Κτηνίατροι

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.152
1.428
Το fund έχει βαλθεί να τα αγοράσει όλα! Αν δεν το ξέρετε η πλακεντια δεν ανοικει πλέον στον Λιαπη! Να πούμε και κάνα κουτσομπολιό...

• Like
Reactions: vrmode

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.678
11.114
Athens
H Πλακεντία δεν έχει το θεό της πλέον. Και για μένα δεν έχει και νόημα. Όλα τα νοσοκομεία αυτού του τύπου είναι "σουπερμάρκετ". Απλά η Πλακεντία είναι το πιο κλασάτο σουπερμάρκετ.

Επίσης: Σε όλες αυτές τις εφημερίες/νοσηλείες είναι τελειόφοιτοι της κτηνιατρικής. Δηλαδή εμπειρία μηδέν. Υπάρχει ο boss, άντε και 1-2 ειδικότητες (ποτέ τη νύχτα) και οι υπόλοιποι είναι νέοπες. Αν δηλαδή σου τύχει το έκτακτο τη νύχτα μην νομίσεις ότι θα σε δει στην Πλακεντία κανας ντόκτορ Χάουζ.

Εάν έχεις εξειδικευμένο πρόβλημα είναι προτιμότερο να πας σε εξειδικευμένο κτηνίατρο και όχι ντε και καλά κλινική. Π.χ. αν χρειαστώ να κάνω υπέρηχο θα τον κάνω στον ειδικό υπερηχολόγο, ορθοπεδικό πρόβλημα σε ορθοπεδικό κοκ.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.678
11.114
Athens
Το fund έχει βαλθεί να τα αγοράσει όλα! Αν δεν το ξέρετε η πλακεντια δεν ανοικει πλέον στον Λιαπη! Να πούμε και κάνα κουτσομπολιό...
Πολύ σωστά:

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.192
1.243
29
εγω οπου ακουω πλακεντια βγαζω σπυρια....
ειχαμε παει για υπερηχο με το πρωτο σκυλι μας, και εκανε τσισα στην ρεσεψιον, επειδη μας ειχαν πει, φυσικα, να μην κανει τσισα για κανα δυωρο πριν την εξεταση, και η καημενη επαιρνε φαρμακα και επινε πολυ νερο, οποτε δεν αντεξε.... και μονο που δεν μας εβρισαν. μας κοιταζαν με ενα υφος σαν τα σκατα τους. επειδη ενα σκυλακι εκανε τσισα στον χωρο τους. προσφερθηκαμε να τα καθαρισουμε εμεις εννοειται, αλλα αυτο το υφος το θυμαμαι και μου καθεται στον λαιμο ακομα και σημερα. και γενικα η συμπεριφορα των γιατρων κρυα. να τελειωσουν την εξεταση οσο πιο γρηγορα γινεται για να σου ζητησουν το 200αρι και να φωναξουν το επομενο θυμα- εεεεε κηδεμονα εννοω.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.558
Επίσης: Σε όλες αυτές τις εφημερίες/νοσηλείες είναι τελειόφοιτοι της κτηνιατρικής. Δηλαδή εμπειρία μηδέν. Υπάρχει ο boss, άντε και 1-2 ειδικότητες (ποτέ τη νύχτα) και οι υπόλοιποι είναι νέοπες. Αν δηλαδή σου τύχει το έκτακτο τη νύχτα μην νομίσεις ότι θα σε δει στην Πλακεντία κανας ντόκτορ Χάουζ.

Εάν έχεις εξειδικευμένο πρόβλημα είναι προτιμότερο να πας σε εξειδικευμένο κτηνίατρο και όχι ντε και καλά κλινική. Π.χ. αν χρειαστώ να κάνω υπέρηχο θα τον κάνω στον ειδικό υπερηχολόγο, ορθοπεδικό πρόβλημα σε ορθοπεδικό κοκ.
Δεν ξέρω αν έχετε άλλες, φυσιολογικές, κλινικές έκτακτης ανάγκης στην Αθήνα, αλλά από την - μακρά πλέον - εμπειρία μου, σε όλες τις 24ωρες κλινικές αυτό συμβαίνει: μόνο άπειροι απόφοιτοι σχολών υπάρχουν στις εφημερίες κ το βράδυ στις νοσηλείες. Οπότε πας μόνο για πολύ επείγοντα, δε φαντάζομαι (; ) να πάει κάποιος από επιλογή. Ε, εκτός πχ αν συνεργάζεται κάποιος εξειδικευμένος κ πας για ένα ραντεβού (πχ ο πλέον γνωστός καρδιολόγος εν Ελλάδι πάει πλέον αποκλειστικά μόνο στην Πλακεντία, κ Αθήνας κ Θεσ/νίκης).

Εμείς ήμασταν και πάλι άτυχοι, γιατί το γατί εκτός του ότι έχριζε άμεσης νοσηλείας κ ήταν πολύ σοβαρά, κ ήταν πλέον βράδυ (γιατί εγώ είχα μόλις γυρίσει από την άδεια κ τον είχα στους γονείς σε άλλο μέρος, μέχρι να πάω να τον πάρω κ να γυρίσω Θεσ/νίκη, φεξε μου), χρειαζόταν κ άμεσα υπέρηχο (με υπερηχολογο) την επόμενη μέρα, κ μια άλλη 24ωρη κλινική που ήθελα να πάω δεν είχε υπερηχολογο την επόμενη.

Τεσπά, μόνο στην ανάγκη πας (νόμιζω εγώ τουλάχιστον) σε αυτού του είδους τις κλινικές. Κ καλό είναι να πας γνωρίζοντας τα δεδομένα, δλδ το τι θα βρεις στις εφημερίες, το ότι είναι γενικά πανάκριβες κτλ. Βέβαια, από τις ήδη πανάκριβες κλινικές, η Πλακεντία παίζει άλλη μπαλιτσα καθώς χρεώνει τα διπλάσια κ παραπάνω :ROFLMAO:.

Παρεμπιπτόντως μερικά νεουδια από την άλλη, αν είσαι τυχερός, είναι τσακάλια με φρέσκα μυαλά κ βρίσκουν/σκέφτονται πράγματα που άλλοι established γιατροί δε βλέπουν καμιά φορά. Έτσι μια τσακαλινα είχε δει κάτι ύποπτο στον προστάτη του Άρη, ενώ ήδη τον έψαχνα μήνες, κ βρήκαμε μετά τις προστατικές κύστες. Το κακο είναι ότι επειδή τους κόφτει, δε μένουν κ πολύ σε τέτοια μέρη, τα κάνουν σαν "αγροτικό" κ φεύγουν γρήγορα.