Κτηνίατρος σε Ανατολική ή Βόρεια Αττική;

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Καλημέρα
Υπάρχει κτηνίατρος που εμπιστευόμαστε στα Ανατολικά προάστια (Παλλήνη,Πικέρμι κλπ) ή στα βόρεια (Βριλλήσια, Μελίσσια κλπ).
Αυτή η κλινική που διάβασα σε άλλο ποστ στο Χαλάνδρι είναι καλή?Κέστης αν θυμάμαι? Μπορώ να πηγαίνω για απλή τυπική παρακολούθηση (εμβόλια κλπ) ή μόνο για εξετάσεις, έκτακτα περιστατικά κλπ?
Και με πμ αν πρέπει ή θέλει κάποιος φυσικά
Ευχαριστώ

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ναι ειναι εξαιρετικη και πας με ραντεβου, για εμβολια μεχρι εγχειρησεις :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εγώ τον έχω πάει στο Πικέρμι στην κλινική που είναι 24 ώρες ανοιχτά. Η κυρία που μας ανέλαβε ήταν πολύ καλή.

πείτε κι εσείς αν ξέρετε κανέναν γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για κάτι πιο κοντινό.

-να ρωτήσω κάτι άσχετο; έχω αργήσει να του κάνω τα ετήσια εμβόλια ένα μήνα περίπου γιατί είχαμε αρκετά οικονομικά θεματάκια. Έλεγα να τον πάω ή αύριο ή τη Δευτέρα. Υπάρχει πρόβλημα με αυτό; θα πρέπει να ξαναρχίσουμε τα εμβόλια από την αρχή; -

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι η κλινική στο Πικέρμι είναι σχεδόν δίπλα μου και αν έχει καλούς γιατρούς θα με εξυπηρετούσε πολύ. Μιλάω για την προληπτική και τακτική παρακολούθηση πάντα, όχι για κάτι έκτακτο.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι η κλινική στο Πικέρμι είναι σχεδόν δίπλα μου και αν έχει καλούς γιατρούς θα με εξυπηρετούσε πολύ. Μιλάω για την προληπτική και τακτική παρακολούθηση πάντα, όχι για κάτι έκτακτο.
εγώ για εμβόλια εκεί θα πάω. απλά κλείνεις ραντεβού για να εξυπηρετηθείς πιο εύκολα. αλλά μπορείς να πας και έτσι. :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
-να ρωτήσω κάτι άσχετο; έχω αργήσει να του κάνω τα ετήσια εμβόλια ένα μήνα περίπου γιατί είχαμε αρκετά οικονομικά θεματάκια. Έλεγα να τον πάω ή αύριο ή τη Δευτέρα. Υπάρχει πρόβλημα με αυτό; θα πρέπει να ξαναρχίσουμε τα εμβόλια από την αρχή; -
'Οχι καλέ. Κανονικά θα τα κάνεις με ένα μήνα καθυστέρηση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
αχ ωραία! ευχαριστώ πολύ! νιώθω τόσες τύψεις γι'αυτό! σήμερα που έλεγα ότι θα τον πάω έτυχε συνέντευξη (φτου φτου μακάρι να με πάρουν) και άργησα. Οπότε Δευτέρα. και τον προετοίμαζα σήμερα ψυχολογικά τσάμπα!! χαχα! Ευχαριστώ πολύ! ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
αχ ωραία! ευχαριστώ πολύ! νιώθω τόσες τύψεις γι'αυτό! σήμερα που έλεγα ότι θα τον πάω έτυχε συνέντευξη (φτου φτου μακάρι να με πάρουν) και άργησα. Οπότε Δευτέρα. και τον προετοίμαζα σήμερα ψυχολογικά τσάμπα!! χαχα! Ευχαριστώ πολύ! ;)
Τύψεις και βλακείες! Καλή επιτυχία στην συνέντευξη :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.105
Athens
Η κλινική στο Πικέρμι και το Αττικό Νοσοκομείο ήταν πιασοκωλέ, τουλάχιστο μέχρι πριν 4-5 χρόνια που πήγα τελευταία φορά. Επίσης δεν έχω ακούσει καλά λόγια και δεν έχω και η ίδια καλή εμπειρία από το δεύτερο. Θεωρώ ότι εκεί πάμε μόνο σε περίπτωση ανάγκης - π.χ. νύχτα αν μας τύχει κάτι.

Εκτός αν έχουν αλλάξει από τότε τα πράγματα...

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Όλοι Κέστη ελάτε παιδιά,θα δουλεύει τσάμπα για τις επόμενες 2 βδομάδες έμαθα...

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Χαχαχα σταματα ρε μη λες τετοια!

Πηγαμε χτες, εκτακτως... Ο πανικος ο ιδιος, μεχρι κ απεξω περιμενανε. Εμεις ευτυχως προλαβαμε καρεκλιτσα :p

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Η σοβαροφανής μαμά ήσουνα?????

Η μηπως η σοβαροφάνεια ήταν ξενέρωμα αναμονής? :rolleyes:

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ωχ ωχ...μαλλον δε μ επιασες στα πρασα γιατι οταν ημασταν εμεις, δεν ηταν καποιο σαρ πει.

Ειδα ομως ενα σαρ πει - λαμοατερ να πηγαινει προς τα κει οταν μπαιναμε στ αμαξι...γουοζ δατ γιου;

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Άστα αυτά!Εσύ ήσουνα με ένα λαμπ κτηνάκι κ έτοιμη να εκραγείς από τα νεύρα :rolleyes:

Εμείς είμασταν με το αμπαζούρ ναι :(