Κολιτιδα ή κατι αλλο?


Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Παιδια να ρωτησω κατι.Εχω ενα ακιτα 6.5 μηνων πριν κανα 2 μηνες ειχε κανει κολιτιδα (βλενες στα κακα και που και που διαρροιες)και ειχε παρει stomorgyl για μια εβδομαδα.Τα ξερει κανεις?
Απο τοτε και μετα ενω ειχε ψιλο καλα κακα παντα ομως στο τελος της εκκενωσης αφηνει 1-2 κατι σαν διαφανες σταγονες.Μετα το 2μηνο αρχησαν παλι τα ιδια.Τον πηγα ξανα στον κτηνιατρο και ειπε οτι ξαναεκανε ή τοι δεν ειχε περασει τελιως.Λετε να το ψαξω περισσοτερο με εξετασεις κλπ?
Του εδωσα παλι stomorgyl οι διαρροιες περασαν αλλα οι σταγονες συνεχιζουν.Ειδικα στα πρωτα κακα.Τον πηρα τηλ και μου ειπε να παρω flagyl (ειναι καλυτερα?)και αν συνεχισει να το ψαξουμε περισσοτερο. Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?
 




Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Απλα επειδη την πρωτη φορα οταν πειρε τα stomorgyl του περασαν οι διαρροιες κλπ ειχαμε πει να μην κανουμε..Αλλα οπως το βλεπω το πραγμα πρεπει να κανουμε.Και τωρα τα κακα του ειναι κανονικα αλλα αυτες οι σταγονες τι μπορει να σημαινουν? Το χει παρουσιασει σε κανεναν?Η κολιτιδα ειναι χρονιο συμπτωμα?
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Αν έχει τέτοια ευαισθησία, δεν θα απαλλαγεί εύκολα.
Και αργούν πολύ να ανταποκριθούν πλήρως στην αγωγή.
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
Stomogyl για κολίτιδα παίρνουμε εμείς τώρα. Και για την ακρίβεια τελειώσαμε την αγωγή μόλις σήμερα. Αλλά και η διάρροια συνεχίζει και το αίμα στα κόπρανα. Εκτός από διαλλείματα που έχει κάνει σχηματισμένα μεν, ευκοίλια δε, και χωρίς αίμα. Δεν ξέρω αν είναι καλό το φάρμακο ή όχι κ αν απλά καθυστερεί να φανεί το αποτέλεσμα της αγωγής, αύριο που θα πάρω την κτηνίατρο θα σου πω τουλάχιστον για την περίπτωσή μας τι είπε, να συγκρίνουμε τουλάχιστον.
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Απο τοτε και μετα ενω ειχε ψιλο καλα κακα παντα ομως στο τελος της εκκενωσης αφηνει 1-2 κατι σαν διαφανες σταγονες.
Mηπως αδειαζει του πρωκτικους αδενες?
 




east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα θα εκανα σιγουρα καλλιεργεια κοπρανων, γιατι καμια φορα οι κτηνιατροι οταν δεν ξερουν τι ειναι λενε απλα "κολιτιδα'....
Το δε flagyl ειναι απλα σιροπακι για παιδια που κοβει αποτελεσματικα την διαρροια.....
 


Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Δεν νομιζω να ειναι απο τους πρωκτικους αδενες επειδη αφηνει και αμεσως μετα το αδειασμα τους απο τον κτηνιατρο.Διαρροιες δεν εχουμε πλεον απλα αυτες τις σταγονες που ισως ειναι δειγμα οτι απο την πρωτη φορα δεν εχει θεραπευτει ακομη.
 


Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Κι εμένα βγάζει καμια φορά κανα δυο σταγόνες στο τέλος κι ή είχα ρωτήσει ή το χα διαβάσει ότι είναι από τους πρωκτικούς αδένες... όχι ότι τους αδιάζουν, απλά έλεγε ότι πάντα τα σκυλιά βγάζουν κι ένα υγρό που τα βοηθάει να αφοδεύσουν κι λόγο αυτού γεμίζουν κι οι πρωκτικοί αδένες γτ αυτό το υγρό προέρχεται από εκεί...εγώ το χω παρατηρήσει ότι το κάνει όταν έιναι σκληρά κι ζωρίζεται...
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Και μένα το κάνουν, είναι από τους πρωκτικούς αδένες και δεν βρίσκω λόγο ανησυχίας.