Κουτάβια και εμβόλιο λύσσας

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπα! Τα σχέδια ματαιώθηκαν διότι αποφάσισα να κάνω ακριβώς ό,τι θα κάνανε κι οι αρχαίοι: ρώτησα το Μαντείο των Δελφών!:D:D:D:D:D

Όχι, δε μουρλάθηκα (ακόμα!:)), αλλά έχω ένα φίλο του οποίου τη γνώμη ακούω σχεδόν πάντα και ο οποίος για διάφορους λόγους έχει μια τάση να εκφέρει τη γνώμη του με τη βαρύτητα χρησμού!:D:D:D:D:D

Με είχανε πιάσει λοιπόν οι στενοχώριες για την ανθρώπινη κακία και έκανα μια δωρεά χρημάτων και προμηθειών που πήγαν τελικά στο καταφύγιο του Μίσιγκαν που έσωσε πρόπερσυ το Μουφάκι μου. Διάβασα ότι τους έρχονται 5000 περίπου αδέσποτοι σκύλοι το χρόνο και κάνουν ευθανασία στους 2500 που μένουν στα αζήτητα για αρκετό καιρό! Στην περίπτωση Μουφακίου αποφασίσανε να μην το φάει η μαρμάγκα, οπότε όχι μόνο το προωθήσανε προς υιοθεσία, αλλά δώσανε και μάχη με κάτι κάργιες του Αυστραλο-σωστικού ομίλου για να πάρουνε το Μουφ (οι εν λόγω κότες αμφισβητούσανε ότι είναι βέρος Αυστραλέζος). Πήρε δε καιρό να το δω εγώ και να το ζητήσω.

Επειδή λοιπόν κάνανε τα παραπάνω, σκέφτηκα και το καημένο το πρώην αδέσποτο και συνειδητοποίησα τι σημαίνει το Μουφίδιο για μένα αφού μου κατέβασε και την πίεση που είχε ανεβεί στα ύψη πρόπερσυ λόγω ιδιαιτέρων προβλημάτων που ευτυχώς παρήλθαν και είμαι και πάλι αισίως υποτασική, αποφάσισα να στραφώ στο μαντείο.

Το δε μαντείο επεσήμανε ότι ο Αυστραλέζος επέλεξε ΜΟΝΟΣ του το δεύτερο σκύλο και επομένως πρέπει να ακούσω αυτόν και όχι τον εαυτό μου.

Επομένως μόλις γυρίσω Αμερική θα πάρω το πρώην αδέσποτο με το οποίο κάνει παρέα στη φάρμα εφόσον αυτό βρίσκεται σε καλή υγεία. Το έγραψα ήδη για εκπαίδευση και ματαίωσα όλα τα άλλα σχέδια για κουτάβι.:D:D:D:D:D

Υ.Γ. Εκείνη η καρασνομπαρία ο φίλος μου ήθελε το κουτάβι ράτσας, τρομάρα του! Νίκησαν όμως το Μουφ και το Μαντείο (μεγάλη η χάρη του! :D:D:D:D:D).

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μεγάλη η χάρη της Πυθίας, λοιπόν, που δεν έμεινε στους έμμετρους διφορούμενους χρησμούς, αλλά σου έδωσε σαφή απάντηση και σε έβγαλε από το κρίσιμο δίλλημα!

(Αν σας περισσεύουν τίποτα φύλλα δάφνης ή οτιδήποτε άλλο σε ανεπεξέργαστη, φυσική μορφή, στείλτε το και σε μας ρε παιδιά! Μην είστε μοναχοφαγαδες! :p:D)

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
44
Νεα Ιωνια
Nα ρώτησω κι έγω επι τη έυκαιρια έκανε ο Ατταλας τον πρώτο κύκλο εμβόλια και μου λεει η ντοκ βόλτες με αλλά σκύλια μέχρη να γίνει και ό δέυτερος κύκλος κομμένες !!! όποτε και ο σκύλος θα έχει γίνει Τραμπούκος??? θα είναι 3 μηννων τώτε .
Τώρα εγώ τι να κάνω να τον πηγαινω βόλτες στο άλσος εκει κόντα μ ????? :confused:

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μεγάλη η χάρη της Πυθίας, λοιπόν, που δεν έμεινε στους έμμετρους διφορούμενους χρησμούς, αλλά σου έδωσε σαφή απάντηση και σε έβγαλε από το κρίσιμο δίλλημα!

