Κνησμός και πρηξίματα στην μουσούδα

Stratos_Volos

Active Member
22 Μαϊου 2014
29
15
37
Σήμερα το πρωί το 3 μηνών labrador μου σηκώθηκε με πρισμένα ματάκια αλλα και πρηξίματα πάνω στην μουσούδα της!Όλη την ώρα ξύνεται με τα ποδαράκια της και η κτηνίατρος μου είπε να την πλένω με καθαρό νερό και αν συνεχίσει η φαγούρα να την πάω από εκεί!Μήπως με κάποια γρήγορη απάντησή σας θα μπορούσα να βρω λύση πριν αναγκαστώ να την πάω τελικά?Ευχαριστώ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Να την πας άμεσα, οι αλλεργίες στην μουσούδα είναι επικίνδυνες.

Stratos_Volos

Active Member
22 Μαϊου 2014
29
15
37
Σας ευχαριστώ Αλίκη και Κυβέλη για τις άμεσες απαντήσεις σας! :)

Stratos_Volos

Active Member
22 Μαϊου 2014
29
15
37
Αλήθεια...σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο μετα δικά σας σκυλάκια?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έχει τύχει σε πολλούς...σκέψου που κινήθηκε το σκυλί να δεις τι μπορεί να προκάλεσε την αλλεργία :)

Stratos_Volos

Active Member
22 Μαϊου 2014
29
15
37
Πουθενά Σταματία, σπίτι μου μέσα την έχω!Λέτε ίσως να είναι τίποτε ψίλοι και κάνουνε τέτοια δουλειά?(αν και η κτηνίατρος μου την έχει κάνει αμπούλα)

Stratos_Volos

Active Member
22 Μαϊου 2014
29
15
37
Α, θα σε γελάσω Αλίκη...πριν 2 βδομάδες την πήγα και έκανε αμπούλα για παράσιτα, ενώ έχω κάνει ήδη εμβόλια: vanguard CPV, vanguard DA2Pi, vanguard CPV-Lepto

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Στη θέση σου όπως είπαν και τα κορίτσια θα πήγαινα στην κτηνίατρο να της έριχνε μια ματιά για να έχει εικόνα.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
πήγαινε στον κτηνίατρο και ζήτα και τη γνώμη του εκτροφέα σου.

Stratos_Volos

Active Member
22 Μαϊου 2014
29
15
37
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Την πήγα στον κτηνίατρο και της έκανε μία ένεση κορτιζόνης και τώρα πετάει, δεν σταματάει να παίζει και να τρελαίνει κόσμο!Όλα τα πρηξίματα έφυγαν!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Γενικα το βραδυ που την εχεις μεσα στο σπιτι,αν την εχεις σε ενα χωρο μονο η σε κρεϊτ φροντισε ο χωρος που ειναι να εχει εντομοαπωθητικο για κουνουπια, μπορει καποιο να την τσιμπησε οπως κοιμοταν και να της εκανε αλλεργια. Επισης το κρεβατακι-χαλακι-μαξιλαρακι που της εχεις να κοιμαται...καθημερινα τιναγμα εξω και αν το αφηνεις να αεριζεται 1-2 ωρες γιατι καμια φορα απο την βολτα μαζευουν ζουζουνια στο τριχωμα τους (ιδιως αν εχουν μπει σε χορτα) τα οποια ζουζουνια μπρει να πεσουν στο μαξιλαρι-κρεβατι που κοιμαται και να την τσιμπησουν μετεπειτα .

• Like
Reactions: Stratos_Volos

Stratos_Volos

Active Member
22 Μαϊου 2014
29
15
37
Μετά την ένεση κορτιζόνης η σκυλίτσα είναι μια χαρά!Παίζει, τα κάνει "λίμπα" και είναι όπως ήτανε και πριν (και ολονών μας η καρδιά είναι στην θέση της πλέον).Σ'ευχαριστώ Γιάννη, όπως ευχαριστώ όλους σας για τις άμεσες απαντήσεις σας!:)