Κράτα μου το χέρι

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Το ένα χέρι να κρατάει το πόδι του σκύλου, το άλλο να φτιάχνει την κάμερα κάθε τόσο και ένα ατύχημα έτοιμο να συμβεί, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να πει ένα "σουτ, παλουκώσου στη θέση σου"; Είμαι πολύ πεζή που δεν το βρίσκω γλυκό;

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
ναι και το τζαμι του αυτοκινητου ειναι βρωμικο πως οδηγει με λερωμενα τζαμια...τα λαστιχα ειναι ξεφουσκωτα η αναρτησεις σπασμενες....και ο τυπος οδηγαει οδηγω και σε σκευτομαι....

κατα τα αλλα ειναι πολλα που κρυβονται πισω απο την συμπεριφορα του σκυλου...ισως ανασφαλεια ισως κατι ξεχωριστο που δεν το βλεπεις καθε μερα...ισως μια πολυ κακη εμπειρια παρομια σε προηγουμενο ιδιοκτητη και τα βλεπει κολυωμενα καθε φορα που μπαινει σε αμαξι...και αλλα πολλα...

αλλα κατα τα αλλα απο την ρομαντικη του μερια ειναι απιστευτο....ειναι μοναδικο...ειναι μια επαφη που δυσκολα αναπτυσεται...και το αμαξι θελει σερβις.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ωραίο βιντεο από την πλευρά του σκύλου που τείνει το χέρι... αλλά το σκυλι ειναι φρικαρισμένο και του χει φυγει το σαγόνι στο χασμουρητο... σε κρέιτ ισως ήταν καλύτερα, αλλά ότε δεν θα χωρούσε το χέρι απ εξω και τι βιντεο θα τραβούσαμε???????
Και ερωτώ.... γιατι την παει στους γονεις του επειδη θα φύγει στη δουλεια? Δλδ καθε πρωι αυτό κάνει?

btw και εγώ αγχωμενη θα ημουν σε ενα αμάξι με αυτό το αρωματικό κρεμασμένο στον καθρέφτη!:mad:

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Το ένα χέρι να κρατάει το πόδι του σκύλου, το άλλο να φτιάχνει την κάμερα κάθε τόσο και ένα ατύχημα έτοιμο να συμβεί, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να πει ένα "σουτ, παλουκώσου στη θέση σου"; Είμαι πολύ πεζή που δεν το βρίσκω γλυκό;

Εγω πιστευω οτι μπορει, αλλα προφανως για τους δικους του λογους, δεν θελει...
Περα απο αυτο, σαφως το Σιβηρικο ειναι αγχωμενο, το γιατι, δεν μπορει κανεις απο εμας να το ξερει, κρινοντας ΜΟΝΟ απο αυτο που βλεπουμε σε ενα βιντεο..
Να ειχαμε τον κυριουλη εδω, να το συζητουσαμε.. :rolleyes:

swkratisk

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2012
145
1
serres
με τετοιον οδηγο και εμενα θα μ επιανε το αγχος....σκεφτητε τι μπορει να εχει δει το σκυλακι, τοσα χρονια ....:)