Κοπροφαγία!!!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Παιδιά είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.. της δώσαμε την σκόνη... τζίφος... μια χαρά ορεξάτη ακόμα και μετά το φαγητό της τα έτρωγε!!!

Μιλήσαμε με την γιατρό... και ουσιαστικά μας είπε ότι ΟΚ μην τρελαίνεστε... θα το κόψει σιγά - σιγά μόνη της μεγαλώνοντας και ότι είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο για τα κουτάβια αυτό.

Είχα διαβάσει εδώ μέσα για ανανά με γιαούρτι... της το είπα και μου είπε χαρακτηριστικά ότι ΔΕΝ παίζει το σκυλί να φάει τον ανανά... άσε που δεν θα κάνει κάτι γιατί έτσι κ αλλιώς το κύριο συστατικό της σκόνης που της δώσαμε είναι ο ανανάς....

Την αγνόησα και είπα να δοκιμάσω.... Για κολατσιό λοιπόν...Γιαουρτάκι λοιπόν με αλεσμένο ανανά.... στην 4η - 5η μέρα μου το έκοψε μαχαίρι !
Αγνοεί δε ακόμα, έχουν περάσει βδομάδες και ότι άλλα κακά συναντάμε έξω! Ούτε καν τα μυρίζει !

Στο ενδιάμεσο δε, φρόντιζα με το που μου έκανε τα κακά της να τα μαζεύω άμεσα, πράγμα που ΟΚ ακόμα και τώρα το κάνω (για ευνόητους λόγους :p)

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
κι εμας το κανει η πανδωρα παιδια και το ξεκινησε μεγαλη σε ηλικια...τροφη δεν της δινανε και πολυ καλη μια μετρια ας πουμε αλλα εδω και πολυ καιρο τρωει καλη τροφη βεβαια της κανουμε διαιτα....εχω διαβασει κι εγω τα απειρα και για τον ανανα επισης αλλα δε το δοκιμασαμε...πως το εκανες εσυ?εννοω ετριψες ανανα στα κοπρανα η της το δωσες σαν φαγωσιμο? επισης ειχα διαβασει πως για τα σκυλια αυτο που κανουν ενω ειναι σιχαμερο για εμας ειναι μια απολυτως φυσιολογικη συμπεριφορα που συμβαινει στη φυση...δε ξερω...

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
κι εμας το κανει η πανδωρα παιδια και το ξεκινησε μεγαλη σε ηλικια...τροφη δεν της δινανε και πολυ καλη μια μετρια ας πουμε αλλα εδω και πολυ καιρο τρωει καλη τροφη βεβαια της κανουμε διαιτα....εχω διαβασει κι εγω τα απειρα και για τον ανανα επισης αλλα δε το δοκιμασαμε...πως το εκανες εσυ?εννοω ετριψες ανανα στα κοπρανα η της το δωσες σαν φαγωσιμο? επισης ειχα διαβασει πως για τα σκυλια αυτο που κανουν ενω ειναι σιχαμερο για εμας ειναι μια απολυτως φυσιολογικη συμπεριφορα που συμβαινει στη φυση...δε ξερω...
Σαν την Βέφα νιώθω τώρα! χαχα! :p :D
Καθάρισα ένα κομμάτι από τον ανανά, το έβαλα στο multi και το πολτοποίησα.
Τον ανακάτεψα μέσα σε γιαουρτάκι και η μικρή μου το εκτέλεσε στο μπαμ! :D

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
χαχα.....οποτε σκετο γιαοθρτακι με ανανα....οκ θα το δοκιμασουμε και θα ερθω με νεα...
Ελπίζω να πιάσει γιατί είναι όντως αηδιαστικό σαν θέαμα... αλλά ΟΚ και όταν το πάρεις αγκαλιά και σου αρχίσει τα φιλάκια... είναι "θάνατος" το feeling :p Δεν νομίζω να την έχω ξανακατεβάσει με πιο συνοπτικές διαδικασίες από την αγκαλιά μου από εκείνη την ημέρα που είχε γίνει αυτό :p
Καλή επιτυχία!

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
χαχαχα...εμενα ο τζακ δε το εχει κανει ποτε αυτο,αν το ειχε κανει κι εγω καπως θα αντιδρουσα...την πανδωρα παλι δε μπορω να τη παρω αγκαλια ειναι 80 κιλα και βγαζει 80 κιλα σαλια οποτε δε το αντεχω,την αγαπαω αλλα απο αποσταση :pPP

anastasis295

New Member
30 Ιανουαρίου 2012
2
0
Καλησπερα.
Αυτο που εκανε να κοψει την κοπροφαγια δεν ειναι ο ανανας μεσα στο γιαουρτι, αλλα τα προβιοτικα που εχει το γιαουτρι!
Τα κοπρανα εχουν προβιοτικα και η αναγκη και ενστικτο του σκυλου τα ωθει στο να φανε τα κοπρανα τους για να αναπληρωσουν τα προβιοτικα που τους λοιπουν.Αν τα παρουν απο αλλο θα παψουν να το ζητανε απο αυτη την "πηγη".

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Αναστάση δεν ξέρω αν ήταν το γιαούρτι ή ο ανανάς το θέμα είναι ότι εγώ της έδωσα συνδυασμό των 2 και λειτούργησε και μάλιστα με άμεσα αποτελέσματα! :) Δεν έχω λόγο βέβαια να αμφιβάλλω, απλά αναρωτιέμαι γιατί στις σκόνες που δίνουν οι γιατροί πρώτο συστατικό είναι ο ανανάς;

anastasis295

New Member
30 Ιανουαρίου 2012
2
0
Με καθε επιφυλαξη ο ανανας εχει να κανει με την μυρωδια και γευση των κοπρανων και οχι με αναπληρωση των στοιχειων που του λοιπουν.

Πλουσια σε προβιοτικα ειναι και τα λαχανικα γι αυτο μπορει καποιες φορες να δουμε τον σκυλο μας να μασουλαει χορταρια που βλεπει στο δρομο.
Φτιαχνει την εντερικη του χλωριδα λαμβανοντας ΚΑΙ προβιοτικα.

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Πλουσια σε προβιοτικα ειναι και τα λαχανικα γι αυτο μπορει καποιες φορες να δουμε τον σκυλο μας να μασουλαει χορταρια που βλεπει στο δρομο.
Φτιαχνει την εντερικη του χλωριδα λαμβανοντας ΚΑΙ προβιοτικα.
Α! Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ τελευταία οταν βγαίνουμε βολτες μασουλάει χόρτα :) μήπως καλύτερα δηλαδή να του πάρω και εγώ γιαουρτάκι? Η να του πάρω και χόρτα να φάει για να μην είναι βρώμικα και πιάσει κάνα μικρόβιο..

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Παιδια γιαουρτακι κ μαλωμα!!!!Εγω εδωσα το γιαουρτακι λιγες ωρες μετα το μεσημεριανο κ εκτος απο αυτο την πρωτη φορα που το εκανε την μαλωσα κ δεν ειχε χαδακια αγκαλιτσες κτλ δεν το ξανα εκανε :D