Κρυμμένες παραλίες «δυο βήματα» από την Αθήνα


maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
Ωχ ωχ ωχ!!!Πέτρα???Καλά έκανες και έφυγες ρε παιδί μου αλλά ένα βρισίδι θα του χρειαζόταν του ανώμαλου!!
 


eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Τώρα διάβασα το θέμα και εκνευρίστηκα απίστευτα :mad:
Ο κ***γερος!! Ο συγκεκριμένος κύριος(ο θεός να τον κάνει) προφανώς ήταν μισογύνης αλλιώς θα έκανε παρατήρηση και στην αντροπαρέα... ρε ουστ!
 


archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Δυστυχώς υπάρχουν παντού παράξενοι και κακοί άνθρωποι. Το γεγονός ότι συμπεριφέρθηκαν έτσι στην κοπέλα με στεναχωρεί αφάνταστα, και εγώ με τον Πρωτέα μου λόγω αυτής της λογικής με παροπίδες προς τον σκύλο δεν μπορώ να χαρώ το μπανάκι μαζί του που τόσο πολύ μου αρέσει και θέλω να μοιράζομαι, γιατί όπως και οι περισσότεροι νομίζω ο σκύλος μου είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου όσο περίεργο και αν ακούγεται. Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι οι ακρεές συμπεριφορές παρατειρούντε μόνο στους ηλικιωμένους και μερικούς άξεστους από την φύση τους, όλο και περισσότερος κόσμος πέρνει ένα κατοικίδιο στο σπίτι του και οι παλιές απόψεις ως προς την θέση του κατοικιδίου αρχίζουν να μεταβάλλονται ή μήπως σχηματίζω μια αυταπάτη!!!! Δεν ξέρω.
 


Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Τι να πω βρε παιδί μου με κάποιους περίεργους... π'αντως εδώ στην Αθήνα δεν μπορώ να βρώ και εγώ καμία παραλία όπου να μπορώ να πάρω την Αλίκη μου για τη πρώτη γνωριμία με το νερό... Μάλλον με βλέπω προς κεφαλλονιά τον Σεπτέμβρη με την ησυχία μας... Πάντως θα ήθελα στην Αττική να υπήρχε μια παραλία νζ μπορούσαμε να παμε.. Μια παραλία γενικά καθαρή και όχι με πολύ κόσμο...