Είναι ευκολο να μου στείλεις και μένα που ακριβώς είναι και πως λέγεται; thanks.Στο παλιο νοσοκομειο του Πυργου. Ειναι πολυ καλα παιδια.
Nα σαι καλά..καλό είναι να γνωρίζουμε τι παίζει.Μανωλοπουλου 92, στον Πυργο. Ζεκιος Αθανασιος. Ειναι καλα παιδια εκει, μικροι σε ηλικια και εχουν ορεξη να ασχολιθουν με τον σκυλο και να σε βοηθησουν. Εχουν καλες τιμες (απ οτι μου εχει πει ο αδερφος μου που μενει εκει). Εχω μιλησει μαζι του το καλοκαιρι, εχει δυο ντοπερμαν (χωρις κομμενα αφτια και ουρες), ηταν υπερ της acana που εδινα και αυτος ταιζει 90% barf 10% κροκετα. Οταν του ειπα οτι ο σκυλος μου εχει δερματικα αμεσως την εξετασε και μου προτεινε καποιες λυσεις να τις συζητησω με τον κτηνιατρο μου, χωρις να με χρεωσει κατι. Ενω σε εναν αλλο που πηγα παλι στον Πυργο και του ειπα για τα δερματικα μου λεει "ωχ ας το μη μπλεκεις καθολου!". Γενικα εγω εχω καλη γνωμη για τα παιδια αυτα, θα καθησουν να σου εξηγισουν και για τροφες (οχι hills,rc κά) και οταν ειμαι στον Πυργο και χρειαστω κατι πηγαινω εκει. Οποιος παει ας μας πει και αυτος την γνωμη του για τιμες και συμπεριφορες. Δεν κανω διαφημηση απλα λεω την γνωμη αλλα εχω παει μονο μια φορα και εμεινα ικανοποιημενος, δεν ειναι ο κτηνιατρος που παρακολουθει τον σκυλο μου μιας και δε μενω μονιμα εκει, αλλα ειναι ο κτηνιατρος που εχει ο αδερφος μου και ο πεθερος μου ( με αλλογα κά) και ειναι ικανοποιημενοι απο τιμες και συμπεριφορα
Ισχύει.πολυ καλή επιστήμονες αλλά και καλά παιδιά.Απο περιοχή του Πύργου είσαι?Μανωλοπουλου 92, στον Πυργο. Ζεκιος Αθανασιος. Ειναι καλα παιδια εκει, μικροι σε ηλικια και εχουν ορεξη να ασχολιθουν με τον σκυλο και να σε βοηθησουν. Εχουν καλες τιμες (απ οτι μου εχει πει ο αδερφος μου που μενει εκει). Εχω μιλησει μαζι του το καλοκαιρι, εχει δυο ντοπερμαν (χωρις κομμενα αφτια και ουρες), ηταν υπερ της acana που εδινα και αυτος ταιζει 90% barf 10% κροκετα. Οταν του ειπα οτι ο σκυλος μου εχει δερματικα αμεσως την εξετασε και μου προτεινε καποιες λυσεις να τις συζητησω με τον κτηνιατρο μου, χωρις να με χρεωσει κατι. Ενω σε εναν αλλο που πηγα παλι στον Πυργο και του ειπα για τα δερματικα μου λεει "ωχ ας το μη μπλεκεις καθολου!". Γενικα εγω εχω καλη γνωμη για τα παιδια αυτα, θα καθησουν να σου εξηγισουν και για τροφες (οχι hills,rc κά) και οταν ειμαι στον Πυργο και χρειαστω κατι πηγαινω εκει. Οποιος παει ας μας πει και αυτος την γνωμη του για τιμες και συμπεριφορες. Δεν κανω διαφημηση απλα λεω την γνωμη αλλα εχω παει μονο μια φορα και εμεινα ικανοποιημενος, δεν ειναι ο κτηνιατρος που παρακολουθει τον σκυλο μου μιας και δε μενω μονιμα εκει, αλλα ειναι ο κτηνιατρος που εχει ο αδερφος μου και ο πεθερος μου ( με αλλογα κά) και ειναι ικανοποιημενοι απο τιμες και συμπεριφορα