Μαρία κι απ' αυτά έχεις??Δεν σε πιστεύω αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΑμα χρειαστείτε, πείτε μου![]()
Έχεις νοικιάσει κανένα μαγαζάκι για να τα βολέψεις όλα αυτά να υποθέσω????
Ωραία ευχαριστώ!! θα σου πω αν χρειαστώ!!!
Μαρία κι απ' αυτά έχεις??Δεν σε πιστεύω αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΑμα χρειαστείτε, πείτε μου![]()
Λέτε να χρειαστούμε Ελισαβετιανό??
Αυτό το κολάρο "λαμπατέρ" που βάζουμε στον σκύλο για να μην πειράζει το τραύμα του!Τι είναι αυτό?? (τόσο άσχετη είμαι!)
Ευχαριστούμε!!Καλη αναρρωση! Αντε μολις την παρεις στο σπιτι να μας πεις!
Ο γιατρος σας κανει εσωτερικα ή εξωτερικα ραμματα στη στειρωση στα σκυλια? Εσωτερικα εννοω να τα γυρναει προς τα μεσα...
Μμμμ, ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Περαστικά και από εδώΕυχαριστούμε!!
Ιδέα δεν έχω..έπαθα τέτοιο ταράκουλο όταν μου το είπε και δεν ρώτησα τίποτα ούτε για αναισθησία ούτε για ράμματα ούτε τίποτα! Ότι και να κάνει όμως αυτός ο άνθρωπος το κάνει τέλεια!
Το πρωί μιλήσαμε και μου είπαν ότι είναι πολύ καλά!!!
Σήμερα το απόγευμα θα το πάρω το κοριτσάκι μου και θα σας πω τα πάντα!!!
Σας ευχαριστώ όλους για όλα!!!![]()
χαχαχ όντως!!!!! Ευχαριστώ!!Μμμμ, ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Περαστικά και από εδώ![]()
Ευχαριστούμε!περαστικά της για πές μ πώς είναι η δικιά σου,εμένα βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση!!
:-\":-\":-\":-\":-\":mrgreen: όλοι την ίδια ελπίδα έχουμε..!!!Σιδερένια η Κορασόν!
Ελπίζω να ηρεμήσει λίγο τώρα![]()
Την προσέχω κι εγώ!Δεν την αφήνω να κάνει βλακείες ούτε να την ενοχλεί ο μικρός!!!Περαστικά σας λοιπόν!!!
Μην την αφήνεις να κάνει κατσικιές για αρκετό καιρό. Υπάρχει ο κίνδυνος για κήλη, πόσο μάλλον αφού έχει και ιστορικό.
Σιδερένια!!!
Η κήλη φαίνεται σαν εξόγκωμα και αν είναι μετεγχειρητική δημιουργείται κατά μήκος της τομής. Απλά θέλει λίγη προσοχή Αν γλύφει μια στο τόσο τα ράμματα δεν θα πάθει τίποτα. Η Ίσις να φανταστείς στη βδομάδα πάνω όχι μόνο τα έγλυφε αλλά είχε τραβήξει και δυο και της είχε ανοίξει λίγο η τομή, μετά από λίγες μέρες βέβαια έκλεισε χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάτι.Πως θα καταλάβω αν έβγαλε κήλη???
Τα ράμματα πειράζει αν τα γλείψει μια φορά στο τόσο??
ΟΚ!!Ευχαριστώ πολύ!!!Η κήλη φαίνεται σαν εξόγκωμα και αν είναι μετεγχειρητική δημιουργείται κατά μήκος της τομής. Απλά θέλει λίγη προσοχή Αν γλύφει μια στο τόσο τα ράμματα δεν θα πάθει τίποτα. Η Ίσις να φανταστείς στη βδομάδα πάνω όχι μόνο τα έγλυφε αλλά είχε τραβήξει και δυο και της είχε ανοίξει λίγο η τομή, μετά από λίγες μέρες βέβαια έκλεισε χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάτι.
Ευχαριστούμεε!!!!Kαλη ανάρρωση στην κουκλάρα σου!!! Και γρηγορα να ειναι πάλι τελεια!!! Φιλιά στη μουσούδα της!!!![]()
:mrgreen:σιδερενια!
το χαβα μου εγω,παει η νυφη