Κουτσαίνει το Ντογκάκι μου...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
οτι εχω κανει και στους γιατρους εδω...διασταυρωνω αποψεις...τι αλλο μου μενει να κανω?εδω δεν ειναι ορθοπεδικοι...απλα κτηνιατροι....αν ρωτησω καποιον με ειδικοτητα κατι αλλο δεν θα ακουσω διαφορετικο,ως προς την αντιμετωπιση,η κατι ρε αδερφε αλλο...!!!
Αν δεν κανει ακτινογραφιες τι περιμενεις να μαθεις ? Λιβαδεια εισαι οχι Σουφλι... κλεισε ενα ραντεβου και ελατε Αθηνα... ωχου

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Αν δεν κανει ακτινογραφιες τι περιμενεις να μαθεις ? Λιβαδεια εισαι οχι Σουφλι... κλεισε ενα ραντεβου και ελατε Αθηνα... ωχου
εννοεις να κλεισω με τον γιατρο τον οποιο μου συστησε ο κτηνιατρος μας?και αν ρωτησω και κανεναν αλλον θα μου πεσει πλακωμα?το ταξιμο δεν βλαπτει κανεναν.....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
οτι εχω κανει και στους γιατρους εδω...διασταυρωνω αποψεις...τι αλλο μου μενει να κανω?εδω δεν ειναι ορθοπεδικοι...απλα κτηνιατροι....αν ρωτησω καποιον με ειδικοτητα κατι αλλο δεν θα ακουσω διαφορετικο,ως προς την αντιμετωπιση,η κατι ρε αδερφε αλλο...!!!
Για να καταλαβω: Περιμενεις τηλεφωνικα να κανεις καλα τον σκυλο ? Και περιμενεις αποψεις γιατρων χωρις να δουν τον σκυλο ?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
εννοεις να κλεισω με τον γιατρο τον οποιο μου συστησε ο κτηνιατρος μας?και αν ρωτησω και κανεναν αλλον θα μου πεσει πλακωμα?το ταξιμο δεν βλαπτει κανεναν.....
Ποιον σου συστησε Αθηνα? Πες το ονομα...
Ρε ρωτα οσους θελεις.... αλλα κανε ακτινογραφιες πρωτα να εχεις κατι στα χερια σου....

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Ποιον σου συστησε Αθηνα? Πες το ονομα...
Ρε ρωτα οσους θελεις.... αλλα κανε ακτινογραφιες πρωτα να εχεις κατι στα χερια σου....
Δεν μου εχει πει..σημερα μου ειπε να επικοινωνησω μαζι του σε καμια ωρα για να μου δωσει το τηλ...και ακτινογραφιες εδω δεν μου βγαζουν,καλυτερα λεει να παω εκει και θα με καθοδηγησει ο ιδιος...

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Για να καταλαβω: Περιμενεις τηλεφωνικα να κανεις καλα τον σκυλο ? Και περιμενεις αποψεις γιατρων χωρις να δουν τον σκυλο ?
Για να καταλαβεις οτι ειμαι απο λιβαδεια και δεν εχω το gps καποιου γιατρου φιλε μου να παω εκει...και αν πεσω θυμα σε κανα χασαπη που το ξερω,γιαυτο ψαχνω,δεν ειπα να κανω διαγνωση και θεραπεια με μεντιουμ,ελεος...
εδω εχτς εψαχνα αναλογα θεματα εδω στο φορουμ και ηταν ενας γιατρος,5 σκυλια,παρομοια περιπτωση μεταξυ τους(δυσπλασια) και ο ενας ελεγε τα καλυτερα και ο αλλος τα χειροτερα...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ρε φιλε εχει περασει 1,5 μηνας και ακομα το ψαχνεις απο μακρια? Οπως σου ειπε και η Αμαλια, αν δεν πας τον σκυλο να τον δει γιατρος, αν δεν κανεις ακτινογραφιες, δεν κανεις τιποτα! Απλα περναει ο καιρος και το σκυλακι μενει χωρις διαγνωση και αντιμετωπιση του προβληματος...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Ρε φιλε εχει περασει 1,5 μηνας και ακομα το ψαχνεις απο μακρια? Οπως σου ειπε και η Αμαλια, αν δεν πας τον σκυλο να τον δει γιατρος, αν δεν κανεις ακτινογραφιες, δεν κανεις τιποτα! Απλα περναει ο καιρος και το σκυλακι μενει χωρις διαγνωση και αντιμετωπιση του προβληματος...
Και μπορει αυτος ο 1,5 μηνας να εχει επιβαρυνει την κατασταση του...

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
αφου υποτιθεται οτι ημασταν σε θεραπεια με αντιφλεγμονωδη και χονδροιτινη κανοντας βημα βημα αυτα που μου ελεγε ο γιατρος εδω κανοντας 15 μερες αποχη απο βολτες κτλ,και δεν ξερω αν διαβασες παραπανω..."δεν υπαρχει μια"...να σαι καλα με εφτιαξες μεσημεριατικα...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
αφου υποτιθεται οτι ημασταν σε θεραπεια με αντιφλεγμονωδη και χονδροιτινη κανοντας βημα βημα αυτα που μου ελεγε ο γιατρος εδω κανοντας 15 μερες αποχη απο βολτες κτλ,και δεν ξερω αν διαβασες παραπανω..."δεν υπαρχει μια"...να σαι καλα με εφτιαξες μεσημεριατικα...
Δεν ειμαι υπερ των διαγνωσεων απο πληκτρολογιο και δεν θα πρεπει να εισαι και εσυ βασικα και λαμβανοντας υπ΄οψην το προβλημα για το οποιο συζηταμε. Τωρα μετα απο ολα αυτα καταλάβαινεις οτι πρεπει να πας σε ορθοπαιδικο γιατρο και να κινηθεις αναλογα, κιαι οχι να κουβαντιαζεις απο μακρια μεσω forum ;

