Κλαίω από συγκίνηση! (ΝΕΟ ρομποτάκι!)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
εμεις τα σκασαμε για μια ηλεκτρικη , την dyson animal pro..ηλεκτρικη, χειρος..
το θεμα ειναι ποιο... αν κρινω απο την ποσοτητα τριχας που μαζευει στον κουβα της , ειδικα ετουτη την περιοδο.. νομιζω αυτο το ρομποτακι θα σπασει στο πρωτο μισο της χρησης του... :( και πολυ λυπαμαι που το λεω γιατι πραγματικα θα βολευε... καθε 2 μερες πρεπει να βαζω σκουπα και με τετοια ζεστη ειναι ενα μαρτυριο!!!
Όχι, δε θα σπάσει, αλλά θα πρέπει να το αδειάζεις και να καθαρίζεις τις βούρτσες καθε τόσο. Δείτε καλά όλα τα βίντεο και στη σελίδα του προϊόντος, αλλά και στο youtube. Γενικά πάντως εγώ που έχω πολλές σκούπες πρέπει να τις καθαρίζω συχνότερα απ' ό,τι κάνει ο μέσος άνθρωπος. Η Roomba και η Scooba με έχουν βολέψει αρκετά για τη συντήρηση του σπιτιού και κυρίως των μπάνιων-κουζίνας. Τη Roomba τη βάζω και στη μοκέτα και μαζεύει μεν σκόνη, όχι όμως τις τεράστιες τούφες του Μουφ, τουλάχιστον όχι με τις συγκεκριμένες βούρτσες. Ο μόνος δισταγμός που έχω για σας είναι η κατά τη γνώμη μου απαράδεκτα υψηλή τιμή τους στην Ελλάδα. Στην Αμερική τις παίρνει κανείς γύρω στα 500-600 δολλάρια από την ίδια την κατασκευαστική εταιρεία, δηλαδή γύρω στα 350-420 ευρώ, αλλά μπορεί πάντοτε να τις βρει φτηνότερα σε μέρη όπως το Amazon, όπου η Roomba 560 που έχω εγώ κανει γύρω στα 245 ευρώ (350 δολλάρια) απ' όσο έχω δει, ή και στο Ebay. Και πάλι, καταλαβαίνω ότι η διαφορά δεν είναι τεράστια αν την πάρει κανείς από την εταιρεία, αλλά δε νομίζω ότι τέτοια τεράστια τιμή δικαιολογείται δεδομένου ότι δεν κάνει τέλεια τη δουλειά της η σκούπα, όπως π.χ. μια Miele.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Πήρα τελικά αυτήν http://www.electroland.gr/iRobot/ilektrikes-skoypes/skoypes-iRobot/56404-iRobot-Roomba-564-Pet.htm
431euro και κάνει πολύ καλή δουλειά με τη σκόνη και τις τρίχες...έχει πλενόμενο κάδο οπότε απλά τον αδειάζεις τον πλένεις και συνεχίζει ακάθεκτη...σκυλίσιες τρίχες ακόμα δεν έχω..αλλά τις ανθρώπινες τις εξαφάνισε!!Πιστεύω πως για συντήρηση είναι καταπληκτική(ευχαριστώ Σάρα γιατί απο σένα τις έμαθα και ψάχτηκα!)ειδικά για τρίχες...αρκεί να μην έχετε φλοκάτες εκεί ψιλοκολλάει...με τα χαλιά κάτι κάνει αλλά θέλει μια φορά την εβδομάδα και παραδοσιακή σκούπα για να είμαστε καθαροί!!