Κοπή πίτας 2013


arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Πάρα πολύ όμορφες φώτο...........ζηλεύουμε ρε γαμώτο :(, είμαστε μακριά αλλιώς σίγουρα θα ερχόμασταν!!!

Μια διευκρίνηση όποιος γνωρίζει.........η φώτο με 3 νιούφι θηλυκά, μόνη της ήρθε η κοπέλα που τα κρατάει :confused:??? Πόσο αγαπημένη ράτσα...........πανέμορφα σκυλιά *agapoylas*!
 
















deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
40
ελληνορωσων
χαχααχχαχαχαχαχχαχχαχαχα....και σκεφτομουν,για 13 η για 14 θα κοψουμε πιτα....ε και ειπα να απαντησω γιατι ειναι ενα μεγαλο αγχος μου μη το χασω και δεν ενημερωθω :pPPPP
και θα πηγαινα και θα ελεγα βρε κυριακο γιατι δεν ηρθε κανεις?χαχαχαχαχα φιλια σε ολους και καλη χρονια....καποια πραγματα οσα χρονια και αν περασουν δεν αλλαζουν τελικα(οπως η βλακεια μου χιχιχιχι)
 














mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Βασικά, το ΔΝΤ και άλλες εξωγήινες δυνάμεις, έχουν καταβάλλει προσωρινά το mareco. Μέχρι να έρθει η ανάκαμψη, όποιος δεν τελεί υπό κατάληψη, ας το διοργανώσει και πολύ ευχαρίστως, να λάμψω δια της παρουσίας μου και να κοσμήσω το event :)
 








takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Δεν χρειάζεται να κόψουμε πίτα ούτε να οργανώσει κάποιος κάτι...

Ας το ονομάσουμε προς το παρόν ετήσια συνάντηση μελών του φόρουμ και όταν τα πράγματα καλυτερέψουν κόβουμε ξανά την πίτα μας

Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω παρά καλή διάθεση...

Προτείνω να συναντηθούμε όσοι μπορούμε και θέλουμε στο γνωστό μέρος και να φέρει ο καθένας ότι θέλει και ότι μπορεί... να τα πούμε και να περάσουμε καλά... μια χαρά θα είναι..
 
Last edited: