Κουτσαίνει λίγο!

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
περαστικα του jimbo,ελπιζω να πανε ολα καλα.
δεν εχω βρεθει στη θεση σου...μην εχεις ομως τοσο αγχος δεν ωφελει σε τιποτα .

και παλι περαστικα του.
καλη τυχη.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ολα καλα θα πανε! Αν εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο που θα το κανει και το εχεις ψαξει λιγο, μην τρελαινεσαι. Το καταλαβαινει κι ο σκυλακος. ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
28/2 πάμε για αιματολογικες.
29/2 Μπαινει εισαγωγη για να κανει το χειρουργειο και να προστεθει η βιδα.
Απο τοτε που κλεισαμε την ημερομηνια καπνιζω κανα δυο καπνους την ημερα και 15-20 ml ηλεκτρονικο.
Το αγχος ειναι στο θεο.Μονο σπασμοι δεν με εχουν πιασει ακομα.Ανησυχω πολυ?
Εχει κανει κανεις αλλος παρομοιο χειρουργειο?
Κάναμε εμείς πριν ένα μήνα, παρόμοιο όχι το ίδιο. Κάναμε την τεχνική που λέγεται ΤΤΑ μπήκε λάμα που στερεώθηκε με βίδες στο κόκκαλο. Αλήθεια σου λέω μην τρελένεσαι. Ο σκυλος ήταν χάλια μόνο όταν ξύπνησε. Μόλις πήγε σπίτι του ηρέμησε. Του δίναμε αντιφλεγμονώδη και αντιβίωση για 10 ημέρες. Μας είχε δώσει και παυσίπονα κι όταν τον βλέπαμε να νοιώθει άβολα του δίναμε. Δεν είναι ευχάριστο και τα έξοδα πολλά αλλά πάει πολύ καλά και ούτε που το θυμάται. Θα πάνε όλα καλά, ότι θέλεις και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε πμ.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Το πιο δυσκολο και για τους δυο μας θα ειναι το να μηνουμε για μια μερα μακρια ο ενας απο τον αλλον.
Πιστευω οτι μεσα τους ξερει οτι θα γινει για καλο.
Τα αντιφλεγμονωδη και τα σχετικα ειναι ακριβα?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Το πιο δυσκολο και για τους δυο μας θα ειναι το να μηνουμε για μια μερα μακρια ο ενας απο τον αλλον.
Πιστευω οτι μεσα τους ξερει οτι θα γινει για καλο.
Τα αντιφλεγμονωδη και τα σχετικα ειναι ακριβα?
Η αντιβίωση ήταν ανθρώπινη, Augmentin,καθόλου ακριβό. Τα αντιφλεγμονώδη ακριβούτσικα, το Onsior μου είχε δώσει αλλά επειδή πήραμε 10 και το κουτί έχει 28 αν σου δώσει αυτά μπορώ να σου δώσω εγώ. Επίσης έχω και rimadyl αν σου πει αυτα :p

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
ο Κος Ερρικος μας ειπε να τα κοψουμε ολα εκτος απο το canosan γιατι δεν χρειαζονται λεει, ο αλπεν τρωει royalcanin maxi junior,εσεις τι λετε ειναι πολλα?
σε ρώτησε ο sakann αν δίνεις χάπια "γλουκοζαμινης" και "χονδρειτινης" και είπες όχι..
απλά για να γνωρίζεις το canosan που συνέστησε ο γιατρός αυτά περιέχει!!

εύχομαι να πάνε όλα καλά και περαστά σας!!!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
το canosan μας το ειχε προτεινει ο κτηνιατρος ο κανονικος.
Το ειχα ψαξει το κουτι και δεν ελεγε τιποτα ,μονο για πρασινοχειλο μυδι.
Θα το ξαναδω σπιτι γιατι τωρα ειμαι στην δουλεια και θα σου πω

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
από ότι γραφεις ο δεύτερος σας είπε να το συνεχίσετε...δεν το έδωσες τελικά?

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
από ότι γραφεις ο δεύτερος σας είπε να το συνεχίσετε...δεν το έδωσες τελικά?
Ο κανονικος κτηνιατρος μας το προτεινε και ο ορθοπαιδικος μας ειπε να το συνεχισουμε
To δινουμε κανονικα.Ειχες δικιο εχει γλουκοζαμινη.Το αλλο μαλλον δεν το εχει.

Ολα καλά θα πάνε μη μασάς!!Ο jimbo θα πετάει σε ένα μήνα
Ο Jimbo και τωρα παταει μια χαρα.O Alpen εχει το προβλημα:p

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
Μιας και επανηλθε το σαιτ να σας πω τα νεα μας.
Τεταρτη χειρουργηθήκαμε.Μπηκαν οι βιδες,εγινε οστεωτομη της ωλενης και καθαρισμος.
Πεμπτη Ξαναχειρουργηθήκαμε ωστε να αποσυμπιεστεί καλυτερα το κοκκαλο.
Η αληθεια ειναι οτι την γλιτωσαμε φθηνα.
Απο 3/2/2012 που γιναν οι τελευταιες ακτινες μεχρι 1/3/2012 που γιναν οι προεγχειρητικες ακτινες το προβλημα πηρε ασχημη τροπη αποτομα.
Αρχισε να αναπτησετε οστεοαρθριτιδα τα κοκκαλα κανανε τραμπολινο,η ωλενη εδω και εκει.
Την διαφορα την καταλαβα στις ακτινες και εγω που δεν ειμαι γιατρος.Την γλυτώσαμε στο τσακ.Ισως αν το καναμε πιο μετα να μην ειχαμε επιτυχια.

Τωρα αναρρώνουμε με τον μπαμπα και την μαμα αγκαλια,και φιλια και υπνο το βραδυ στρωματσαδα ολοι μαζι κατω και τα σχετικα.
Το χειρουργειο αυτο εκτος οτι εσωσε τον Αλπεναρα μου, με βοηθησε να δω το ποσο καλο χαρακτηρα σκυλο εχω.
Χθες και σημερα βουρκώνω αρκετα συχνα με τις αντιδρασεις του.Ειμαι σιγουρος 1000% οτι εχει καταλαβει τι καναμε και γιατι.

παρτε και μια ακτινα μετεγχειρητική.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
Μπράβο ρε στον Αλπεν!!!
Εχει σταθει ''Παλικαρι'' και με το παραπανω.2 σερι χειρουργεια εκανε.δεν εβγαλε αχνα,δεν εκλαψε,δεν γκρινιαξε τιποτα.
Οι κοπελες στο Ιατρειο απόρησαν που δεν εκανε τιποτα.Ουτε την αναγκη του στο Κενελ δεν εκανε,την εκανε εξω.