Κοκκινισμενα ματια

ArgyrisGr

Active Member
20 Ιουνίου 2014
37
1
34
Καλησπερα ... εχω ενα american pitbull terrier (θυληκο) και τωρα τελευταια παρατηρησα οτι τα ματια του εχουν κοκκινισει ... οχι στην κορη , στο ασπρο γυρω απο αυτη ... Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι ;

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Πόσο έντονο είναι;
Εξετάσεις έχεις κάνει;; (καλαζάρ, ερλίχεια κλπ;)

• Like
Reactions: mechsilk

ArgyrisGr

Active Member
20 Ιουνίου 2014
37
1
34
Πόσο έντονο είναι;
Εξετάσεις έχεις κάνει;; (καλαζάρ, ερλίχεια κλπ;)
Δεν ειναι και πολυ εντονο , δηλαδη μονο αν το προσεξεις το καταλαβαινεις . Οχι αυριο θα το παω στον κτηνιατρο .

tsr250

Member
13 Ιουνίου 2015
11
32
Και εμεις εχουμε ''κοκκινα ματακια'',αλλα νομιζα ειναι απο θεμα ελειψης υπνου..γιατι δεν ειναι συνεχεια το ιδιο εντονα!!! :cautious:

Attachments

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Δε νομίζω τα σκυλιά να υποφέρουν από έλλειψη ύπνου, τουλάχιστον όχι με την έννοια που την αποδίδουμε στους ανθρώπους. Μήπως να μιλούσες με τον κτηνίατρο ώστε να αποκλείσεις κάποια μόλυνση ή άλλη πηγή ερεθισμού που θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρότερο πρόβλημα;

• Like
Reactions: GRDANE

25 Ιουλίου 2015
7
0
35
Γεια σας!
Εχω εναν σκυλακο 2,5 χρονων .Τον εχω σε εναν αρκετα μεγαλο κηπο με χορτα και αλλα φυτα. Ειναι ενας σχετικα πολυ παιχνιδιαρικος σκυλος και ειχε παντα ορεξη για παιχνιδι. Εχτες το βραδυ τον αφησα εξω στον κηπο . Σημερα το πρωι οταν βγηκα εξω δεν σηκωθηκε καν απλα γυρισε λιγο το κεφαλι του και γενικα ολη ν μερα κινειτε αργα και κοιματε . Οταν τον εβαλα μεσα στο σπιτι εκανε τρεις φορες εμετο μαζι με χορτα .Επισης οταν τον εβγαλα βολτα εκανε διαρροια με σκουρο αιμα και λιγα ακομα χορτα νομιζω... Παντως στην βολτα φαινοταν ορξατος. Οταν τον βαζω μεσα στο σπιτι αρχιζει παλι τα ιδια .Δεν τρωει ουτε πινει νερο και κοιματε συνεχεια. Εχω ανησυχησει παρα πολυ... Ειναι κατι σοβαρο; Τι μπορω να κανω;

25 Ιουλίου 2015
7
0
35
Τον πηγα παλι βολτα και δεν εκανε καθολου κακακια ... Παντως πηγε και ηπιε απο μονος του νερο και εφαγε λιγη απο την τροφη του.

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Επισης οταν τον εβγαλα βολτα εκανε διαρροια με σκουρο αιμα και λιγα ακομα χορτα νομιζω...
Να τον πας ΑΜΕΣΩΣ στον κτηνίατρο.
Ειδικά εφόσον πιθανόν να είχε αίμα δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μόνο ο κτηνιατρος μπορεί να σου πει τι έχει. Και προφανώς για να κάνει διάρροια με αίμα δεν είναι κάτι καλό. Χάνεις χρόνο που δεν εχεις ήδη πάει κτηνιατρο.

25 Ιουλίου 2015
7
0
35
Υπαρχει μονο ενα προβλημα δεν βρισκω τον κτηνιτρο Αλλα τα κακακια που εκανε ηταν πολυ καλυτερα απο το πρωι. Βεβαια οχι εντελως καλα, παντως δεν ειχαν καθολου αιμα.Και η συμπεριφορα του εχει αρχισει να βελτιωνετε .Μια φιλη μου που ειχε το ιδιο προβλημα με τον σκυλο της ,ειχε επικοινωνησει με τον κτηνιατρο και της ειπε να μην του δωσει καθολου φαγητο για ενα 24ωρο και να βαλει ενα φακελακι τσαι στο νερο του .Την αλλη μερα ειχε γινει κιολας καλα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μην κάνετε μόνες σας διαγνώσεις. Δεν ξερεις τι μπορεί να έχει....από τροφικό πρόβλημα ως και ασθένεια που να έχει προκαλέσει αιμορραγία κλπ. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να ψάχνεις "γιατροσόφια" χωρις να ξέρεις τι γίνεται. Επισης, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο καποιον άλλο κτηνιατρο και να ζητησεις βοηθεια.

• Like
Reactions: Lavernne and GRDANE

25 Ιουλίου 2015
7
0
35
Τελικα ο κτηνιατρος μ ειπε να μεινει νυστικος για μια μερα και χωρις νερο για δωδεκα ωρες και και μετα να του δινω μερικες μποκιες φαγητο καθε λιγες ωρες. Τελικα εγινε μια χαρα τωρα και τρωει κανονικα!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλησπερα ... εχω ενα american pitbull terrier (θυληκο) και τωρα τελευταια παρατηρησα οτι τα ματια του εχουν κοκκινισει ... οχι στην κορη , στο ασπρο γυρω απο αυτη ... Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι ;
Κ εμενα το εμφανιζει ανα διαστηματα. Ο κτηνιατρος μου εχει πει οτι πανω σε αγριο παιχνιδι ή κοιλισμα σε χωματα ή χορτα, τα ματια μπορουν αν ερεθιστουν απο σκονη, κτλ. Οντως, το παρατηρησα κ ετσι ειναι.

Πηγαινε στο γιατρο γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.