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Δεν ειμαι υπερ των διαγνωσεων απο πληκτρολογιο και δεν θα πρεπει να εισαι και εσυ βασικα και λαμβανοντας υπ΄οψην το προβλημα για το οποιο συζηταμε. Τωρα μετα απο ολα αυτα καταλάβαινεις οτι πρεπει να πας σε ορθοπαιδικο γιατρο και να κινηθεις αναλογα, κιαι οχι να κουβαντιαζεις απο μακρια μεσω forum ;
Το να συζηταω σε ενα forum δεν αποτελει εγκλημα αλλα ουτε και λυση,μιλαω σε ατομα τα οποια εχουν κοινο σκοπο το καλο των ζωων μας...σε περιπτωσεις οι οποιες μπορει να ειναι και σε πληροφορω ειναι παρομοιες με την δικη μου,αν δεις στις σκυλοκουβεντες που ειναι τα ποιο πολλα ατομα θα δεις στο υγεια και ασθενειες καθως μπαινεις,η ανταλλαγη και η ενημερωση αποψεων ειναι καλυτερη απτο να εισαι ανετοιμος σε κατι που προφανως δεν εχεις ξαναντιμετωπισει,οπως μιλαω σε εσας μιλαω σε ολους τους φιλους μου και μ'αρεσει που βρισκομαι εδω...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ειναι πολυ καλες οι συζητησεις και ολοι αυτο κανουμε εδω. Οταν ομως εχει σοβαρο προβλημα ο σκυλος, παμε στον γιατρο...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Και εκτος αυτου ειναι πολυ μικρη για να την φορτωνεις τοσες μερες με αντιφλεγμονωδη.
Μαζεψε αρχικα λεφτα και επισκεψου εναν γιατρο στην Αθηνα για να της κανεις ακτινογραφιες
να εντοπισετε το προβλημα και μετα να συζητησετε τις λυσεις που υπαρχουν. Αν δεν εχεις γιατρο
μπορεις να ρωτησεις να σου υποδειξουμε καποιον εμπιστοσυνης. Μην το αμελησεις πιο πολυ.
Η κουταβα σου ειναι στην αναπτυξη και με αυτο που εχει ταλαιπωρειται, πρεπει να δρασεις
αμεσα!

Φιλικα παντα οταν παιρνουμε ενα σκυλο δεν σκεφτομαστε μονο το κοστος αγορας του. Το πιο σημαντικο
ειναι τα παρελκομενα που θα χρειαστει στην μετεπειτα ζωη του. Αν χρειαστει να της κανεις χειρουργειο
το οποιο κοστιζει τι θα κανεις? Θα το προσπερασεις? θα την χαρισεις? θα την πεταξεις? Θα κανεις
οικονομια?

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Και εκτος αυτου ειναι πολυ μικρη για να την φορτωνεις τοσες μερες με αντιφλεγμονωδη.
Μαζεψε αρχικα λεφτα και επισκεψου εναν γιατρο στην Αθηνα για να της κανεις ακτινογραφιες
να εντοπισετε το προβλημα και μετα να συζητησετε τις λυσεις που υπαρχουν. Αν δεν εχεις γιατρο
μπορεις να ρωτησεις να σου υποδειξουμε καποιον εμπιστοσυνης. Μην το αμελησεις πιο πολυ.
Η κουταβα σου ειναι στην αναπτυξη και με αυτο που εχει ταλαιπωρειται, πρεπει να δρασεις
αμεσα!

Φιλικα παντα οταν παιρνουμε ενα σκυλο δεν σκεφτομαστε μονο το κοστος αγορας του. Το πιο σημαντικο
ειναι τα παρελκομενα που θα χρειαστει στην μετεπειτα ζωη του. Αν χρειαστει να της κανεις χειρουργειο
το οποιο κοστιζει τι θα κανεις? Θα το προσπερασεις? θα την χαρισεις? θα την πεταξεις? Θα κανεις
οικονομια?
Θα της δωσω οτι μπορω για ειναι ευτηχισμενη οπως ειμαι εγω απο την πρωτη μερα που την πηρα στη χουφτα μου,ειμαι ερωτευμενος με αυτο το πλασματακι.φυσικα και τρεχω για την υγεια της.γιαυτο ειμαι και εδω....απλα δεν ξερω γιαυτο ρωταω..δεν γεννηθηκα παντιγνωστης αλλα ουτε και λεφτάς δυστηχως....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σιγουρα κανενας δεν ειναι παντογνωστης, απο λεφτα με την κατασταση που επικρατει
λιγο πολυ ολη την περναμε τσιμα τσιμα και ολοι θελουμε το καλο των σκυλιων μας.
Χαιρομαι που θες να της προσφερεις το καλυτερο για αυτο ομως πρεπει να πας να της
κανεις ακτινογραφιες να βγει ενα πορισμα και μετα θα δουμε αν θα αγχωθουμε
και ποσο!