Καλημέρα και χρόνια πολλά στη παρέα.έχω το εξής πρόβλημα..Ήρθε στα χέρια μου ένα κουτάβι 20 ημερών η σκύλα δεν μπορούσε να το κρατήσει εξαιτίας επιπλοκών στη γέννα.Το φροντίζω εγώ μαζί με την σκύλα μου η οποία έχει αναλάβει τον καθαρισμό και τη ζεστασιά του κουταβιού.Το ταϊζω με το μπιμπερό αλλά είναι τόσο λαίμαργο που το γάλα τις περισσότερες φορές το βγάζει από τη μύτη.Προσπάθησα τα πάντα αλλαγή πιπίλας μήπως έφταιγε αυτό,να του δίνω λιγότερα ml γάλα αλλά τίποτα.Η κοιλίτσα του όταν τρώει ακομα και λίγα ml πρήζετε αρκετά.Επίσης τα κακά του ειναι νερό με λίγα καφε κομματάκια(διάρροια δλδ).Δεν ξέρω τι να κάνω η κτηνίατρος μου είπε να κόψω το γάλα και να αρχίσω να του δίνω κονσέρβα πατέ.Εμένα μου φαίνεται πολύ μικρό για να μπορέσει να φάει ακόμα καλά καλά δεν περπατάει.Του έβαλα λιγη πατέ αλλά αυτό το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθεί να την θηλάσει από το πιάτο και να γκρινιάζει ψάχνοντας το μπιμπερό.Θεωρώ ότι είναι πολύ μικρο ακόμα για να φάει δεν ξέρω τι άλλο να κάνω φοβάμαι μήπως πεθάνει....Αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ας με βοηθήσει ευχαριστώ..