(Αν σας περισσεύουν τίποτα φύλλα δάφνης ή οτιδήποτε άλλο σε ανεπεξέργαστη, φυσική μορφή, στείλτε το και σε μας ρε παιδιά! Μην είστε μοναχοφαγαδες! :p:D)
Αν νομίζεις ότι ο χρησμός δεν ήταν έμμετρος, πλανάσαι αγαπητή μου πλάνην οικτράν!:D:D:D:D:D

Μιλάμε, το κείμενο να είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ποιητικό, σε ελεύθερο μέτρο και με πολλές ποιητικές και περιγραφικές λέξεις!:D:D:D:D:D Επίσης δεν έλεγε "πάρε το αδέσποτο, μωρή!" αλλά έγραφε πράματα του τύπου: "είναι ενδιαφέρον το πώς τα πάνε καλά δυο σκυλιά, γενικώς και αορίστως" και "ο Αυστραλέζος μίλησε!"

Όσο για την αρχαία Πυθία, καμιά φορά, λέει, δεν έδινε και πολύ λοξούς χρησμούς. Επίσης η δικιά μου Πυθία δίνει καμιά φορά λοξότερους χρησμούς υπό μορφήν ρητορικών ερωτήσεων!!!!!:D:D:D:D:D

Πάντως σόρρυ η Πυθία είναι ΙΧ δικιά μου!:p:D:D:D:D:D Αφήστε δηλαδή που είναι και πολύ στεναχωρημένος τελευταία διότι του πεθάνανε και οι δυο σκύλοι πρόσφατα από γηρατειά και τον κλαίνε και οι ρέγγες.....:(:(

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Είπαμε: μίλησε η Πυθία! Άμα πει κάτι η Πυθία, τελείωσε το θέμα!:D:D:D:D:D Η Πυθία αυτή μέχρι και το χρηματιστήριο πώς θα πάει προβλέπει, πάντοτε ποιητικά!:p:p:D:D:D:D Έκανε και προβλέψεις για την αγορά κατοικιών στην Καλιφόρνια και πώς θα κυμανθεί αυτή (μιλάμε για λεπτομέρειες τώρα)! Και όχι, δεν επενδύω σε τίποτα με ή χωρίς συμβουλή της εν λόγω Πυθίας, κουβεντούλα κάνουμε.

Πάντως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του φίλου μου και Πυθίας: ο φίλος μου πήρε μόνο μια φορά στη ζωή του αδέσποτο κι αυτό διότι έβγαζε πια μάτι και ήτανε και καθαρόαιμο. Η Πυθία παίρνει μόνον αδέσποτα και μάλιστα είχε πάρει και αδέσποτο με χάλια δόντια και κλαψούριζε ότι τον έβριζε η κτηνίατρός του και τον εκβίαζε μέσω των παιδιών του να ξοδεύει περί το διχίλιαρο το χρόνο για να του καθαρίζει τα δόντια!!:p:p:D:D:D Επίσης όταν πήρα το Μουφ το αντιμετώπισε πιο πολύ σαν οντότητα με δική της προσωπικότητα που έχει γνώμη, έχει δικαίωμα στη γνώμη και πρέπει και να την ακούω. Σε αντίθεση φυσικά με την καρασνομπαρία που αντιμετωπίζει το Μουφ ως σκύλο και θέλει να μου τον μετατρέψει σε αυτόματο που θα εκτελεί διαταγές (πλην όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!).

Σοβαρά όμως, αποφάσισα ότι αν το αδέσποτο υφίσταται ακόμα, δηλαδή δεν το έχουν δώσει αφού δεν κάνουν κράτηση σε σκυλιά, θα το πάρω. Και αν για κάποιο λόγο δεν είναι ή έχει πολλά προβλήματα, θα ρωτήσω αν υφίσταται ακόμα το προπέρσυνο αδέσποτο που έκανε παρέα με το Μουφ στην ανάδοχο φάρμα (είπαμε, το Μουφ είναι χωριάταρος και δεν εντυπωσιάζεται από φυλές). Και αν δεν υφίσταται πλέον θα πάρω τηλέφωνο το σερίφη στο Μίσιγκαν να του ζητήσω έναν από τους εναπομείναντες Αυστραλέζους-συγγενείς του Μουφ. Του έχουν περισσέψει 5 από τους 69 που κατάσχεσε συνολικά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr