Κλάμα για μια σκυλίτσα..

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γεία σας!! Στο πάρκο που βγαίνουμε υπάρχει μια σκυλίτσα η οποία έχει ίστρο εδώ και δύο εβδομάδες. Την πρώτη ήταν όλα καλά και ήσυχα έχει όμως λίγες μέρες που ο δικός μου δεν τρώει και κλαίει από την ώρα που θα την δει και για κανένα μισάωρο ακόμα αφού φύγουμε..ΤΙ ΚΑΝΩ?? Έχω τρομάξει λίγο γιατί είναι το πρώτο μου σκυλί και δεν έχω ιδέα τι να κάνω τώρα. Όσο για την σκυλίτσα αυτή πρέπει να κάνει πίσω και να μην βγαίνει ή εγώ??

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.858
8.067
Δεν ξέρω τι να σου πω ξέρω οτι όταν ειχα 2 θηλυκές μη στειρωμένες όταν ήταν σε οίστρο τις πήγαινα πολύ μικρές βόλτες μόνο για τις ανάγκες τους. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πολύ κακώς την πάει στο πάρκο με οίστρο. Ένας αρσενικός σκύλος αδέσποτος που έχει ζευγαρώσει και ξέρει θα κολλησει σε χρόνο μηδέν μαζί της οπότε για την ασφάλεια της σκύλας του έπρεπε να την περιορίζει.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλημέρα...
Όταν η Ρούνη είναι σε οίστρο είναι υπό περιορισμό τουλάχιστον για ένα μήνα. Αυτό σημαίνει μικρές, αλλά πιο συχνές βόλτες και κυρίως ουδεμία επαφή έχει με τον Άρη.
Ο Άρης τώρα είναι αυτός που "υποφέρει" περισσότερο.
Κατά τη διάρκεια του μεσαίου δεκαημέρου περίπου του οίστρου της, ο Άρης κλαψουρίζει, είναι ανήσυχος, δεν τρώει...
Εκτός από αυτά, δεν παθαίνει απολύτως τίποτα...
Η αλήθεια είναι ότι όταν δεν έτρωγε, κι αφού είχαν περάσει 2-3 μέρες, τον τάιζα εγώ από τα χέρια μου (είχε ήδη χάσει 2 κιλά λόγω ζέστης...).
Οπότε μην ανησυχείς...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.858
8.067
Εμένα ο μικρός μπορεί να πάθει κάτι?? Τώρα έχει κάτσει στην πόρτα και κλαίει.. Και που δεν τρώει??
Είναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση ενός αρσενικού που έχει μυρίσει μια σκύλα σε οίστρο και θέλει να ζευγαρώσει. Το μόνο που θα πάθει είναι να ρέψει λίγο.
Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις αν μένεις σε σπίτι με κήπο είναι μην σου δραπετεύσει, δεν μπορείς να φανταστείς τι είναι ικανός να κάνει ένας σκύλος που έχει μυρίσει θηλυκιά και θέλει κοκό.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr