Κουράστηκα να περιμένω! (Αναζήτηση μικρόσωμου)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Γλύκας είναι ο ασπρουλής! Καλώς να τον δεχτείς! Άντε πήγαινε για shopping τώρα :D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και νομίζω ότι θα τα πάτε ΤΕΛΕΙΑ!!!! Άντε με το καλό και περιμένουμε νέες φωτογραφίες!!!!

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Ξέρετε κανέναν καλό κτηνίατρο στους Αμπελόκηπους ή Πολύγωνο ή στη Ν.Φιλοθέη(Αθήνας όχι Αμαρουσίου) να μου προτείνετε?
Τι διαστάσεις πρέπει να έχει το κρεβάτι του? Είναι 5,5-6 κιλά ο μπούμπης. Από ξηρά τροφή? Είναι 1,5 έτους και εκεί που είναι με τόσα σκυλιά δε νομίζω ότι θα ταίζουν ακριβή και επώνυμη σκυλοτροφή. Τα ανωξείδωτα μπωλ δεν είναι τα καλύτερα? Να πάρω πάνες και σαμπουάν σκύλου? Αχ ανυπομονώ!! Pls βοηθήστε με τις γνώσεις σας!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Ξέρετε κανέναν καλό κτηνίατρο στους Αμπελόκηπους ή Πολύγωνο ή στη Ν.Φιλοθέη(Αθήνας όχι Αμαρουσίου) να μου προτείνετε?
Τι διαστάσεις πρέπει να έχει το κρεβάτι του? Είναι 5,5-6 κιλά ο μπούμπης. Από ξηρά τροφή? Είναι 1,5 έτους και εκεί που είναι με τόσα σκυλιά δε νομίζω ότι θα ταίζουν ακριβή και επώνυμη σκυλοτροφή. Τα ανωξείδωτα μπωλ δεν είναι τα καλύτερα? Να πάρω πάνες και σαμπουάν σκύλου? Αχ ανυπομονώ!! Pls βοηθήστε με τις γνώσεις σας!
Για πάνες μπορώ να σου πω: Μην κάνεις τη βλακεία να δώσεις λεφτά για πάνες από pet shop (7 πάνες, 12-14 ευρώ - κλοπή!). Πάρε από carefour (μπορεί να έχουν και άλλα supermarket) κανονικά ανθρώπινα υποσέντονα. Είναι ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο πράγμα και κοστίζουν λιγότερο από τα μισά λεφτά!

Μπωλ: Tα ανοξείδωτα είναι πιο υγειινά από τα πλαστικά. Έτσι κι αλλιώς όμως το φαγητό δεν θα του το αφήνεις μόνιμα άρα μπορείς να βάλεις κι ένα κανονικό κοινό βαθύ πιάτο.

Παιχνίδια: Κατά την άποψή μου τα καλύτερα λούτρινα είναι του ΙΚΕΑ (δες και τα μπωλ εκεί) μακράν (τα παιχνίδια που έχει για παιδιά). Εχουν τεράστιο σουξέ στους σκύλους. Και στοιχίζουν και λιγότερο.

Κρεβάτι: Οικονομική λύση (12 Ευρώ?) είναι από τα Jumbo - το κλασικό με την καρώ μπορντούρα που έχουμε μάλλον οι μισοί από εδώ μέσα. Παίρνεις αυτί και αργότερα με την ησυχία σου και ανάλογα με το πόσο μεγάλωσε βρίσκεις άλλο αν θέλεις.

Must: Scalibor θα του βάλεις άμεσα. Αν τον κάνεις μπάνιο, θα τον κάνεις μπάνιο πριν του βάλεις το scalibor.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.362
Κοντοχωριανή είσαι καλέ; :D

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Γ

Κτηνιατρική Κλινική
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Κηφισίας Λεωφόρος 118γ
Αθήνα
11526​
2106918013

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Κοντοχωριανή είσαι καλέ; :D

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Γ

Κτηνιατρική Κλινική
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Κηφισίας Λεωφόρος 118γ
Αθήνα
11526​
2106918013

merci!
θα πάρω να κλεισω ραντεβού για την Τρίτη!!
Μένω λίγα τετράγωνα πάνω από το μετρό της Πανόρμου

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.362
Ok
Είναι πολύ καλός. Επιστήμονας.
Αν τυχόν σε ρωτήσει, που δεν νομίζω, πες του...από Μαρία του Σωτήρη και της Δάφνης :D
Και ότι χρειαστείς, αφού είμαστε και κοντινές, σφύρα...:)

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Ok
Είναι πολύ καλός. Επιστήμονας.
Αν τυχόν σε ρωτήσει, που δεν νομίζω, πες του...από Μαρία του Σωτήρη και της Δάφνης :D
Και ότι χρειαστείς, αφού είμαστε και κοντινές, σφύρα...:)
Ευχαριστώ!

