Κριτηρια για σβησιμο ποστς.


Status
Κλειδωμένο θέμα

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Πρωτη μου φορα συναντω σε φορουμ το να σβηνονται ποστς χωρις καν ο διαχειριστης να στελνει pm στον χρηστη να του εξηγησει το λογο.

Περιμενω λοιπον να μου πει ποιος και γιατι σβηνει τα ποστ μου Και οχι να διαγραψει και αυτο το θρεντ!
Μια απαντηση περιμενω γιατι βλεπω να ισχυουν δυο μετρα και δυο σταθμα, εκτος και αν ειμαι λαθος, οποτε σε καθε περιπτωση, θα ηθελα να το συζητησω.


Ευχαριστω.



Sent from my iPad using Tapatalk HD
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
εσυ εστειλες πμ να ρωτησεις?συνηθως οταν κατι σβηνεται,γραφει απο κατω κ τον λογο.ποτε κανενας δεν εχει σβησει κατι γιατι δεν του αρεσε ,παρα μονο αν δεν τυρι ( :p ) τους κανονες του φορουμ...
 


aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Μα σε ποιον να στειλω αφου δε ξερω καν ποιος το εσβησε...επισης οχι δε γραφει κατι απο κατο, απλα φευγουν τα ποστς..
Χτες εγινε ολοκληρη διαμαχη για τον ελβετικο και δε σβηστηκε τιποτα, σημερα καποιοι εκαναν πλακα για το θεμα σε ασχετα θρεντ, αλλος ποσταρε βιντεο με τραγουδια.. Εγω εδω δεν εχω δημιουργησει προβλημα ποτε απλα ας μου πει καποιος ποιος κανονας παραβιαστηκε και να ληξει το θεμα
 






mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Το να θεωρείς ένα μέλος troll και να προδικάζεις τις επερχόμενες απαντήσεις, είναι flaming.
Και όλα τα παρακάτω, είναι όσοι κανονισμοί έχεις παραβεί, στην συνέχεια.
Ελπίζω τώρα, να κατάλαβες...

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
-Απαγορεύεται το άνοιγμα θεμάτων και η δημοσίευση μηνυμάτων με στόχο τον σχολιασμό διαγραφών, κλειδωμάτων ή άλλων ενεργειών διαχείρισης.Τα σχόλια μπορούν να γίνονται μόνο με π.μ. ή e-mails προς την διαχείριση.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
* Συμπεριφορές ηθελημένου flaming και trolling θα τιμωρούνται αυστηρά.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
- Δεν επιτρέπονται οι εμβόλιμες κρίσεις, επικρίσεις και οι σχολιασμοί των διαχειριστικών ενεργειών και επιλογών στα νήματα.Προτάσεις και ιδέες είναι δεκτές στην ανάλογη ενότητα και με την ανάλογη επιχειρηματολογία.


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Κατά την εγγραφή σας συμφωνείτε με αυτούς τους κανονισμούς συνεπώς μη συμμόρφωση με αυτούς μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το κλείδωμα ή το σβήσιμο του μηνύματος ή και την αποβολή σας από το φόρουμ κατά την κρίση των διαχειριστών.


Όροι που συμφωνείτε κατά την εγγραφή:

Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum.

Οι moderators διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ' ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν μέχρι νεωτέρας το θέμα (topic) στο forum.

Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως....
 




st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να στέλνει σε οποιονδήποτε administrator ή moderator pm για ό,τι τον απασχολεί σχετικά με την διαχείριση!
Δεν έχει σημασία ποιος κλείδωσε το οποιοδήποτε θέμα. Μπορεί να επικοινωνήσει παρ'αυτά με οποιονδήποτε administator/moderator!

Για να είναι σωστός όμως πρώτα πρέπει να έχει διαβάσει τους κανόνες του forum!:D

Πρωτη μου φορα συναντω σε φορουμ το να σβηνονται ποστς χωρις καν ο διαχειριστης να στελνει pm στον χρηστη να του εξηγησει το λογο.
Το κάθε forum μπορεί να θεσπίσει ότι κανόνες θέλει!Δεν υπάρχει ίδια πολιτική για όλα τα forum!
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981