Κουτάβι μερικών ημερών (Μάγια)


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ωχ πλησιάζει η ώρα του ταξιδιου για την κούκλα ε??? Θα μας πάει στα ξέναααααααα *agapoylas*
 


fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Πλησιάζει, πλησιάζει... :)

Τελικά για ΗΠΑ δε χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από τα κλασσικά. Κουλ κόσμος εκεί :p.

H μικρή μετά τη στείρωση έχει διπλασσιάσει την ενέργειά της... Πακέτο.
 


swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Φωταραααα :-D Καλή αρχη στην Καλιφόρνια :-D Βρηκες δουλειά εκεί ή κάποιο διδακτορικο ; :-D Απαντα με πμ :-D
 


fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Thanks ρεεε! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά! Ένα σπιτάκι με αυλή άμα βρούμε θα είμαστε κομπλές. Προς τα παρόν έχουμε κλείσει προσωρινό σπίτι, για να ψάξουμε από κει.

Υ.Γ. Μεταδιδακτορικό (postdoc) στο Stanford, σιλικον βαλεϋ :).
 


swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Ωραίοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος ;) Αντε με το καλό να πάνε όλα όπως επιθυμείτε :D
 


fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Θενκς!

Λοιπόν, Τρίτη 19 Μάρτη πετάμε μέσω Φρανκφούρτης για San Fransisco. Ελπίζω να μη γίνει καμιά στραβή και μείνει το κουτάβι εκεί... Έχουμε 1 ώρα και 30 λεπτά για την αλλαγή. Ο θεός βοηθός...
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Καν' τους τα λίγο τσουρέκια εκεί στην αλλαγή, να επιβεβαιώσεις ότι φορτώθηκε και το box της Μάγιας.
Μάλλον δεν θα μπορείς να έχεις οπτική επαφή, αλλά έχε γενικά τον νου σου. Και μην ντραπείς, να τους γίνεις τσιμπούρι για να σιγουρευτείς.
 




ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλο ταξιδι να εχετε και ευχομαι να σας πανε ολα οπως επιθυμειτε. Νταξει θα ζοριστει λιγο η Μαγια αλλα μικρο το κακο, μεχρι την επομενη μερα θα το εχει ξεχασει. Να μας γραψεις νεοτερα να εχουμε μια ιδεα γιατι καποια στιγμη μας βλεπω να φευγουμε κι εμεις (αλλα προς Ευρωπη μερια :p ).
 


Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Εγω μπαίνω τελευταία στο αεροπλάνο. Πριν κλείσουν οι πόρτες φέρνει ο υπεύθυνος το load sheet, που υπογραφει ο captain. Ρωταω λοιπον αν φόρτωσαν τα σκυλιά και μετά πάω στην θέση μου.
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Εγω μπαίνω τελευταία στο αεροπλάνο. Πριν κλείσουν οι πόρτες φέρνει ο υπεύθυνος το load sheet, που υπογραφει ο captain. Ρωταω λοιπον αν φόρτωσαν τα σκυλιά και μετά πάω στην θέση μου.
Κάτι τέτοιο εννοούσα ;-)
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
Tι έγινε, όλα καλά? Μου ρθε φλασιά ότι ταξιδευατε την προηγούμενη βδομάδα. Ωχ, την προηγούμενη Τρίτη ήταν.. με τις απεργίες και τη χιονοθύελλα στη Γερμανία..? Ελπίζω να πήγαν όλα καλά. Άντε καλή εγκατάσταση, περιμένουμε νέα όταν έχετε νετ.
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και εγω σας σκεφτόμουν σημερις το πουρνό! Για πείτε τι γινεται, είστε οκ στα ξένα, τακτοποιηθηκατε?
 


fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Γειαααα σας από το California!

Το ταξίδι μας ξεκίνησε την Τρίτη 19 Μαρτίου στις 2.30 τα ξημερώματα από το Άργος. 6.30 πετούσαμε από το Ελ.Βεν. και μέσω Φρανκφούρτης όπου θα είχαμε 1.30 ώρα αναμονή θα φτάναμε στο San Francisco μετά από συνολικά 15 ώρες.