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Για πάνες μπορώ να σου πω: Μην κάνεις τη βλακεία να δώσεις λεφτά για πάνες από pet shop (7 πάνες, 12-14 ευρώ - κλοπή!). Πάρε από carefour (μπορεί να έχουν και άλλα supermarket) κανονικά ανθρώπινα υποσέντονα. Είναι ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο πράγμα και κοστίζουν λιγότερο από τα μισά λεφτά!

Μπωλ: Tα ανοξείδωτα είναι πιο υγειινά από τα πλαστικά. Έτσι κι αλλιώς όμως το φαγητό δεν θα του το αφήνεις μόνιμα άρα μπορείς να βάλεις κι ένα κανονικό κοινό βαθύ πιάτο.

Παιχνίδια: Κατά την άποψή μου τα καλύτερα λούτρινα είναι του ΙΚΕΑ (δες και τα μπωλ εκεί) μακράν (τα παιχνίδια που έχει για παιδιά). Εχουν τεράστιο σουξέ στους σκύλους. Και στοιχίζουν και λιγότερο.

Κρεβάτι: Οικονομική λύση (12 Ευρώ?) είναι από τα Jumbo - το κλασικό με την καρώ μπορντούρα που έχουμε μάλλον οι μισοί από εδώ μέσα. Παίρνεις αυτί και αργότερα με την ησυχία σου και ανάλογα με το πόσο μεγάλωσε βρίσκεις άλλο αν θέλεις.

Must: Scalibor θα του βάλεις άμεσα. Αν τον κάνεις μπάνιο, θα τον κάνεις μπάνιο πριν του βάλεις το scalibor.
Ευχαριστώ!

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Δηλαδή ανακεφαλαιώνω:
1. κρεβατάκι
2. scalibor κολάρο
3. shampoo για σκύλους
4. ξηρά τροφή
5. μπωλάκια
6. πάνες ( δεν ξέρω αν θα τις τιμήσει :) )
7. λουρί σαμαράκι

Ε και φυσικά επίσκεψη στον κτηνίατρο!

Ξεχνάω κάτι?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Μην πάρεις πάνες, κατευθείαν έξω. Είναι 1,5 χρονών και μπορεί να κρατηθεί. Ατυχήματα πιθανόν να έχει απο στρες όμως όχι από ακράτεια.

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Μην πάρεις πάνες, κατευθείαν έξω. Είναι 1,5 χρονών και μπορεί να κρατηθεί. Ατυχήματα πιθανόν να έχει απο στρες όμως όχι από ακράτεια.
Να μην στρώσω πάνα σε ένα σημείο να μάθει για αρχή να πηγαίνει εκεί τουλάχιστον και όχι παντού? :confused:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.362
Κι εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για πάνα.
Ασε που επειδή είναι αγοράκι έτσι κι αλλιώς, που να βάλεις πάνα; Θα πρέπει να τις περάσεις ταπετσαρία σε κάθε πιθανό σημείο :D Δεν λέει... Από το λουρί -και όχι απαραιτήτως σαμαράκι- και έξω, από την αρχή.

Να θυμηθείς να τον τσιπάρεις και να του περάσεις ταμπελάκι με τα στοιχεία του.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
πανέμορφο είναι!!!! άντε με το καλό!!!
και εγώ είμαι της άποψης να μην βάλεις πάνα!!
και τις πρώτες μέρες μέχρι να καταλάβει οτι δεν πρέπει να λερώνει στο σπίτι να τον βγάζεις πολλές φορές την ημέρα
και όταν τα κάνει έξω να τον επιβραβεύεις με χάδια ή λιχουδιές κτλ!!
και το όνομα αυτού?????:)

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
και το όνομα αυτού?????:)
Μπορεί να τον φωνάζουν ήδη κάπως γιατί είναι 2 βδομάδες στο καταφύγιο και μπορεί να έχει συνηθίσει κάποιο όνομα..
Αν όχι μ αρέσουν το Archie και το Charlie!