Κουτσαίνει λίγο!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Να σε ρωτησω... κανένα ψάρι βγάλατε ή μόνο κολυμπάγατε :p τι εργασιακοί είστε εσείς?
Δεν εχει συνηθίσει το ψαρατουφεκο και ετσι δεν βγαλαμε τιποτα
Μπράβο, σιδερένιος!!!!!!!!!!:)
THNX

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Περαστικά και αγυριστα!!!
Σιδερένιος ο Αλπεν και του χρόνου, εχει δικιο η Αλίκη... βγάλτε και καμια τσιπούρα!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
περαστικα του ,μεσα στην ατυχια του ηταν πολυ τυχερος που ειχε εσενα να κανεις τα παντα να αποκατασταθει η υγεια του,πραγματικα συγκινουμαι οταν βλεπω τετοια αγαπη απο ιδιοκτητες .

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Για να πω την αληθεια.
Οταν μας ειπε ο γιατρος οτι χρειαζεται χειρουργειο σκεφτηκα να μην το κανω λογο του υψηλου κοστους.
Ειπα ''ελα μωρε σιγα τι θα παθει?''
το ιδιο βραδυ με εζωναν τα φιδια. Το αγχος μου ειχε φτασει στο θεο.
Το πρωι ξυπνησα κατα τις 5:00. Εφτιαξα ενα καφε και τα καναμε μια κουβεντα με τον Αλπεν.
Στις 11:00 της ιδιας μερας πηρα τηλ να κλεισω ημερομηνια για το χειρουργειο.
Να μιλατε με τα σκυλια σας, μπορει να μην μπορουν να μιλησουν με το στομα, αλλα τα ματια τους λενε παρα πολλα.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
αυτα τα ματια " μιλανε" στους πραγματικα ευαισθητους ανθρωπους. και φυσικα το κοστος ειναι πολλες φορες αβασταχτο αλλα ,,,,αυτα τα ματακια ,,,,αξιζουν να κανουμε περα αλλες αναγκες μας .εχω περασει και εγω πολυ μεγαλη συναισθηματικη φορτιση με την σκυλιτσα μου και η οικονομικη επιβαρυνση ηταν επισης μεγαλη, αλλα της χαρισα 8 μηνες παραταση ζωης χωρις προβληματα και αν ο καταραμενος καρκινος ηταν παλι εγχειρησιμος θα εδινα τοσα και αλλα τοσα να τη κρατησω στη ζωη εστω αλλους 8.