Κρυωσε απο το κλιματιστικο?

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
31
Καλησπερα στο φορουμ,
Τις τελευταιες μερες με την ζεστη , το κλιματιστικο δουλευει σχεδον καθε μερα.
Ο σκυλος μου εχω δει οτι εχει αρκετο συναχι,τρεχει η μυτη του κ γενικοτερα εχει ξεραμενες μυξουλες γυρω απο τη μυτη με αποτελεσμα να δυσκολευετε στην αναπνοη.
Μπορει να ειναι κοινο κρυωμα απο το κλιματιστικο ομως?
2 κτηνιατρους που ρωτησα μου προτειναν αντιβιωση απλα αν ειναι οντως κρυωμα μου φαινεται υπερβολη η αντιβιωση λες κ ειναι καραμελες.
Εσεις τι λετε? ειχατε ποτε παρομοιο περιστατικο?

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Τετοιο περιστατικο δεν ειχα, αλλα αφου το συστησαν δυο γιατροι και οχι η κυρα Μαριγουλα η γειτονισα που λεει ερασιτεχνικα και τον καφε, θα σου λεγα να τους ακουσεις!
Μην το μπερδευεις με τους ανθρωπους.
Ο ιος του κοινου κρυολογηματος απ οσα ξερω δεν πιανει τα σκυλια.
Επομενως το πιθανοτερο ειναι ο σκυλος να εχει καποιο μικροβιο. Και τα μικροβια μονο με αντιβιωση αντιμετωπιζονται. Οσο νωριτερα τοσο καλυτερα.

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Ισχύει τ ανέφερε κ ο δικός μου κτηνίατρος για τν Ιλάειρα. Ευτυχώς στη περίπτωση μου ήταν ένα απλό στραβοκατάπημα στον ύπνο της, απλά μου τ επισήμανε

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Πρωτη φορα τακουω...

Η Ήρα έχει ανακαλυψει κ τα στρατηγικα σημεια που ακριβως χτυπαει το καθε a/c κ παει ντουγρού εκει κ κάθεται.

Οι ξεραμενες μυξουλες μονο με απασχολησαν εμενα αποσα ειπες...επισης δεν τοχω δει ποτε σε υγιες σκυλι...
Οταν λεμε ρωτησες?απο κοντα πηγες να τον δουν?στη θεση σου θα πηγαινα μια βολτα

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
31
Eπειδη εχω πολυ ασχημη εμπειρια οχι με εναν αλλα με παρα πολλους κτηνιατρους για 2 περιπτωσεις στο παρελθον, νομιζω οτι δεν απεχουν κ πολυ απο την κυρα Μαριγουλα οσο βαρυ κ αν ακουγεται.
Για να μην πω πως σε κοιτανε οταν τους λες οτι ταιζεις ωμο..

Παντως δεν βηχει καθολου,μονο φταρνιζεται κατα διαστηματα
Η διαθεση κ η ορεξη για το φαγητο στα υψη παντως,ελπιζω να μην ειναι τιποτα,
Του ξεκινησα augmentin κ βλεπουμε

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Κ εμεις εχει τύχει να βγαζουμε μυξουλες κ πηραμε αντιβιωση....τα σκυλια δεν παθαινουν συναχι για να πεις δεν ειναι τιποτα....θελει αγωγη για να θεραπευτεί....δεν φαντάζομαι να ειναι απο το κλιματιστικο ομως να σου ρην Αλήθεια μου...απο κανενα αλλο σκυλάκο θα το τσιμπησε....αλλα δεν εχει κ τοση σημασια τωρα...περαστικα σας

• Like
Reactions: lostresam and epial