Κοκκινο δερμα

fanis85

Active Member
14 Δεκεμβρίου 2008
27
0
Κοκκινο δερμα στην πλατη μετα το μπανιο (ουτε ξηρο το δερμα ουτε σπιρακια απλα κοκκινο)
Κοκκινα εχει στην πλατη και στο κεφαλακι λιγο
Φταει το σαμπουαν φταει κατι αλλο?
Ο κτηνιατροσ μου λειπει ερχεται δευτερα τι κανω?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τι σαμπουαν εβαλες?
Ναι μπορει να του εκανε καποια αλλεργια..
Ποτε το εκανες μπανιο?

fanis85

Active Member
14 Δεκεμβρίου 2008
27
0
To εκανα 29/11/08 μετα απο μια μέρα τα εβγαλε τωρα που περασαν 3 μερες του φευγουν.
Δεν ξερω αν μπορω να γραψω για το τι σαμπουαν εχω αν επιτρεπετε θα γραψω πειτς ε μου (παντως ειναι για σκυλους)
Ερωτημα: Λογω εκπαιδεσης κοιμαται μαζι μου για να μην λερωνει οταν κοιμαμαι
τι κανω τον ανεβαζω η οχι?
Ερωτημα2 ο κτηνιατρος ενος φιλο μου του ειπε να βαζει στιν σκυλο του ο παιδικο σαμπουαν ισχυει?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
To εκανα 29/11/08 μετα απο μια μέρα τα εβγαλε τωρα που περασαν 3 μερες του φευγουν.
Δεν ξερω αν μπορω να γραψω για το τι σαμπουαν εχω αν επιτρεπετε θα γραψω πειτς ε μου (παντως ειναι για σκυλους)
Ναι δεν υπαρχει προβλημα να το πεις.
τι σαμπουαν?το πηρες μηπως απο σουπερ μαρκετ?

Ερωτημα: Λογω εκπαιδεσης κοιμαται μαζι μου για να μην λερωνει οταν κοιμαμαι
τι κανω τον ανεβαζω η οχι?
Αν θελεις ανοιξε ενα αντιστοιχο θεμα στα θεματα εκπαιδευσης.;)

Ερωτημα2 ο κτηνιατρος ενος φιλο μου του ειπε να βαζει στιν σκυλο του ο παιδικο σαμπουαν ισχυει?
Τα σκυλια εχουν αλλο ph απο τον ανθρωπο, οποτε δεν ειναι και το καλυτερο.
Τωρα μαλλον μιλαει για το τζονσον οπου σιγουρα ειναι πιο ουδετερο απο τα αλλα που ειναι πιο περιεκτικα ,δεν παυει ομως να ειναι κατασκευασμενο για αλλες αναγκες διαφορετικες απο αυτες των σκυλιων.;)

fanis85

Active Member
14 Δεκεμβρίου 2008
27
0
Οταν εκανε το δευτερο εμβολιο μετα απο 5 μερες μου ειπε ο κτηνιατρος να το κανω ενα μπανιο.
Δεν το πειρα απο σουπερ μαρκετ γενικα ξερω τι γινεται με τροφες σαμπουαν κτλ αν αγορασεις απο εκει μου το ειπε και ο κτηνιατρος και πιο εντονα μου ειπε για τα lidl
Το σαμπουαν ειναι το pets plus shampoo for puppy and chiot απο την flamingo
γερμανικο ροζ μπουκαλι.
Προτεινετε αν ξερετε καλο σαπμπουαν παρακαλω
(Ασχετο ειχα ανεβασει μια ταινια σχετικα με εκπεδευση σκυλου Παρα πολυ καλη ειλικρινα αξιζει να την δειτε αλλα την ανεβασα και δεν υπαρχει μου την εσβησαν γιατι?)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Οταν εκανε το δευτερο εμβολιο μετα απο 5 μερες μου ειπε ο κτηνιατρος να το κανω ενα μπανιο.
Μάλλον δεν το διατύπωσε καλά ή εσύ δεν το κατάλαβες καλά. Μετά το εμβόλιο πρέπει να αφήσεις τουλάχιστον καμιά βδομάδα για να κάνεις τον σκύλο μπάνιο, σε περίπτωση που είχες σκοπό έτσι κι αλλιώς να το κάνεις. ΔΕΝ σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις μπάνιο μόλις περάσει μια βδομάδα!

Γενικά αποφεύγουμε τα συχνά μπάνια με σαμπουάν στον σκύλο και ακόμα περισσότερο αν είναι κουτάβι όπως το δικό σου. Περισσότερα για το μπάνιο μπορείς να διαβάσεις εδώ: Μπάνιο σκύλου

Το κόκκινο δέρμα μπορεί να οφείλεται και στο αδιάλυτο σαμπουάν. Ποτέ μην ρίχνεις απευθείας σαμπουάν πάνω στο δέρμα/τρίχωμα του σκύλου. Πάντα το διαλύεις πρώτα με νερό και μετά το βάζεις επάνω στο ζώο.

Υ.Γ. Την ταινία δεν στην έσβησε κανένας, εκεί είναι (αν και δεν είμαι σίγουρη ότι συμφωνεί με τους κανονες του forum)

fanis85

Active Member
14 Δεκεμβρίου 2008
27
0
To μπανιο σκυλου το διαβασα και με τον προηγουμενο το σκυλο το ιδιο εκανα 1 προς 5 δοση
εχετε να προτεινετε σαμπουαν
καποιο καλο?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48