Τη Μάγια γενικότερα τη βάζαμε στο crate από το Νοέμβρη, οπότε είχε αρκετό καιρό να συνηθίσει. Στην Πάτρα όποτε φεύγαμε από το σπίτι τη βάζαμε στο crate και γενικά όλα ήταν κανονικά, χωρίς προβλήματα.

Στο Ελ.Βεν. αφού την περπατήσαμε λίγο και έκανες τις ανάγκες της την κάναμε check-in μια ώρα πριν την αναχώρηση. Ρωτήσαμε αν μπορούσαμε να την κρατήσουμε παραπάνω, αλλά δε μας άφησαν. Την πήγα στον ειδικό θάλαμο, της έδωσα νεράκι και λίγο φαγητό (το μισό από όσο τρώει κανονικά σε μια δόση) αφού θα ήταν νηστική πολλές ώρες και την αποχαιρέτισα. Η μικρή κατάλαβε ότι κάτι γινόταν, οπότε εκεί που στο check-in είχε όρεξη και νόμιζε ότι είμασταν κάπου για παιχνιδι, όταν κατεβήκαμε κάτω της κόπηκαν απότομα. Ήταν πάντως πολύ καλό κορίτσι και δε μας κούρασε καθόλου.

Στην πύλη πριν την αναχώρηση ρωτήσαμε αν έχει μπει στο αεροπλάνο και μας απάντησαν ότι όλα οκ. Οπότε μπήκαμε κι εμείς μέσα και ελπίζαμε ότι όλα θα πήγαιναν καλά.

Φτάσαμε Φρανκφούρτη λοιπόν, με πολύ άγχος κι εγώ και η Μαρία, και πάμε κατευθείαν προς τη νέα πύλη για το μεγάλο ταξίδι (γύρω στις 11.30 ώρες μέχρι SF). 'Οταν άρχισε η επιβίβαση ρωτήσαμε αν είχε μπει το κλουβί και αφού πήραν τηλέφωνο μας απάντησαν αρνητικά. Εκεί μας έκοψε λίγο κρύος ιδρώτας... 'Ολος σχεδον ο κόσμος είχε μπει στο αεροπλάνο, αλλά εμείς ακόμα περιμέναμε να μας που για τη Μάγια. Αν δεν έμπαινε η μικρή προφανώς ούτε κι εμείς θα μπαίναμε.

Ευτυχώς η Μαρία πήγε προς τα παράθυρο της αίθουσας όπου είχε και οπτική επαφή με το αεροπλάνο και για καλή μας τύχη είδε να φορτώνουν το κλουβί της Μάγιας! Οπότε μπήκαμε κι εμείς μέσα και άρχισε το μεγάλο μας άγχος...

Εννοείται πως η ώρα δε περνούσε με τίποτα, αλλά κάποια στιγμή φτάσαμε SF. Περνάμε σχετικά γρήγορα από τον έλεγχο για τις VISA και φτάνουμε στο χώρο παραλαβής αποσκευών. Εκεί ρωτήσαμε έναν υπάλληλο και μας έδειξε μια πόρτα ακριβώς δίπλα όπου γινόταν η παραλαβή των κατοικιδίων.

