Κουράστηκα να περιμένω! (Αναζήτηση μικρόσωμου)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Νομίζω ότι πρέπει να καταχωρηθεί το Charlie....γιατί από τρομερή σύμπτωση αυτό είναι το όνομα που του έβγαλαν και στο καταφύγιο!!!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Κι εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για πάνα.
Ασε που επειδή είναι αγοράκι έτσι κι αλλιώς, που να βάλεις πάνα; Θα πρέπει να τις περάσεις ταπετσαρία σε κάθε πιθανό σημείο :D Δεν λέει... Από το λουρί -και όχι απαραιτήτως σαμαράκι- και έξω, από την αρχή.
Μαράκι μου θα σου πω κάτι που θα σου φανεί περίεργο!!
Ο Σπούκυ παρ' όλο που βγαίνει συνεχώς έξω και έχει μάθει να "ποτίζει" ότι βρει μπροστά του, έχει πάντα μια πάνα μέσα στο μπάνιο.
Αν θυμάσαι, λόγω δουλειάς, υπάρχει περίπτωση να αργήσω πολύ να γυρίσω σπίτι, οπότε η πάνα χρειάζεται για να μην μου λερώνει το πάτωμα.

Και δεν χρειάστηκε να την κάνω ταπετσαρία !!! :D:D:D
Αν και αγοράκι, όταν χρειαστεί να πάει στην πάνα, δεν σηκώνει ποτέ το πόδι... :)
Άσε που έχει μάθει να σπρώχνει και την πόρτα του μπάνιου. Το περίεργο δε είναι ότι δεν του το έμαθα εγώ αυτό !!

Πάντως, αν ενδιαφέρεται κανείς, οι πιο φτηνές πάνες είναι στο Τζάμπο. 4,30 ευρώ το πακέτο και έχουν και αυτοκόλλητα στις τέσσερις γωνίες για να μην φεύγει από τα πλακάκια.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
eve1 να σου ζήσει το καινούργιο μωρό, καλώς να το δεχθείς.
Να μας το φέρεις να το γνωρίσουμε κι' από κοντά :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Πάντως, αν ενδιαφέρεται κανείς, οι πιο φτηνές πάνες είναι στο Τζάμπο. 4,30 ευρώ το πακέτο και έχουν και αυτοκόλλητα στις τέσσερις γωνίες για να μην φεύγει από τα πλακάκια.
Πες το πιο νωρίς αυτό άνθρωπέ μου να σωθούμε! Εσένα μάλλον δεν θα σου έχει κολλήσει στο πόδι από τον αέρα κατουρρημένη πάνα... ναι και αυτό το έζησα!

Ερώτηση: Φαντάζομαι είναι κανονικά ανθρώπινα υποσέντονα, έτσι?

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Πες το πιο νωρίς αυτό άνθρωπέ μου να σωθούμε! Εσένα μάλλον δεν θα σου έχει κολλήσει στο πόδι από τον αέρα κατουρρημένη πάνα... ναι και αυτό το έζησα!

Ερώτηση: Φαντάζομαι είναι κανονικά ανθρώπινα υποσέντονα, έτσι?
Σόρρυ, δεν το ήξερα πιο νωρίς, τώρα τελευταία τις έφερε !!! ;)
Λοιπόν, επειδή έχω δοκιμάσει και τα ανθρώπινα υποσέντονα (αυτά που πουλάνε στο σούπερ μάρκετ), είναι ίδιες σε διαστάσεις, αλλά πιο λεπτές σε πάχος και πολύ πιο απορροφητικές !!!

Επίσης έχουν την ιδιότητα να κρατούν τα υγρά (τσίσα) κάτω από την επιφάνεια και να τα συγκεντρώνουν στην μέση. Ακόμα δεν μυρίζουν!!! γιατί απορροφούν τις μυρωδιές.
Το υλικό τους είναι περίπου σαν τις λεπτές σερβιέτες που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες.

Είναι φτιαγμένες για σκύλους και γάτες (έχει φωτό στην συσκευασία αποκλείεται να το μπερδέψεις), και το έβαλε πρόσφατα στο τμήμα πετ-σοπ. Εγώ το βρήκα σε μεγάλο Τζάμπο, στο λιμάνι του Πειραιά εδώ και ένα μήνα περίπου.

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
τι έγινε με τον μικρό?!?!?!?!?
τον πήρες??:):)
Δυστυχώς όχι ακόμα, γιατί δε μπορούσαν να μου τον φέρουν την Κυριακή τελικά.. Θα έρθουν ή Παρασκευή η Σάββατο. Εύχομαι Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο πρωί για να περάσουμε αρκετό χρόνο μαζί.. Πάντως είμαι πανέτοιμη!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μαράκι μου θα σου πω κάτι που θα σου φανεί περίεργο!!
Ο Σπούκυ παρ' όλο που βγαίνει συνεχώς έξω και έχει μάθει να "ποτίζει" ότι βρει μπροστά του, έχει πάντα μια πάνα μέσα στο μπάνιο.
Αν θυμάσαι, λόγω δουλειάς, υπάρχει περίπτωση να αργήσω πολύ να γυρίσω σπίτι, οπότε η πάνα χρειάζεται για να μην μου λερώνει το πάτωμα.

