Κοπροφαγία

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
.Στην διάρκεια που θα πέρνει την σκόνη δεν πρόκειτε να τα φάει με καμία κυβέρνηση οπότε έχεις μιά ευκαιρία 5 ημερών να δείξεις στο σκύλο τι πρέπει να κάνει χωρίς το άνχος να τα φάει.Το βέλτιστο είναι να είσαι δίπλα του στο 100% των προσπαθειών αφόδευσης.Καλή επιτυχία!!!!
Αμ δε. Εχουμε και εμεις το ιδιο προβλημα εδω και 10 μερες , πηραμε την σκονη και την πρωτη μερα που την ειδα (με χρηση σκονης) τα αφησα επειτηδες να δω τι θα κανει , διαλεξε το μεγαλυτερο κομματι και γλυφοταν απο ευχαριστηση (την μαλωσα αλλα παλι δεν) 3η μερα και ακομα δεν δειχνει να ποειται ...Λετε να μας σωσει ο αννανας;

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Ζωντανευω το θεμα για να μην ανοιγω αλλο.
Οταν κανουμε βολτα , τα κανει και κατευθειαν τα μαζευω για να τα πεταξω. Δεν ασχολειτε ποτε με αυτα.
Επισης στην βολτα οτι σκατουλα υπαρχει , παει και την μυριζει αλλα ποτε μα ποτε δεν εκανε κινηση να την φαει.
Το προβλημα τωρα.
Στις 7.30 το πρωι ταιζω τον σκυλο.
Στις 7.40 τον βγαζω εξω , τα κανει και τα μαζευω.
Στις 7.50 εχω φτασει στην δουλεια μου που τον αφηνω σε ενα χωρο 200τ.μ για το 8ωρο που δουλευω.
Επειδη το ειχα καταλαβει οτι το κανει , σημερα μολις τον αφησα εκει εκανα πως φευγω και μετα εκατσα και κρυφοκοιτουσα. Πηγε κατευθειαν και τα εκανε και αμεσως εκανε κινηση να τα φαει. Του ειπα ''μη'' και μπηκα να τα μαζεψω. Τα κοπρανα του την 2η φορα βγαινουν ακανονιστα και πρασινοπα. Το εχει κανει αρκετες φορες αυτο απλα δεν τον προλαβαινα.

Πως γινεται καταρχην ο σκυλος να τα κανει 2 φορες σε διαστημα 10-15 λεπτων.
Αν τα τρωει για να καθαρισει τον χωρο του , γιατι τον λερωνει εξαρχης ? Δε λεω, να λερωσει. Αλλα αν μεινει εκει ωρες λογικο. Μετα απο 10 λεπτα γιατι να λερωσει?
Μηπως το γεγονος οτι τα μαζευω ειναι υπαιτιο ? Μηπως με το που μπαινει σε εκεινο τον χωρο τα κανει με σκοπο να γυρισω και να τα μαζεψω ? Μηπως μιμειται την κινηση μου να τα μαζευω ?