Κολλάει ο σκύλος από τη γαστρεντερίτιδα την ανθρώπινη;

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
περασα μια νυχτα φρικη.ερχεται ο μικρος και τον διωχνω συνεχεια.το σπιτι ειναι τεντα ανοιχτο να αεριζεται γιατι φοβαμαι για τα παιδια μου(κορη και σκυλο)
δεν ξερω αν κολλαει ο σκυλος γαστρεντεριτιδα απο εμας.μηπως ξερει κανεις?

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Δεν ξερω σιγουρα,αλλα απο δικη μου εμπειρια μου φαινεται πως μπορει να κολλησει!

Με την δικια μου επι 1 μηνα περιπου ανταλλαζαμε γαστρεντεριτιδες ...

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Απ' οσο ξέρω, ο άνθρωπος δεν μπορεί να κολλήσει τον σκύλο και το αντίστροφο. Σε ελάχιστες μονο περιπτώσεις. (Κάποια παράσιτα για παράδειγμα, που κατα λάθος το παιδάκι ακούμπησε τα κακά του σκύλου και μετά έβαλε το χέρι του στο στόμα, κτλπ).

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Όχι,δεν θα έδινα μεγάλες πιθανότητες να μεταδοθεί η γαστρεντερίτιδα στο σκύλο όπως επίσης αποκλείω και το αντίθετο!Βέβαια σκόπιμο και αναγκαίο συνάμα θα ήταν να τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής και καθαριότητας μέσα στο σπίτι όπου διαμένει τόσο ο σκύλος όσο και ο άνθρωπος!
Άλλωστε δεν έχω ακούσει κιόλας να λαμβάνει χώρα κάτι παρόμοιο σε κάποιον γνωστό μου! :)
Περαστικά & καλή ανάρρωση!

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
ευχαριστω παιδια.παντως καλου κακου τον εχω απο μακρια και σημερα που του εβαλα αμπουλα και κουρεψα τα πατουσακια φορεσα μασκα.θα προσεχω 2-3 μερες.χλωρινες στο μπανιο και φουλ αερισμα το σπιτι για να μην κολλησει κανεις.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.325
Μέλη
20.091
Νεότερο μέλος
vyronas