Κλαμα χωρις λογο

varemenos2003

Member
2 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
Παιδια καλησπερα. Σημερα που λετε πηγαμε για το 4ο εμβολιο μας. Ηταν λιγο ανυσηχος κατα την διαρκεια του εμβολιασμου ως συνηθως αλλα η εκπληξη ηρθε οταν εβγαλε την βελονα η γιατρος. Παιδια σπαραξε η ψυχη μου.. Τετοιες κραυγες πρωτη φορα ακουσα απο το κουταβι.. Λες και το εμπηγες μαχαιρι εκανε. Και δε σταματουσε με τιποτα. Ηρεμησε μονο οταν τον κατεβασα απο το τραπεζι και πηγε και κουλουριαστηκε στα ποδια της κοπελας μου και οποιος πηγαινε να τον ακουμπησει εκλαιγε σαν να φοβοτανε ενα πραμμα.. αφου εκατσε λιγο μονος του κ ηρεμησε μετα ολα καλα.. επαιζε και ηταν φιλικος ως συνηθως. Ξερεις κανεις γιατι αυτη η συμπεριφορα? Φοβηθηκε και αν ναι γιατι? Ποτε δεν ειχαμε προβλημα με τον γιατρο. Να ανυσηχω πως θα κανει ετσι και στο επομενο εμβολιο?
Sent from my Blade using Tapatalk 2

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
η δική μου που είναι μικρόσωμη μερικά λεπτά μετά απο κάθε εμβόλιο ψευτοέκλαιγε 2-3 φορές, ο κτηνίατρος μας είχε πει πως είναι φυσιολογικο . Ο μεγάλος απο 3 μηνών εως 10 μηνών που είναι τώρα δε χαμπαριάζει τίποτα, λες και δεν έγινε το εμβόλιο ποτέ .

varemenos2003

Member
2 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
Μα και μεις στα αλλα εμβολια δεν εβγαζε κιχ.. Μονο ενα λυγμο οταν εμπαινε η βελονα τιποτα αλλο. Σημερα ξεσικωσε το κτηνιατρειο και δε σταματαγε..

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αμφιβάλλω αν έκλεγε απο πόνο. Περισσότερο θα ήταν ο φόβος του. Την επόμενη φορά ζήτα απο τον κτηνίατρο να κάνει υπομονή. Μπες μέσα στο ιατρείο με λιχουδιές και τάιζε τον. Θα βοηθούσε αν του μάθαινες στο σπίτι να ανεβαίνει σε τραπεζι (να τον εκπαιδεύσεις να πηγαίνει να κάθεται εκει που λες δηλαδή) ώστε όταν πάτε στο ιατρέιο να ψιλοπάει απο μόνος του.

Αυτό το μπαίνω στο γραφείο, σηκώνω το σκυλί στο τραπέζι, το μαλάζουμε πέρα δώθε και μετά το κατεβάζουμε χωρίς να έχει καταλάβει τι γίνεται τα μπερδεύει. Και ότι μπερδεύει το σκυλί τον τρομάζει.

Μια φορά πήγε βοηθός ενός κτηνιάτρου να πάρει την Σόνια απο το κολάρο να την τραβίξει προς την ζυγαριά. Το σκυλί ήταν σε "μεινε" πάνω στο τραπέζι εξέτασεις. Μόλις ένιωσε το τράβιγμα απο το κολάρο κοκκάλωσε και δεν πήγαινε βήμα. Πρόλαβα και το είδα και του είπα να μη την ξανατραβήξει έτσι. Ο σκύλος ένιωσε το ξένο χέρι πάνω του, ένιωσε κάτι το οποίο δεν το έχει συνηθήσει (τράβιγμα) και ήταν και σε ξένο περιβάλλον. Ηταν αρκετά για ένα σκυλί να νιώσει μπερδεμένος. Του φάνηκε απίστευτο που ποτέ μου δεν την τράβιξα για να την πάω κάπου.

varemenos2003

Member
2 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
Εγω νομιζω οτι απο πονο το εκανε. Τις αλλες φορες γιατι δεν αντεδρασε καθολου; Το οτι δεν ηθελε να το ακουμπησει κανεις για κανα 2λεπτο πως μεταφραζεται αυτο? Και μετα που ηρεμησε χαρουλες εκανε.

Sent from my Blade using Tapatalk 2

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αν εκλαιγε από πόνο θα το εκανε όταν του εβαλε τη βελόνα. Όχι στο εβγα.
Περισσότερο από φόβο το εκανε και ίσως επειδη ειδε ότι στρέψατε την προσοχή σας όλοι, να το κράτησε και λιιιιιιιιιιιιγο παραπανω.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Στον πρώτο εμβολιασμό του ο Κίλλερ είχε ψιλοκλάψει, αμέσως μετά το εμβόλιο, ο κτηνίατρος του έβαλε αμπούλα και το βλαμμένο έκλαψε με την αμπούλα περισσότερο από ότι με το εμβόλιο!!! :p

Μετά από μερικές επισκέψεις τον είχε λατρέψει τόσο τον κτηνίατρό μας που όταν έσκυβε για να τον εξετάσει του έγλυφε την φαλάκρα... :p

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
εμας μια φορά έκλαψε περισσότερο όταν της έκοβε τα νύχια παρά όταν της έκανε εμβόλιο...
δεν πάνε καλά αυτά τα σκυλιά! Ψυχολογικό πρέπει να ειναι αυτο με το κλάμα, δε νομίζω να πονούσε.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.104
Athens
Πάντως έχει υπόψη σου ότι κάνουν και θεατρινισμούς. Η μεγάλη η δικιά μου π.χ. αν την κρατήσεις αγκαλιά και κρατάς και νυχοκόπτη αρχίζει και ουρλιάζει λες και την σουβλίζεις... Η δε μικρή, αν την πλησιάσει συγκεριμένος σκύλος συμφορουμίτησας εδώ μέσα (MonaLisa of FrenchieFan - the Boss!) χωρίς να την ακουμπήσει καν, αρχίζει και τσιρίζει λες και την έσφαξαν!