Κτηνίατροι...

megABOXER

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2011
88
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Σημερα πηγα στο κτηνιατρο και του ειπα να βαλει στο σκυλι τσιπακι και να του κανει ενα διαβατηριο γιατι θα παω ταξιδη....και μου λεει¨πρεπει να του κανεις ολα τα εμβολια...μου φανικε παραξενο γιατι επειδη να κανεις ολα τα εμβολια μαζι ταυτοχρονα μου φαινεται καπως επικινδυνο...ετσι πηγα σε εναν αλλο κτηνιατρο και μου ειπε πως πρεπει να κανω οπωσδηποτε το εμβολιο της λυσσας για να μπορει να βγει στο εξωτερικο και πως δεν τα χρειαζετε ολα.... :cool: και μου φανηκε πιο σιγουρος απο τον αλλο κτηνιατρο...τωρα δεν ξερω πιον απο τους δυο να παρω...:shock::shock:

megABOXER

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2011
88
0
κουταβι...εχει κανει το πρωτο και τωρα θα κανει το δευτερο και 9α κανει και αυτο τησ λυσσας

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Για το ταξιδι χρειαζεται (ζητανε ως απαραιτητο) μονο της λυσσας(για τις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες που ξερω),αλλα μηπως ο πρωτος γιατρος εννοουσε πρεπει να ολοκληρωσεις το κυκλο εμβολιων για το καλο του σκυλου ;

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εμένα του το έκανε της λύσσας μαζί μετά το τρίτο εμβόλιο. Πρώτα του έχωσε το τσιπ και μετά το εμβόλιο.
Αφού πλάνταξε ο μικρός με το τσιπ, το εμβόλιο δεν το ένιωσε καν! :p

megABOXER

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2011
88
0
οχι εννουσα πως τα χρειαζετε ολα...και ολα μαζι εχω αουσει πως δεν ειναι καλο πρεπει ενα χρονικο διαστημα για να τα κανεις...τελικα θα παω στον δευτερο γιατι ειχε δικιο...ο αλλος μου ελεγε και για κατι χαπια που το σκυλι μου τα εχει παρει απο πριν και μου λεει να τα ξαναπαρω...μαλλον τι νοιαζουν τα λεφτα...τελοσ παντω θα παω αυριο στον δευτερο να του βαλω τσιπ να του κανω και το διαβατηριο.....τι εννοεις πλάνταξε? δηλ να φοβαμε για το σκυλακι μου? :pP

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Πονάει το τσιπ; Η Λούση δεν μίλησε καθόλου αλλά ισως τα κουταβάκια να είναι πιο ευαίσθητα.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλα.. η λεπιδα του τσιπ ειναι τρομακτικη! μπρρ.. αλλα γενικα δεν πονανε ειναι τσακ μπαμ..

Βιβλιαριο/διαβατηριο δεν ανοιξες με τον πρωτο εμβολιο?

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Πονάει το τσιπ; Η Λούση δεν μίλησε καθόλου αλλά ισως τα κουταβάκια να είναι πιο ευαίσθητα.
Υποθέτω τον πόνεσε η σύριγγα που είναι λες και είναι για αγελάδα.

το καημένο είχε γατζωθεί επάνω μου και είχε χώσει τη μουσούδα του στο λαιμο μου και έκλαιγε μέχρι να σταματήσουν τα βασανιστήρια!
κάθε φορά που πάμε στο γιατρό , το ίδιο πράγμα γίνεται! μάλλον μου έμοιασε που όταν μου παίρνουν αίμα ουρλιάζω σαν μωρό. :$

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Αυτό για το εμβόλιο της Λύσσας το έχω ακούσει και 'γω!!Αλλά απ'όσο ξέρω ισχύει για ορισμένες χώρες κι όχι για όλες!!
Αυτό που σου προτείνω να κάνεις είναι (εκτός απ' το να πας και σε τρίτο κτηνίατρο!) να πάρεις ένα τηλ. την εταιρία που ταξιδεύεις και να τους ρωτήσεις, τι πρέπει να έχει ο σκύλος μαζί για να ταξιδέψετε στην τάδε χώρα?τι χαρτιά χρειάζονται κλπ!Αυτοί είναι οι αρμόδιοι επι του θέματος!!ή τουλάχιστον οφείλουν να είναι!
Όσο για το τσιπ όχι βέβαια να μην φοβάσαι καθόλου για το σκυλάκι σου!!!
Δεν είναι τίποτα!Το βάζει μπαμ μπαμ και μέχρι να το πάρει είδηση το ξεχνάει κιόλας!
Ο δικός μου που είναι πιο κότα άχνα δεν έβγαλε!!

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Τα εμβόλια όλα μαζί σίγουρα δεν είναι νορμάλ, αλλά αυτό που σου είπε ο πρώτος για τα χάπια, αν είναι για τα σκουλήκια, τότε είχε δίκιο παντός.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Στην Ελλάδα λύσσα δεν έχουμε.. αλλά ναι για εξωτερικό είναι υποχρεωτικό...

thunderbill84

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2011
48
0
Συγνώμη αλλά το τσιπάρισμα του σκύλου είναι απαραίτητο για το εξωτερικό; Μάλιστα...