Πάμε προς τα κει λοιπόν και βλέπουμε το κουτί της Μάγιας να μας περιμένει, σε απόλυτη ησυχία, ενώ καθώς πλησιάζουμε μας έρχεται μια πολύ ασχημη μυρωδιά. Φτάνουμε στο κουτί, μιλάμε στη Μάγια που απλά κάνει ένα γουβ, ανοίγουμε τη πόρτα και βλέπουμε το ΧΑΟΣ. Το κουτί γεμάτο ακαθαρσίες παντού, κοινώς σκ!#!$!τά, σχεδόν σε υγρή μορφή, μέχρι και στην οροφή!!! Όταν λέμε παντού εννούμε ΠΑΝΤΟΥ! Στην οροφή, στα πλάγια, στην πόρτα, στο πίσω μέρος, πραγματικά παντού. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πως μπορεί να έγινε αυτό... Η Μαρία λέει ότι απλά φοβήθηκε πάρα πολύ η μικρή, εγώ λέω ότι κάτι μαλακία παίχτηκε 100%. Δε γίνεται όσο και να θέλει το μικρό να χέσει στην οροφή. Πώς να το κάνουμε, δε γίνεται...

Πάμε στη Μάγια... Ανοίγουμε το κλουβί, βγαίνει έξω και απλά κάνει κάτι λίγες χαρούλες. Η μικρή ήταν σε σοκαρισμένη. Χάρηκε που μας είδε, αλλά δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Εμείς απλά χαρήκαμε που ζει και η επομενη σκέψη μας ήταν απλά να ΦΥΓΟΥΜΕ! Πάλι καλά που είχαμε κλείσει μεγάλο αυτοκίνητο, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να μας βάλει μέσα κανένα ταξί.
 


fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Φτάνουμε σχετικά εύκολα στο σπίτι που είχαμε κλείσει και το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να κάνουμε ένα μπάνιο στη Μάγια. Την καθαρίζουμε από τα σκ@##$!τα και τη βάζουμε να ξαπλώσει δίπλα μας. Για να μη σας κουράζω, η μικρή επανήλθε την επόμενη μέρα... Στη συνέχεια έλυσα το crate και το καθάρισα. Σκ!#$$τα σε υγρή μορφή παντού...

Τώρα πλέον η μικρή έχει πει σε κανονικούς ρυθμούς. Η περιοχή εδώ είναι ο παράδεισος του σκύλου! Άπειρα πάρκα με πράσινο, άπειρα δέντρα, ανοιχτοί δρόμοι, καθόλου κίνηση, πολλά σκυλάκια και παντού! Το αγαπημένο της σπορ είναι να κυνηγάει τα σκιουράκια!!! Αυτά βέβαια ανεβαίνουν στα δέντρα και αυτή από κάτω να πηδάει σα τρελή να τα πιασει! Έκανε και τις πρώτες παρέες και πλέον είναι χαρούμενη!

Αυτά λοιπόν ήταν τα νέα μας!

Θα είμαστε σε επαφή... :)


Μάγια και Μαρία στην Castro Street, Mountain View


Σκυλοπάρκο στο Mountain View. Πάμε ρε Μάγιαααα!
 


KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Μία χαρά λοιπόν αφού φτάσατε και όλα πήγαν καλά με την μεταφορά της Μάγιας τώρα σας μένει να περάσετε τέλεια στην νέα ζωή και να σου πώ ζηλεύω αρκετά γιατί σε εμάς δεν έχει τίποτα για τον σκύλο μας εδώ στην Πάτρα.
Όσον αφορά το σημείο που γράφεις ότι ακόμα και στην οροφή είχε σκ@τ@ δηλαδή απο την έξω μεριά?:confused:Ίσως απο τα κουνήματα και το άγχος της να μην μπόρεσε να κρατηθεί αλλιώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό και δεν θέλω.
 
Last edited:




fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Ευχαριστούμε!

Σκ@$@τά είχε εσωτερικά στο κουτί, από τα πλάγια και τα κάγκελα της πόρτας, μέχρι και την οροφή. Πραγματικά άγνωστο πώς μπορεί να έγινε... Και μιλάμε για ύψος πάνω από τον κωλ!$!#$ράκο της Μάγιας :).
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Λίγη διάρροια, ένας σκύλος σε κλειστό χώρο που πιθανότατα φοβάται και μερικά κενά αέρος, υποθέτω ότι το καταφέρνουν το κόλπο... Σημασία έχει ότι όλα πήγαν καλά! Να μου τη φιλήσεις?