά χρόνια μαζί.

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Καλημέρα, καταρχήν να σας ζήσει η κούκλα και να πάνε όλα κατευχήν...

Επειδή όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχω δει πολλά και έχω καεί κάμποσες φορές...

Ο καλός γιατρός φαίνεται στις εξεζητημένες περιπτώσεις...
Μέχρι τώρα η δική σας περίπτωση πάνε όλα νορμάλ.

Αλλά για να σε προβληματίσω...2 κύκλοι Milteforan σε 6 μήνες, νομίζω είναι αρκετά βαρύ.
Πιθανόν και μόνο από το φάρμακο να πειραχτούν κάποια όργανα...
Και 3ος κύκλος;;; Μετά από πόσο καιρό;

Επίσης υπάρχει και το Glucantim...Εγώ στην επόμενη περίπτωση σε αυτό θα καταφύγω...

Δε ξέρω τι εξετάσεις κάνεις, εγώ θα σου πρότεινα, να προσθέσεις, ολικές πρωτεΐνες και πρωτεΐνες ούρων...

Και πάλι να τη χαίρεστεεεεεεε

elli29

Member
7 Απριλίου 2014
8
0
Καλησπερα.
Ας υποθεσουμε πως καποιος εχει προβλημα με τη καρδια του...φανταζομαι δε θα μεινει στη μια αποψη ενος γιατρου αλλα θα παρει κ αλλες γνωμες.Παρ'ολα αυτα καποιον θα πρεπει να εμπιστευτει...Το ιδιο καναμε κ εμεις οπως πιστευω οτι το ιδιο κανουν ολοι.Δε πηγα στη πρωτη γιατρο που βρικα κ οτι μου πε κανω.Το ψαξαμε πριν αποφασισουμε ακομα κ τις εξετασεις τις καναμε 2 φορες.Τωρα η καθε περιπτωση καλαζααρ δεν ειναι ιδια κ αντιμετοπιζεται διαφορετικα κ εμεις δεν ημαστε γιατροι.

Manin, πριν ξεκινησει ο β' κυκλος γινανε εξετασεις σε ολα οπως εγιναν κ πριν ξεκινησουμε τη θεραπεια.
Δεν θυμαμαι συγκεκριμενα για τις εξετασεις που γραφεις μπορω να το κοιταξω κ να μιλησω με τη γιατρο.Σ ευχαριστω.