Κλαιει το βραδυ!


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Μπορεις να κανει αυτο που λεει η Κυβελη στη διαρκεια της ημερας. Τωρα το βραδυ αν θελεις να περιμενεις να κοιμηθει και δεν λιποθυμας απο τη νυστα δοκιμασε το. Αν δεν το συνηθισει το κρειτ και μεσα στην ημερα ομως πιστευω οτι θα ξυπναει το βραδυ και θα κλαιει μετα απο λιγο.
 


Didini

Member
4 Φεβρουαρίου 2012
22
0
Και γω μενω μαζι της μεχρι να κοιμηθει αλλα το βραδυ δεν ειμαι στο ιδιο δωματιο με εκεινη και αν ξυπνησει κλαιει.
Τωρα εχω την δυνατοτητα να κοιμηθω ακομα και μαζι της το βραδυ για να μην κλαιει ομως σε μερικους μηνες θα πρεπει να την αλλαξω χωρο και δν θα γινεται αυτο θα πρεπει να ειναι μονη της. Αν καλομαθει ετσι μετα θα μπορει να μεινει μονη της ή θα κλαιει παλι?
 


26 Σεπτεμβρίου 2021
62
35
48
Παιδιά γεια σας.. Εδώ καιρό επισκέπτομαι αυτό το site για να μου λύνετε τις απορίες.. Εύχομαι να με βοηθήσετε.. Έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.. Πριν από 3 μέρες πήρα ένα σκυλάκι Labrador καθαρόαιμο αλλά το βράδυ αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα του ύπνου... Η Φαίδρα (το σκυλάκι μου) κλαίει το βράδυ και ξεσηκώνει όλη την γειτονιά με τα κλάμματά της.. Της έχουμε πάρει ένα ειδικό κλουβί ( crate) ώστε να κοιμάται στον χώρο της. Το βράδυ λοιπόν όταν την τοποθετούμε μέσα για να κοιμηθούμε αρχίζει το "πάρτυ".. Κλαίει χωρίς σταματημό και ενοχλεί όχι μόνο εμάς αλλά όλο το διαμέρισμα! Οι γείτονες από το πρωτο βράδυ μας έκαναν παρατηρηση ότι ενοχλεί πολυ το κλάμμα της.. Το ίδιο και όλη την οικογένεια. Έτσι αναγκάζομαι για να μην ξυπνήσουν τα παιδιά και η γειτονιά, να κάθομαι στον καναπέ και αυτή στο πάτωμα και να την καθησυχάζω ώσπου να κοιμηθεί.. Αλλά αυτή κοιμάται διακεκομένα και μες το βράδυ ξυπνάει και κάνει την ανάγκη της σε όλο το σπίτι με αποτέλεσμα να μαζευω όλη την ώρα και να μην κοιμάμαι καλά.. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολυ ακόμα και ανυσηχώ... Όπως σας είπα δεν έχω περιθώρια να την αφήσω να κλαίει γιατί θα μας ξανακάνουν παρατήρηση και θα ξυπνήσουν όλοι.. Όσο αναφορά αυτό το κόλπο με την πετσέτα δεν νομίζω πως θα πιάσει στην Φαίδρα.. Ακόμα και πειραϊκή εκκλησία της έβαλα το βράδυ αλλά τιποτα.. Σας παρακαλώ βρείτε μου μια λύση, συμβουλή η οτιδήποτε άλλο! Το κλάμα μετά από πόσο καιρό αναχωρεί???
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.601
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3