Κουφο ντογκο

Status
Κλειδωμένο θέμα

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Σε μένα να στείλει pm το παλικάρι, που κρατιέμαι και δεν απαντάω στις καμαρωτές παπαριές για την διαφοροποίηση του είδους των εγκλημάτων.
Και φυσικά έγραψα ΠΑΠΑΡΙΕΣ, να το δει ο αντμινάκος, να το κλειδώσει λόγω βρισίματος, μιας και δεν διαγράφει τα εμπρηστικά ποστ και περιμένει να γίνουμε ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Ναι, ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ έγραψα

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
Το γιατί άνοιξαν τα σύνορα, ποιοι τα άνοιξαν, με ποιες συνθήκες, ποιοι τους ψήφισαν, κοκ είναι μια μεγάλη ιστορία που δεν μπορεί να αναλυθεί εδώ και δεν έχει και νόημα:

Γεγονός είναι ότι υπάρχουν εισβολείς. Αν θες τους χωρίζουμε σε λάιτ (πάνε να μπουκάρουν ελαφρά εξοπλισμένοι) και σε πιο επικίνδυνους (που μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε).

Λύσε μου τις εξής απορίες:
  • Το καυκασιοροτβάιλερ-γουατέβερ φύλακας θα ζητήσει διαβατήριο από τον εισβολέα? Ή θα του πει να δηλώσει θρήσκευμα?
  • Αν θέλω σκύλο φύλακα θα πάω στον εκτροφέα να πω "θέλω ένα φύλακα για ρουμάνους για μένα και ένα για γύφτους στης πεθεράς μου?"
Για να μην δημιουργούνται τριβές λοιπόν μπορούμε να γράφουμε κάλιστα ληστές, κλέφτες, δολοφόνοι, εισβολείς κλπ. Για να μην κλειδώνουν τα θέματα.
πρωτη παραγραφος...αυτη ειναι πολιτικη συζητηση και κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να συζητηθει ουτε εγινε αναφορα επ αυτης...

κατα τα λοιπα...ειναι σαν μου λες οτι μπορω να γραψω μονο για την αυξηση των κρουσματων ληστειων χωρις να την αιτιολογησω παραθετοντας ενα γεγονος το οποιο φυσικα και δεν κρινω,γιατι αυτο οντως θα ηταν εκτος θεματος,μονο και μονο επειδη περιεχει τις λεξεις λαθρο και μεταναστης...νοπ...

AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
Καμμια οδηγια για καλό κοκορέτσι; Εναι ελληνικο ή εισαγωμενο φαγητο; Ειναι σωστο που το απαγορευουν;

ΠΜ δεν γινονται δεκτα! Θελω να ακουσω ολες τις απόψεις...
Ούτε καν στους είρωνες και στα τρολ δεν πρέπει το μπαν, αλλά η απόρριψη δια της σιωπής. Δεν απαντάς και κάποια στιγμή σταματάνε. ΑΝ όμως ο άλλος έχει άποψη συγκεκριμένη - και εφ' όσον σε ενδιαφέρει το θέμα - γιατί να μην τοποθετηθείς κι εσύ και να υπάρξει διάλογος ; Εγώ έχω μάθει/πάρει πολύ περισσότερα από διαφωνούντες, απ' ότι από συμφωνούντες.

@epial έδωσα νωρίτερα οδηγίες για πεταχτό σοβά, κουράστηκα, δεν μπορώ καπάκι και για κοκορέτσι, μία άλλη φορά.

7 Ιουνίου 2017
5
10
46
Σας ευχαριστώ όλους μερικοί από σας είστε λίγο αποτομοι θα έλεγα.Εχω εμπειρία από σκυλιά εδώ και 35 χρόνια παντα εχω ένα δίπλα μου τα αγαπώ και θέλω να ζουν ελεύθερα όπως εγω .Δεν έχω εμπειρία από κουφο σκυλί αλλά φαίνεται ότι θα αποκτήσω!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Σας ευχαριστώ όλους μερικοί από σας είστε λίγο αποτομοι θα έλεγα.Εχω εμπειρία από σκυλιά εδώ και 35 χρόνια παντα εχω ένα δίπλα μου τα αγαπώ και θέλω να ζουν ελεύθερα όπως εγω .Δεν έχω εμπειρία από κουφο σκυλί αλλά φαίνεται ότι θα αποκτήσω!
Ισως η @Amaliaz να σε φερει σε επαφη με ανθρωπους που το χουν ζησει.

Θα σε παρακαλουσα, επειδη ειναι πολυ ενδιαφερον το θεμα να μεινεις και να μας λες για την εξελιξη του κουταβιου. :)

• Like
Reactions: AGRIAN and vrmode

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Καλες προσπαθειες κ σας εύχομαι μικρες κ μεγαλες καθημερινες νικες..

Οσο για τους μυστικους ειδημονες.....που εχουν τη λυση σε καθε προβλημα και καθε περιπτωση....που εχουν τοση πειρα πανω σε καθε τι που μπορει να σου τυχει στο θεμα σκυλος....που προφανως με τοση πειρα πρεπει να ειναι περιπου 200 ετων και να έχουν προλαβει να περασουν με τεράστια επιτυχια 3000 σκυλιά απο τα χερια τους....δεν έχω να πω κάτι....απλα προσοχή κ κριση σε τι μας λενε κ ειναι απλα διαφορετικο...απλα σκληρο...η απλα επικίνδυνο....

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
383
288
31
Σε μένα να στείλει pm το παλικάρι, που κρατιέμαι και δεν απαντάω στις καμαρωτές παπαριές για την διαφοροποίηση του είδους των εγκλημάτων.
Και φυσικά έγραψα ΠΑΠΑΡΙΕΣ, να το δει ο αντμινάκος, να το κλειδώσει λόγω βρισίματος, μιας και δεν διαγράφει τα εμπρηστικά ποστ και περιμένει να γίνουμε ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Ναι, ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ έγραψα
Γιατι να κλειδωσουν το θεμα επειδη εσυ εκανες αυτο το ποστ; Ας σβησουν το ποστ (αν και εγω διαφωνω με το να σβησουν ακομα και το ποστ. Δεν απευθυνοσουν σε καποιον αρα δεν ηταν προσβλητικο). Στο θεμα μας τωρα. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται εκπεδευτη υπομονη χρονο και φαντασια θελει....

• Like
Reactions: sea-mol and AGRIAN

Status
Κλειδωμένο θέμα