Κολάρο πρόληψης καλαζάρ

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
εγω χτες τον ειχα αγκαλια και μετα ετσουζαν τα ματια μου απο το κολαρο. το εβγαλα γτ τον ερεθισε στον λαιμο

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Dexter, αν κρίνω από τους δικους μας γιατρους που παρουσιάζουν το φαρμακο της Α εταιρίας ως το μοναδικό αποτελεσματικό, με ελάχιστες παρενέργειες κλπ αλλά από την εταιρία παίρνουν ως bonus λαπτοπ ή ταξίδια στο εξωτερικό, δεν μπορώ να φανταστω ότι οι κτηνιατροι ειναι τόσο διαφορετικοι.
Στο τελος θα σου πει πως το φορά και ο ιδιος το σκάλιμπορ. Και στους ανθρώπους που συναναστρέφονται με το σκύλο που φοράει σκάλιμπορ? πώς ξέρει ότι δεν εχει προκαλέσει πρόβλημα? Εκανε εξετάσεις? Γιατι δεν ειναι μόνο τα δερματικά προβλήματα... αλλά και αλλα χειρότερα!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Τον τελευταίο καιρό το είχαμε γυρίσει κ μεις στα βιολογικά και τελικά το μετάνιωσα!
Το Σάββατο του έβαλα καινούριο κολάρο και αμπούλα και σήμερα βρήκα πάνω του ένα τσιμπούρι! :( Περιττό να πω οτι πανικοβλήθηκα! Τελικά τουλάχιστον για την περίοδο του καλοκαιριού θα βάζω scalibor να εχω το κεφάλι μου ήσυχο. 2 χρονια με αυτο δεν είχα ποτέ πρόβλημα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Απορία εδώ και μερικών ημερών:
Θελω να παρω στο κουτάβι κάτι να προστατεύεται από τη σκνίπα, εχω σιτρονέλα και σκεφτόμουν και κολάρο. Αλλά 1) μιλάμε για πολύ μικρό λαιμουδάκι (όσο ο καρπός ενός αδύνατου ατόμου) και 2) δεν θελω να πέσω στα βαρια χημικά.
Εχει κανεις σας ως εμπειροτερος καμια πρόταση?

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Καλό θα ήταν τουλάχιστον για το καλοκαίρι να χρησιμοποιείς τα ήδη δοκιμασμένα και πιο αποτελεσματικα. Απλά για να μειώσεις τις πιθανότητες. Γιατί η αλήθεια είναι πως οτι και να κάνεις 100% καλυμένος δεν θα είσαι. Βιολογικά που χρησιμοποιύσα κ γω μέχρι τώρα δεν θα σου πρότεινα γιατί εγώ την έπαθα δυστυχώς.
Απ οτι ξερω για τη σκνίπα είναι η advantix αμπούλα καλή

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Και με κουνουπιέρα να κινειται, παλι 100% δεν καλυπτόμαστε!
Θα ρωτήσω τον κτηνιατρο το απόγευμα να μου δώσει και αμπούλες γιατι καλά στο σπιτι μέσα στην πόλη εχει λιγότερες σκνίπες, αλλά από Ιουνιο στο εξοχικό... κλάφτα!

dexter1810

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2012
56
0
εγω μεχρι στιγμης τον εχω μονο στην πυλωτη γιατι δεν εχει κανει ολα τα εμβολιακα για να βγει παραεξω και τον εχω με σπρευ σιτρονελας στο φουλ και τον βγαζω μεχρι τις 8 το αργοτερα.μετα σπιτι με κερακια σιτρονελας παντου.
απο βδομαδα που θα κανει και το αλλο εμβολιο θα τον αρχισω με αμπουλα advantix και κολαρο.θα ρωτησω τον γιατρο για αρχη πιο να βαλω.προς το παρων του εχω την Killtix Που δεν κανει ομως για σκνιπες.