Για πάνες μπορώ να σου πω: Μην κάνεις τη βλακεία να δώσεις λεφτά για πάνες από pet shop (7 πάνες, 12-14 ευρώ - κλοπή!). Πάρε από carefour (μπορεί να έχουν και άλλα supermarket) κανονικά ανθρώπινα υποσέντονα. Είναι ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο πράγμα και κοστίζουν λιγότερο από τα μισά λεφτά!Ξέρετε κανέναν καλό κτηνίατρο στους Αμπελόκηπους ή Πολύγωνο ή στη Ν.Φιλοθέη(Αθήνας όχι Αμαρουσίου) να μου προτείνετε?
Τι διαστάσεις πρέπει να έχει το κρεβάτι του? Είναι 5,5-6 κιλά ο μπούμπης. Από ξηρά τροφή? Είναι 1,5 έτους και εκεί που είναι με τόσα σκυλιά δε νομίζω ότι θα ταίζουν ακριβή και επώνυμη σκυλοτροφή. Τα ανωξείδωτα μπωλ δεν είναι τα καλύτερα? Να πάρω πάνες και σαμπουάν σκύλου? Αχ ανυπομονώ!! Pls βοηθήστε με τις γνώσεις σας!
merci!Κοντοχωριανή είσαι καλέ;
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Γ
Κτηνιατρική Κλινική
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Κηφισίας Λεωφόρος 118γ
Αθήνα
115262106918013
Ευχαριστώ!Ok
Είναι πολύ καλός. Επιστήμονας.
Αν τυχόν σε ρωτήσει, που δεν νομίζω, πες του...από Μαρία του Σωτήρη και της Δάφνης
Και ότι χρειαστείς, αφού είμαστε και κοντινές, σφύρα...![]()
Ευχαριστώ!Για πάνες μπορώ να σου πω: Μην κάνεις τη βλακεία να δώσεις λεφτά για πάνες από pet shop (7 πάνες, 12-14 ευρώ - κλοπή!). Πάρε από carefour (μπορεί να έχουν και άλλα supermarket) κανονικά ανθρώπινα υποσέντονα. Είναι ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο πράγμα και κοστίζουν λιγότερο από τα μισά λεφτά!
Μπωλ: Tα ανοξείδωτα είναι πιο υγειινά από τα πλαστικά. Έτσι κι αλλιώς όμως το φαγητό δεν θα του το αφήνεις μόνιμα άρα μπορείς να βάλεις κι ένα κανονικό κοινό βαθύ πιάτο.
Παιχνίδια: Κατά την άποψή μου τα καλύτερα λούτρινα είναι του ΙΚΕΑ (δες και τα μπωλ εκεί) μακράν (τα παιχνίδια που έχει για παιδιά). Εχουν τεράστιο σουξέ στους σκύλους. Και στοιχίζουν και λιγότερο.
Κρεβάτι: Οικονομική λύση (12 Ευρώ?) είναι από τα Jumbo - το κλασικό με την καρώ μπορντούρα που έχουμε μάλλον οι μισοί από εδώ μέσα. Παίρνεις αυτί και αργότερα με την ησυχία σου και ανάλογα με το πόσο μεγάλωσε βρίσκεις άλλο αν θέλεις.
Must: Scalibor θα του βάλεις άμεσα. Αν τον κάνεις μπάνιο, θα τον κάνεις μπάνιο πριν του βάλεις το scalibor.
Να μην στρώσω πάνα σε ένα σημείο να μάθει για αρχή να πηγαίνει εκεί τουλάχιστον και όχι παντού?Μην πάρεις πάνες, κατευθείαν έξω. Είναι 1,5 χρονών και μπορεί να κρατηθεί. Ατυχήματα πιθανόν να έχει απο στρες όμως όχι από ακράτεια.
Μπορεί να τον φωνάζουν ήδη κάπως γιατί είναι 2 βδομάδες στο καταφύγιο και μπορεί να έχει συνηθίσει κάποιο όνομα..και το όνομα αυτού?????![]()