Μπραβο!λοιπόν μολις γυρισαμε απο τον κυριο Ερρικο με ευχαριστα νεα.το προβλημα ειναι οτι στον 1 αγκωνα ενας χονδρος θα επρεπε να ειχε γινει οστο (στον αλλο εχει γινει) θα περιμενουμε 1,5 μηνα να δουμε την εξελιξη,παντως ειναι κατι που διορθωνεται,το καλο ειναι οτι μας ειπε οτι εχει φοβερα ισχυα, συγκεκριμενα ειπε ''λιγα γπ εχουν τετοια ισχυα με τετοιες γωνιες'' παραθετω τις ακτινες:
ο χονδρος που δεν εχει γινει οστο ειναι η οριζοντια γραμμη διπλα απο το μπαλακι
View attachment 31549
και τα ''φοβερα ισχυα''
View attachment 31548
κανείς?να ρωτησω και κατι αλλο,ο αλπεν απο 2 μηνων παιρνει osteoplus (ασβεστιο) και vital (βιταμινες) πριν 1 εβδομαδα ξεκινησε και canosan ειναι ενα χαπι με μυδια για τις αρθρωσεις του,ολα μας τα εδωσε ο γιατρος (και μια που ειχα πιο παλια μας τα ειχε δωσει ασβεστιο και βιταμινες )ο Κος Ερρικος μας ειπε να τα κοψουμε ολα εκτος απο το canosan γιατι δεν χρειαζονται λεει, ο αλπεν τρωει royalcanin maxi junior,εσεις τι λετε ειναι πολλα?
off:ο Κος Ερρικος καταπληκτικος σαν γιατρος κ σαν ανθρωπος,μας εξηγησε τα παντα και με υπομονη! (θα εγραφα και αλλα, αλλα μην πιαστει και για διαφημηση και φαω καν μπαν)
με αυτον τον π0000στη ειναι το προβλημα,δεν γινεται κοκαλο να σταματησει να υποφερει ο ΑλπενΑ!!Νόμιζα με τον χόνδρο ήταν το πρόβλημα!!
Πηραμε και δευτερη γνωμη,τελικα πρεπει μεσα στον μηνα να χειρουργηθει.Σημερα βγαλαμε 2η ακτινα,ειμαι πολυ στεναχωρημενος, πολυ ομως.Το κοκκαλο αυτο δεν εχει ενωθει
Κατα 99% θα πρεπει να κανει χειρουργειο,Σε 20 μερες θα ξερω σιγουρα.
Πολυ ξενερωμα,και για το σκυλο δεν ειναι πιστευω οτι καλυτερο να ανοιγεις την αρθρωση και να της βαζεις βιδα,και για τα λεφτα,να δω που θα τα βρω.
Όλα καλά θα πάνε, καταλαβαίνω πως νοιώθεις γιατί χειρουργήθηκε και ο έλβις πριν 3 βδομάδες αλλά θα δεις πόσο γρήγορα θα αναρρώνει και ότι γρήγορα θα δεις τον σκύλο σου μια χαρά και θα το ξεχάσεις κι εσύ μαζί του. Καλή επιτυχία εύχομαι!Σημερα βγαλαμε 2η ακτινα,ειμαι πολυ στεναχωρημενος, πολυ ομως.Το κοκκαλο αυτο δεν εχει ενωθει
Κατα 99% θα πρεπει να κανει χειρουργειο,Σε 20 μερες θα ξερω σιγουρα.
Πολυ ξενερωμα,και για το σκυλο δεν ειναι πιστευω οτι καλυτερο να ανοιγεις την αρθρωση και να της βαζεις βιδα,και για τα λεφτα,να δω που θα τα βρω.Τεσπα κανω υπομονη και αρχιζω της οικονομιες γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησω ετσι,καθε φορα που κουτσαινει ποναω και εγω μαζι του.