Και δεν χρειάστηκε να την κάνω ταπετσαρία !!! :D:D:D
Αν και αγοράκι, όταν χρειαστεί να πάει στην πάνα, δεν σηκώνει ποτέ το πόδι... :)
Άσε που έχει μάθει να σπρώχνει και την πόρτα του μπάνιου. Το περίεργο δε είναι ότι δεν του το έμαθα εγώ αυτό !!

αααααα!! τωρα το ειδα αυτο!! Παω Jumbo ΤΩΡΑ! :) Θελω μια για τη μεγαλη βεραντα που τη παιρνει ο αερας αν και η μικρη τα κανει ολα εξω πια...μεγαλωσε...!

Με το καλο να δεχτεις το σκυλακι σου!!

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Γειά σας! Τι προτείνεται κολάρο ή σαμαράκι για μικρόσωμο σκυλί? Τι εταιρείας? Από που να το πάρω? Δεν θέλω απ το p**city γιατί προχθές αναγκάστηκα να πάρω απο εκεί κρεβάτι και τροφή γιατί έψαχνα ένα άλλο στην Αγ.Παρασκευή και δεν το έβρισκα μέχρι που πήγε 9 παρά και το p**city ήταν μπροστά στα μάτια μου... το μετάνιωσα βέβαια αλλά...(Τουλάχιστον είναι ωραίο :) )
Πήρα ένα σαμπουάν από το Σουπερμάρκετ και μάλλον είναι για πέταμα απ ότι διαβάζω... Ποιο λουρί είναι πιο ασφαλές? Αυτό με το κουμπί που μακραίνει και μικραίνει ή υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει ο μηχανισμός και να τρέχουμε μετά? Τα ίδια λουράκια κάνουν και για κολάρα και για σαμαράκια? Τα κακάκια στις βόλτες πως τα μαζεύετε?

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
εγω προτημω το σαμαρακι γιατι με το κολλαρο οταν τραβαει την λυπαμε σαν να πνιγετε μου φενεται,στο σπιτι της φοραω το κολλαρο της με το κουδουνακι γιατι μαρεσεςι να ξερω που γυρναει η τσαπαρδωνα,κ στη βολτα φοραμε το σαμαρι,
πιο βολικο λουρι μου ερχετε το φλεξι που μακραινει γιατι δεν χρειαζεται να τρεχεις απο δω κ απο κει κ το σκυλι νιωθει πιο καλα,το να σκιστει δεν το νιμιζω,απλα ειναι λιγο επικυνδυνο,εγω τις προαλλες επεσα στην βολτα κ η μικρη απο την τρομαρα της ετρεξε γιτι ειχε το περιθωριο εφοσον το κουμπι ηταν στο ελευθερο κ μπλεχτηκε στις ροδες ενος αμαξιου σταματημενου κ μια ωρα να την βγαλω...οπως κ ενα αλλο κακο περιστατικο ειναι που μας ορμουσε ενα σκυλι κ αυτη αρχισε να κρυβεται κ μπλεκχτηκε σε μια κολωνα με σιδερα κ δεν μπωρπυσαμε να φυγουμε,ευτυχως ηρεμησε ο αντιπαλος αλιως θα ημαστραν φυλακισμενες εκει να μας κανει οτι θελει....
τα κακακια τα μαζευω με χαρτακι κ μετα σε ακουλιτσα απο τις διαφανες τις μικρες κ πεταμα στο πιο κοντινο καδο!:):)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το φλέξι είναι ρίσκο , εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Αν ο σκύλος δει κάτι και τραβήξει ξαφνικά ,εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί και μέχρι να τον χτυπήσει αυτοκίνητο Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς κάνοντας του κάποια μαθήματα υπακοής και να είσαι σίγουρη Εξάλλου εγω θα σου πρότεινα πρώτα να δεις τι συμπεριφορά έχει γενικά ο σκύλος με ένα απλό λουρί και μετά να αποφασίσεις τι είδους λουριά θα του πάρεις

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, το φλέξι είναι επικίνδυνο. Το Μουφ το τραβάει ξαφνικά και μου έχει σκίσει τα δάχτυλα. Το χρησιμοποιώ τώρα όταν είναι να τον βγάλω στον κήπο για τις βιολογικές του ανάγκες όταν ξυπνάει το πρωί και το βράδυ ώστε να στερεώνω το χερούλι μέσα από την πόρτα και να έχει τη δυνατότητα το Μουφ να περπατάει πάνω-κάτω για λίγο μέχρι να του 'ρθουνε. Εννοείται ότι το Μουφ δε μένει στον κήπο μόνο του πάνω από πεντάλεπτο. Δυστυχώς δεν έχω φράχτη και αν το αφήσω τελείως μόνο χωρίς λουρί θα εξαφανιστεί, ΣΥΝ το ότι θα φάω πρόστιμο από 75 δολλάρια και πάνω.

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Οπότε για αρχή θα χρησιμοποιήσω απλό λουράκι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες που παρατηρώ στις βόλτες μου πολλοί τα έχουν χωρίς λουρί ελεύθερα και είναι και κάτι τέρατα 100 κιλά! Μια μπουκίτσα θα τον έχουν τον δικό μου :(