Κολπικά υγρά? [Πυομήτρα]

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Παιδιά να ρωτήσω κάτι??
Η μικρή έχει συχνοουρία..Βασικά κάνει κανονικά τα τσίσα της και μετά από κάποιες φορές που στήνεται βγάζει 2-3 σταγόνες αλλά περιμένει ώρα σα προσπαθεί να το πω? να κάνει κι άλλα.. Και θέλει να βγαίνει έξω πολλές φορές την ημέρα..Είναι φυσιολογικό?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Μαλλον εχει ακρατεια απο τη στειρωση.. εμφανιζεται μερικες φορες.... πιθανοτατα να της περασει με τις μερες.. ρωτα και τον Κεστη.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Αυτό το έκανε και η δικιά μου σαν να προσπαθούσε όπως λες τις πρώτες 4-5 μέρες. Μετά σταμάτησε. Έχουν περάσει και πολλά χρόνια τώρα που το είπες το θυμήθηκα, δεν ήταν τίποτα πάντως.
Κακα της έχει κάνει?
Πρέπει να μην σφιχτει ,να τρώει μαλακή τροφή την πρώτη εβδομάδα.

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
απο ότι διάβασα είναι ένα απο τα αρνητικά της στείρωσης πώς μερικά ζώα και συγκεκριμένα στις μεγαλώσομες υπάρχει πιθανότητα ακράτεια ούρων.όπως γράφουν απο πάνω μ καλύτερα ρώτα τον ιατρό σου για να είσαι σίγουρος.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Μαλλον εχει ακρατεια απο τη στειρωση.. εμφανιζεται μερικες φορες.... πιθανοτατα να της περασει με τις μερες.. ρωτα και τον Κεστη.
Σήμερα το έκανε λιγότερες φορές!!
Το βράδυ κάθεται αδιαμαρτύρητα μέσα στο crate όσες ώρες την έχω..χωρίς βέβαια να τα κάνει μέσα!
Μόνο όταν είναι έξω ζητάει να βγαίνει..
Θα ρωτήσω και τον Κέστη!!Ελπίζω μόνο να μπορεί να περιμένει μέχρι την Δευτέρα που ανοίγουν και να μην είναι κάτι σοβαρό...

Κακα της έχει κάνει?
Πρέπει να μην σφιχτει ,να τρώει μαλακή τροφή την πρώτη εβδομάδα.
Ναι κακά της κάνει κανονικότατα!!!
Αλήθεια?? :eek: Εγώ της δίνω την ξηρά της..δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτό ο γιατρός μας.. :/

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!!!!