Τριποδος + Ενα ποδι με ναρθηκα.Παει κουτσαίνοντας.Σε 4 μερες εχουμε αλλαγη και αφαιρεση του ναρθηκα 1 μεραΠως πατάει τώρα???
Τριποδος + Ενα ποδι με ναρθηκα.Παει κουτσαίνοντας.Σε 4 μερες εχουμε αλλαγη και αφαιρεση του ναρθηκα 1 μεραΠως πατάει τώρα???
Augmentin + NorbrookΗ αντιβίωση ήταν ανθρώπινη, Augmentin,καθόλου ακριβό. Τα αντιφλεγμονώδη ακριβούτσικα, το Onsior μου είχε δώσει αλλά επειδή πήραμε 10 και το κουτί έχει 28 αν σου δώσει αυτά μπορώ να σου δώσω εγώ. Επίσης έχω και rimadyl αν σου πει αυτα![]()
Nα ρωτήσεις πρώτα τον γιατρό πότε μπορεί να κολυμπήσει. Στην δική μου περίπτωση μου είπαν 2 μήνες μετά την επέμβαση.Να τον βαλω σιγα σιγα?
μου ειπε απο την αλλη εβδομαδα να ξεκινησωNα ρωτήσεις πρώτα τον γιατρό πότε μπορεί να κολυμπήσει. Στην δική μου περίπτωση μου είπαν 2 μήνες μετά την επέμβαση.
Ενας φιλος εχει βαρκα λες να τον παω στα ανοιχτα και να τον πεταξω μεσα?Η αλήθεια είναι πως σε θάλασσα ούτε εγώ τον έχω βάλει...Αυτό που θα δοκιμάσω το καλοκαίρι είναι παιχνίδι στην παραλία, αλλά να φοράω και εγώ μαγιό...Και πιστεύω πως με το τρέξιμο και με την ζέστη να τον κάνω να μπει...Εδώ είναι η πρώτη μας επαφή με τη πισίνα.... Που Όπως βλέπεις είναι τρομοκρατημένος....![]()
![]()
[video=youtube_share;dqi3OgsqluE]http://youtu.be/dqi3OgsqluE[/video]Μετά από 2 γύρους του άρεσε και πήγαινε πολύ καλά...Τώρα αν η πρώτη μας φορά ήταν κατευθείαν σε θάλασσα....Τι να σου πω...Δε ξέρω... Ίσως πάλι να του άρεσε, ίσως και όχι...Το ΠΑΝ είναι νομίζω να μην τον πιέσεις...
Χαχαχαχα... Είναι και αυτός ένας τρόπος...... :-DΕνας φιλος εχει βαρκα λες να τον παω στα ανοιχτα και να τον πεταξω μεσα?![]()