Κοριτσάρα μου!!!

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Δε μπορούσα να το πιστέψω! Πήγαμε σήμερα γιατρό για το 2ο 5πλο (vanguard) και επί την ευκαιρία τη ζυγισαμε! Πριν 25 μέρες που είχε κάνει το 1ο εμβόλιο ήταν 3,7. κιλά. Και σήμερα...6.1 Σχεδόν 2μιση κιλά σε 25 μέρες;;!!!!;;;; Άπιστευτο μου φενεται! Φτου φτουυυυυ

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Είναι το ότι δεν καταλαβαίνεις την ανάπτυξη της όταν τη βλέπεις καθημερινά και φτάνεις στο ζυγιζμα και παθαινεις σοκ.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Γι'αυτο πρεπει να τα χαιρομαστε οσο το δυνατον περισσοτερο οταν ειναι κουταβακια,γιατι μεγαλωνουν απιστευτα γρηγορα.Ο δικος μου εβαζε γυρω στα 1,7κιλα την βδομαδα

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
πραγματικα μεγαλωνουν γρηγορα!!!νταξη grenouig αλλο το ενα σκυλι ,αλλο το αλλο.για μεγαλα σκυλια ειδικα οι ρυθμοι ειναι ....τρελοι!!!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ναι βρε παιδια μεγαλωνουν παρα πολυ γρηγορα τα ατιμα, εγω τον δικο μου δεν τον χαρηκα σχεδον καθολου κουταβακι. τον πηρα 2,5 μηνων και ηταν 9,5 κιλα ενω θα επρεπε να ηταν 5... Στο προτελευταιο εμβολιο 5 μηνων ηταν 25 κιλα και 1 μηνα μετα που τον πηγα για το τελευταιο του ηταν 35. Δεν το πιστευα καθε φορα που τον ζυγιζαμε. Δεν προλαβαινεις να τα χαρεις και ξεπεταγονται! :)

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Χαχαχαχα...καμαρωστε τααααα. Τσάμπα ειναι!!!! grenouig εμενα ειναι μπιγκλακι δεν ειναι θηριο σαν το δικο σου!! Kαι ειναι και κοπελα. :) Μονο τετοια ευχαριστα σοκ να συμβαινουν σε όλους μας.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
To ξερω παιδες,δεν συγρινα τα δυο σκυλακια απλα θελησα να πω οτι οντως μεγαλωνουν ταχυτατα κι εφερα παραδειγμα και τον δικο μου.Crazy North τα μαθηματα εκπαιδευσης τα ξεκινησατε?

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Κάναμε το 1ο την Πέμπτη. Ψιλά πράγματα πιο πολύ ιστορικό πήραμε και συζητησαμε. Δουλεψαμε κανα μισαωρο με clicker. Πανέξυπνη είναι η ατιμήηηηη! Τα υπολοιπα pm

Giota.l

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
102
1
ΑΘΗΝΑ
Χαχαχααααα κι εγώ καμάρωνα με τα 200 γραμμάρια που πήρε η δική μου μεταξύ των 2 εμβολίων..... 650 στο πρώτο και 850!!!!!! εικοσιπέντε μέρες μετά!!!! :)))