Κολπικά υγρά? [Πυομήτρα]

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Αμα χρειαστείτε, πείτε μου :p
Μαρία κι απ' αυτά έχεις??Δεν σε πιστεύω αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Έχεις νοικιάσει κανένα μαγαζάκι για να τα βολέψεις όλα αυτά να υποθέσω????
Ωραία ευχαριστώ!! θα σου πω αν χρειαστώ!!!:D :cool:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Καλη αναρρωση! Αντε μολις την παρεις στο σπιτι να μας πεις! :)

Ο γιατρος σας κανει εσωτερικα ή εξωτερικα ραμματα στη στειρωση στα σκυλια? Εσωτερικα εννοω να τα γυρναει προς τα μεσα...

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλη αναρρωση! Αντε μολις την παρεις στο σπιτι να μας πεις! :)

Ο γιατρος σας κανει εσωτερικα ή εξωτερικα ραμματα στη στειρωση στα σκυλια? Εσωτερικα εννοω να τα γυρναει προς τα μεσα...
Ευχαριστούμε!!
Ιδέα δεν έχω..έπαθα τέτοιο ταράκουλο όταν μου το είπε και δεν ρώτησα τίποτα ούτε για αναισθησία ούτε για ράμματα ούτε τίποτα! Ότι και να κάνει όμως αυτός ο άνθρωπος το κάνει τέλεια!

Το πρωί μιλήσαμε και μου είπαν ότι είναι πολύ καλά!!!
Σήμερα το απόγευμα θα το πάρω το κοριτσάκι μου και θα σας πω τα πάντα!!!
Σας ευχαριστώ όλους για όλα!!! :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Σιδερένιο το κορίτσι σου και εγώ έχω Ελισαβετιανό καινούργιο εμείς δε το βάλαμε καθόλου!!

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Ευχαριστούμε!!
Ιδέα δεν έχω..έπαθα τέτοιο ταράκουλο όταν μου το είπε και δεν ρώτησα τίποτα ούτε για αναισθησία ούτε για ράμματα ούτε τίποτα! Ότι και να κάνει όμως αυτός ο άνθρωπος το κάνει τέλεια!

Το πρωί μιλήσαμε και μου είπαν ότι είναι πολύ καλά!!!
Σήμερα το απόγευμα θα το πάρω το κοριτσάκι μου και θα σας πω τα πάντα!!!
Σας ευχαριστώ όλους για όλα!!! :)
Μμμμ, ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Περαστικά και από εδώ :)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Είναι σπίτι και είναι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την παρέλαβα καλύτερα κι απ' ότι την άφησα!!!Σαν να μην συμβαίνει τίποτα μέσα στη καλή χαρά είναι!!!
Μόλις έφτασε σπίτι έκανε και τσίσα και κακάκια! Αλίμονο τα φυλάμε πάντα για το σπίτι!!:p

Συνεχίζουμε αντιβιωσούλα για 7 μέρες ακόμα και σε 2 'βδομάδες θα πάμε να βγάλουμε και τα ράμματά μας τα οποία είναι εξωτερικά αλλά ξέχασα να ρωτήσω αν έχει κάνει και εσωτερικά.. :rolleyes:

Της έφτιαξαν και την ομφαλοκήλη η οποία ήταν τεράστιααα και όλα καλά!!!

Ρώτησα τον γιατρό μας αν χρειάζεται ελισαβετιανό και μου είπε πως μάλλον όχι γιατί δεν τα πειράζει και δεν την ενοχλούν!

Και βέβαια να ευχαριστήσω και δημοσίως τον κύριο Κέστη και τους βοηθούς του, για την καταπληκτική δουλειά που έκανε στην μικρή μας και την παραλάβαμε σώα και αβλαβή και για την τόσο καλή επαφή που έχει με τους ασθενείς του και τους ιδιοκτήτες αυτών!! :)
Μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτόν!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Μμμμ, ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Περαστικά και από εδώ :)
χαχαχ όντως!!!!! Ευχαριστώ!!
Αφού έφυγες και άκουσα το όνομά σου απ' την Άρτεμης έκανα τον συνειρμό!!;)
Καλά αποτελέσματα για την μικρή!!!

περαστικά της για πές μ πώς είναι η δικιά σου,εμένα βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση!!
Ευχαριστούμε!
Περαστικά και σ'εσάς!! Λογικό είναι!Φαντάζομαι πως αύριο θα είναι πολύ καλύτερα!!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Περαστικά σας λοιπόν!!!
Μην την αφήνεις να κάνει κατσικιές για αρκετό καιρό. Υπάρχει ο κίνδυνος για κήλη, πόσο μάλλον αφού έχει και ιστορικό.
Σιδερένια!!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!:)

Σιδερένια η Κορασόν!
Ελπίζω να ηρεμήσει λίγο τώρα :rolleyes:
:-\":-\":-\":-\":-\":mrgreen: όλοι την ίδια ελπίδα έχουμε..!!!:rolleyes:

Περαστικά σας λοιπόν!!!
Μην την αφήνεις να κάνει κατσικιές για αρκετό καιρό. Υπάρχει ο κίνδυνος για κήλη, πόσο μάλλον αφού έχει και ιστορικό.
Σιδερένια!!!
Την προσέχω κι εγώ!Δεν την αφήνω να κάνει βλακείες ούτε να την ενοχλεί ο μικρός!!!
Πως θα καταλάβω αν έβγαλε κήλη???
Τα ράμματα πειράζει αν τα γλείψει μια φορά στο τόσο??

Last edited:

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Πως θα καταλάβω αν έβγαλε κήλη???
Τα ράμματα πειράζει αν τα γλείψει μια φορά στο τόσο??
Η κήλη φαίνεται σαν εξόγκωμα και αν είναι μετεγχειρητική δημιουργείται κατά μήκος της τομής. Απλά θέλει λίγη προσοχή Αν γλύφει μια στο τόσο τα ράμματα δεν θα πάθει τίποτα. Η Ίσις να φανταστείς στη βδομάδα πάνω όχι μόνο τα έγλυφε αλλά είχε τραβήξει και δυο και της είχε ανοίξει λίγο η τομή, μετά από λίγες μέρες βέβαια έκλεισε χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάτι.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Kαλη ανάρρωση στην κουκλάρα σου!!! Και γρηγορα να ειναι πάλι τελεια!!! Φιλιά στη μουσούδα της!!!;)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Η κήλη φαίνεται σαν εξόγκωμα και αν είναι μετεγχειρητική δημιουργείται κατά μήκος της τομής. Απλά θέλει λίγη προσοχή Αν γλύφει μια στο τόσο τα ράμματα δεν θα πάθει τίποτα. Η Ίσις να φανταστείς στη βδομάδα πάνω όχι μόνο τα έγλυφε αλλά είχε τραβήξει και δυο και της είχε ανοίξει λίγο η τομή, μετά από λίγες μέρες βέβαια έκλεισε χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάτι.
ΟΚ!!Ευχαριστώ πολύ!!!
Προσέχει κι από μόνη της απ' ότι βλέπω!!Δεν τεντώνεται πολύ, δεν τρέχει!
Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι!!

Kαλη ανάρρωση στην κουκλάρα σου!!! Και γρηγορα να ειναι πάλι τελεια!!! Φιλιά στη μουσούδα της!!!;)
Ευχαριστούμεε!!!!:)

σιδερενια!
το χαβα μου εγω,παει η νυφη
:mrgreen: :p Ευχαριστούμε ζουζούνε!!!Όταν αναρρώσει θα στην φέρω να δεις τι καλή που είναι!!!!:cool: